Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tidak Pernah Kawal Fattah, Bukan Punca Kelab Peminatnya Dibubarkan – Fazura

Pembubaran kelab rasmi Fattah Amin yang dikenali sebagai The FA Team selepas lima tahun ditubuhkan agak mengejutkan juga apatah lagi individu yang menguruskan kelab terbabit hanya mengumumkannya melalui akaun Instagram tanpa memberikan komen lanjut mengenai punca ia dibubarkan.

Advertisement

Mulalah ada dikalangan netizen yang membuat andaian mereka sendiri termasuklah kononnya mendakwa isteri Fattah iaitu Nur Fazura yang menjadi punca pembubaran tersebut. Mereka mendakwa Fazura sering mengawal Fattah dalam setiap urusannya dan ia membuatkan peminat didalam kelab berkenaan kurang selesa.

Bagaimanapun, Fazura menafikan tuduhan itu, sebagai seorang isteri beliau sangat menghormati Fattah sebagai suaminya dan tidak pernah masuk campur serta mengawal kehidupan aktor itu.

Saya tahu ada yang menyalahkan saya dan menuduh saya yang mengawal Fattah. Tuduhan itu tidak benar sama sekali. Suami saya adalah seorang yang sangat tegas dan bijak dalam membuat setiap keputusan hidupnya.

Pada masa sama, tiada sebab untuk saya campur tangan atau mengawal hidupnya kerana sebagai seorang isteri, sayalah yang sepatutnya kena dengar cakap dia.

Advertisement

Selain memberikan sokongan terhadap suaminya, Fazura juga akan sentiasa melindungi Fattah jika ada pihak yang berniat tidak baik dan mengambil kesempatan terhadapnya.

Sumber Berita : Berita Harian

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

87 Comments

  1. Anonymous

    July 10, 2018 at 11:59 am

    Kalau ye pun Fazura control Fattah , ape salahnya oiii.. Kat luar tu byk sgt perempuan tak cukup kasih syg yang standby je nak menggesel FA. Bior le diorang. Dah nama pun laki bini, byk la plak yg sibuk.. Adoii

    • Anonymous

      July 10, 2018 at 12:46 pm

      yg aku tgk sllu menggesel kt FA tu..kwn2 fazura yg nk kata laki bukan..pompuan pun bukan..geli siottt..

    • Fab Fan

      July 10, 2018 at 3:00 pm

      Ramai nya yang jeles kebahagiaan Fattah dengan Fazura. Offical fan club Fattah bubar pon blame Fazura. Mentang2 Fazura kawin dengan pelakun yang paling tampan dan terkenal, tuduh Fazura control pula. Fazura hati kering dan tak heran lah, dari dulu ada yang tuduh dia X bohsia pekan, tuduh dia buat hidung, tuduhkonon ada video blow di Tumblr, nyanyi buruk dan lain2 lagi. Pernah dia kisah? Fazura takde masa nak layan fitnah netizen bawang okay. Kena tuduh, kena kutuk mungkin dia gelakkan saja. Dia sentiasa terkenal, baik hati dan kaya, sekarang ada husband muda dan tampan. Korang Ada? Fazura Fabulous, famous and sentiasa positive jangan jealous.

    • Anonymous

      July 10, 2018 at 3:44 pm

      muda x muda..lebih kurang sama je umur..tu oklah.
      Muda sgt x best..tak boleh control tahan lama.

  2. Dina

    July 10, 2018 at 10:48 am

    X faham kenapa fan club pulak yg nak berkepit dgn Fattah. Orang tu dah ada bini. Haruslah dgn bini dia. Lagi pun bulan Ramadan n Syawal ni activity kurang biarlah diaorang spend time bersama. Fans Fattah ni sama species dgn Lobenak ek?

  3. min lara

    July 10, 2018 at 10:00 am

    takde mananya Fazura control FA aihhhh…yang ye nya fans club yang berkubur tu yang over nak mampossss!! Fan club yang control FA!!! Fan club dia yang majoritynya bini2 orang dan andartu tu tak senang duduk bila FA kawen..dah tak dapat nak melayang kehendak diorang kat Stalkers Café tu..bangang punya fans…!!! kau ingat FA tu laki korang ke??masing2 sampai lupa laki memasing asyik nak ngadap FA dia café tuh!! bila FA dah ada life seniri dan jarang ke café melayan fans dia, terus mengutuk dan mengecam faz…elok la berkubur fan club tuh!! tak ikhlas menyokong!! ehhh..kesah plak aku dengan fan club FA yang over tuh!!

    • Anonymous

      July 10, 2018 at 10:34 am

      fake zura ke ni???tau sume bnde..hahaha..

    • min lara

      July 10, 2018 at 3:57 pm

      tak perlu jadi bini FA wehhhhh,,kor bukak je forum cari tu bersepah dah keluar segala screen shot chatting fan club dia woihhh….apparaaaa….kor ingat fazura tu ada masa ke nak melayan komen2 nak reply2 kat blog2 ni…

  4. ntah

    July 10, 2018 at 7:44 am

    memang netizen ni kalau nak membawang cukup pakej sampai nak kena bawa physical and body shaming orang ye? tolonglah, tak suka perangai boleh je kau cakap tak suka tapi tak payahlah sampai melibatkan physical orang, sampai nak body shaming bagai pastu lead to fitnah. not a fan of fazura or fatah amin, but body shaming like seriously? sigh.

  5. ?????

    July 9, 2018 at 10:07 pm

    MYOB

Loading...
To Top