Saya Wakil Farid Mohon Maaf Kepada Pihak Polis Dan Orang Awam – Fadzil Zahari

Hiburan

Saya Wakil Farid Mohon Maaf Kepada Pihak Polis Dan Orang Awam – Fadzil Zahari

Setibanya di mahkamah pagi tadi, keadaan Datuk Farid Kamil nampaknya lebih tenang berbanding ketika beliau ditahan Khamis lalu. Perkara itu juga diakui oleh adiknya, Fadzil Zahari yang berasa lega melihat abangnya itu yang sangat positif hari ini.  Tidak dinafikan, ia juga atas berkat doa serta sokongan daripada peminat dan rakan artis.

Advertisement

Sebelum ini saya nampak dia sangat tertekan, tetapi hari ini emosi dalam keadaan baik dan tenang. Mungkin kerana sokongan teman artis dan rakan media. Kami sekeluarga mementingkan kesihatan Farid dan berharap dia kembali pulih seperti biasa dan kita tengok macam mana nanti.

Pada masa yang sama, Fadzil sempat untuk memohon maaf kepada pihak polis serta orang awam yang menjadi mangsa serangan Farid sebelum ini.

Difahamkan, tempoh tahanan reman Farid akan tamat esok. Harapnya selepas beliau bersedia nanti, beliau boleh menjelaskan apa yang berlaku sebenarnya agar tidak timbul lagi sebarang spekulasi liar. Sama-sama kita nantikan kenyataan daripada tuan empunya badan sendiri nanti.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Pro LGBT

    January 15, 2018 at 11:18 pm

    Setuju dgn pengomen2. Cuba kalau group maknyah buat..dah lama ckp Malaysia akan ditimpa bala.
    Kalau jantan dan betina straight buat lebih2 lgi retis..simpati sebak konon mgalir air atas dan bawah. Buang baby dlm longkang pakat2 tutup mata sebelah..puihhh!!

  2. jgn sembang ustazah sgt lah

    January 15, 2018 at 11:10 pm

    brp byk para isteri, anak, ibu bapa, adik, kakak, abg, kawan yg telah sengsara akibat para penagih2 buat hal? senang la korang simpati sbb bukan korg yg kena pelempang, kena minta duit, kena ragut, kena terajang, kena rogol, kena pecah rumah, kena maki, kena tembak, kena ugut, kena tipu, kena langgar… sbb nk hadapi perangai dan karenah penagih2 dan tokan2.

  3. Antibodoh

    January 15, 2018 at 11:02 pm

    Bodoh betul org yg komen2 negatif dalam ni

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 11:43 pm

      Tanya sama pokok apa sbb goyang. Nnt jwb pokok angin yg goncang… X jd isu xde sapa akan berciter. Tp bila dah terbuka pekung bukan sbb org lain buka tp tuan bdn yg londehkan sendiri lalu org lain pun berckp laa..Siapa yg bodoh ni??

    • Anonymous

      January 16, 2018 at 9:55 am

      Dia x londehkan awak. Tapi media yg buat liputan. Salah dia juga ke? Ni nara up cerita ni salah dia juga ke, kalau media n nara x up story n manusia x viralkan xda org tau so bukan salah dia sorg tpi salah kita juga. Sedangkan byk lg kes mahkamah yg kita tak tau sbb xda org yg tolong londehkan.

  4. Anonymous

    January 15, 2018 at 10:28 pm

    bila agama ditolak ketepi..

  5. Hamba Allah

    January 15, 2018 at 9:58 pm

    Jangan galak sangat sorakkan bahagian orang lain kt dunia ni. Anak cucu kita belum tentu lagi. Dunia ni ujian. Akhirat tu ganjaran. Belum tentu kita mati dalam iman. Muhasabah lah yea

    • Ma Vi

      January 15, 2018 at 10:19 pm

      Siapa yg bersorak? Org2 suruh insaf dan berhenti. Ubah perangai tu..ko nk tunjuk hero ko gi tampar Donald Trump kawan baik Pak Jib tuuuu..

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 10:22 pm

      x perlu nk guna nama allah nk backup penagih. kalau mcm ni sampai bila pun jadi mat gian. kembali ke ajaran rasul dan pergi berubat!

    • Anonymous

      January 16, 2018 at 9:52 am

      Mcm mana ko tau future dia sampai bila jadi miat gian sedangkan kita sendiri tak tau nasib sendiri. Sabar ye kita doa semoga keturunan kita x mcm tu. Nak kecam org tu berpada2

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 10:59 pm

      Mohon buat urine test kat minah kt atas ni jugak.. dia darah presiden zimbabwe. Darah pahlawan menentang kezaliman huhuhu

Loading...