October 14th, 2019

Episod kontroversi pelakon Amar Asyraf dan “kekasih gelapnya”, Ellika Azman seakan tidak ada pengakhirannya.

amar asyraf

Selepas kedua-dua isteri Amar tampil memberikan penjelasan berkaitan rumah tangga mereka, Ellika menerusi muat naik terbaru di Instagramnya berkata, dia tidak akan teragak-agak untuk mendedahkan bukti sekiranya terdapat percanggahan kenyataan mengenai hubungannya dengan pelakon berstatus suami orang itu.

Ellika menegaskan bahawa dia akan menunjukkan semua bukti termasuk audio perbualannnya dengan Amar berkaitan hubungan percintaan mereka.

ellika azman tunjuk bukti

Niatnya bukan untuk meraih publisiti tetapi semata-mata ingin membela nasib anak Amar bersama isteri keduanya.

Terdahulu, Ellika tampil membuat pendedahan dan mendakwa dirinya dan Amar bercinta sejak September tahun lalu dan turut memuat naik foto dan video mesra bersama Amar. Menurut Ellika, mereka sepatutnya bernikah di Thailand tetapi terpaksa membatalkan perancangan itu selepas dia sendiri terkejut apabila mengetahui aktor tersebut mempunyai dua orang isteri.

19 responses to “Saya Tidak Teragak-Agak Tunjuk Semua Bukti – Ellika Azman Skandal Amar Asyraf”

  1. Anonymous says:

    Kembar Aliff Aziz ke ni ? …. Bertuah dpt bini bongok belaka …

  2. Bangang semulajadi ....tak di buat buat says:

    Walau aku aak rau siapa mereka ini ….. Ternyata lah dlm category manusia Sampah .

  3. ApaApaJeLah Labu says:

    Sudah-sudah la tu sis..tak perlu pun kau tunjuk bukti bagai, orang tak nak tau pun..and tak perlu buka aib sendiri sis..end of the day, sape yg malu? kau jugak kan..sebab ape? sebab..at the first place kau pun salah jgk sis, dah tau suami org kenapa melayan? benda boleh avoid kenapa x avoid.. pokok pangkalnya, kalau tepuk sebelah tangan tak kan berbunyi sis…

  4. Anonymous says:

    diri tak cekal dn nk menang dan nk puas hati tu sbb nk keluarkan bukti. Biarkn mereka, mereka tu suami isteri.

  5. Hahahaahs says:

    Yeke dara. Ke day dot dot dot. Sebab tu kene kawen jgk hahhaha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini