September 26th, 2012

Semakin seseorang selebriti itu popular, semakin banyaklah gosip yang menimpa dirinya.  Itulah yang terjadi kepada Neelofa apabila dikhabarkan pergi bercuti bersama Hans Isaac ke Koh Samui baru-baru ini. Itu semua terjadi apabila Neelofa menulis tweet yang berbunyi “On my way to the airport. Bye Malaysia!!!!

neelofa hans isaac

Neelofa yang ditemui oleh wartawan OhBulan ketika majlis pra tonton filem Hantu Kapcai berkata:-

Saya sebenarnya pergi bercuti hari Ahad hari tu, Hans pulak pergi ke Koh Samui dah lama. Lagipun saya pegi bercuti dengan kawan-kawan ke Phuket dan langsung tak jumpa dengan Hans. Setahu saya Hans pergi ke Koh Samui dengan kumpulan kelab golf dia. Jadi berita tersebut sememangnya tak betul. Secara kebetulan pula, ada orang ambil gambar yang saya upload di Twitter dan sabotaj gambar tersebut. Tapi apa pun saya kena terima dan hadapi semua ini. Apa boleh saya buat, perkara dah berlaku. Saya ingatkan pergi bercuti boleh rehatkan badan dan tenagkan fikiran, tapi bila balik bercuti semakin serabut pula dengan benda-benda macam ini.

hans isaac

Diharap Neelofa bersabar dengan cerita-cerita begini. Apa pun Abang Nara respek Neelofa sebab rileks dan tak melatah walaupun dilanda gosip sebegini. Kalau taknak perkara sebegini berulang lagi, senang je. Ajak la Abang Nara sekali kalau pergi cuti ke mana-mana. Boleh Abang Nara terus update cerita sebenar. Hehehe.

P.S: Budak umur 7 tahun boleh tarik kereta di China.


90 responses to “Saya Tidak Pergi Bercuti Bersama Hans Isaac Ke Koh Samui – Neelofa”

  1. FnD says:

    Dulu Erraaa….Fashaa….laaa ni Neelofa plk….gud job Hans…!! who’ll be next …??? Tungguuuu……

  2. neelopak says:

    Neelofa kata dia pegi Phuket.Dalam flight samui – kl,twins lofa ke yg dgn Hans tu?Jgn tipu k,orang nampak tau.

  3. lofa publisiti murahan says:

    ko jgn nak menipu la lopa yg plastik!! mcmla ktorg x tau..ko pergi 23-25 sep..hans pergi 22-25sep..ko pergi koh samui la..x blaja geografi ke..koh samui ngan phuket pun x dpt bezakan..!! ngok!! msuk sek balik la blaze geografi!

  4. lofa publisiti murahan says:

    ko jgn nak menipu la lopa yg plastik!! mcmla ktorg x tau..ko pergi 23-25 sep..hans pergi 22-25sep..ko pergi koh samui la..x blaja geografi ke..koh samui ngan phuket pun x dpt bezakan..!! ngok!! msuk sek balik la blaja geografi!

  5. kawan setazah abby sokong DAP says:

    Tak minat..

Loading...