Saya Tidak Pergi Bercuti Bersama Hans Isaac Ke Koh Samui – Neelofa

Hiburan

Saya Tidak Pergi Bercuti Bersama Hans Isaac Ke Koh Samui – Neelofa

Semakin seseorang selebriti itu popular, semakin banyaklah gosip yang menimpa dirinya.  Itulah yang terjadi kepada Neelofa apabila dikhabarkan pergi bercuti bersama Hans Isaac ke Koh Samui baru-baru ini. Itu semua terjadi apabila Neelofa menulis tweet yang berbunyi “On my way to the airport. Bye Malaysia!!!!

neelofa hans isaac

Advertisement

Neelofa yang ditemui oleh wartawan OhBulan ketika majlis pra tonton filem Hantu Kapcai berkata:-

Saya sebenarnya pergi bercuti hari Ahad hari tu, Hans pulak pergi ke Koh Samui dah lama. Lagipun saya pegi bercuti dengan kawan-kawan ke Phuket dan langsung tak jumpa dengan Hans. Setahu saya Hans pergi ke Koh Samui dengan kumpulan kelab golf dia. Jadi berita tersebut sememangnya tak betul. Secara kebetulan pula, ada orang ambil gambar yang saya upload di Twitter dan sabotaj gambar tersebut. Tapi apa pun saya kena terima dan hadapi semua ini. Apa boleh saya buat, perkara dah berlaku. Saya ingatkan pergi bercuti boleh rehatkan badan dan tenagkan fikiran, tapi bila balik bercuti semakin serabut pula dengan benda-benda macam ini.

hans isaac

Diharap Neelofa bersabar dengan cerita-cerita begini. Apa pun Abang Nara respek Neelofa sebab rileks dan tak melatah walaupun dilanda gosip sebegini. Kalau taknak perkara sebegini berulang lagi, senang je. Ajak la Abang Nara sekali kalau pergi cuti ke mana-mana. Boleh Abang Nara terus update cerita sebenar. Hehehe.

P.S: Budak umur 7 tahun boleh tarik kereta di China.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

90 Comments

  1. sayang kak senduk

    September 27, 2012 at 6:50 pm

    ternampak neelofa di tnb perlis,nk shoting drama ke nk bayar bil?pelik bin ajaib

  2. In

    September 27, 2012 at 12:21 am

    Mmg la tul gaknye dia tak g koh samui dgn hans..tapi kite yg tinggal singapore nampak dia jalan kat duty free store DFS n starbucks pimpin2 tgn..byk budak DFS budak malaysia..bukan tak kenal..

  3. gaga

    September 26, 2012 at 11:19 pm

    bagus citer kau yg terindah dah habis, taklah menyemak tengok lopak ni berlakon. layan citer terbaru julia ni best, semua pelakon hebat. start layan balik slot akasia.

    • mak jem

      September 27, 2012 at 8:31 am

      betul…neelofa xda la hebat sgt belakon. menyemak je dlm citer tu..

    • Kepologi

      September 27, 2012 at 9:17 am

      btl la..aku pn dh mula tengok cite kul 7 tu..cite julia best..izreen seri pengantin dia ada lagi la..

  4. Neelofa kini duta tilam King Koil

    September 26, 2012 at 9:48 pm

    “bakat mgkn yes”, oh terima kasih kerana menjawab kemusykilan kami! yes! Neelofa memang berbakat! noktah.

  5. NaraLofa

    September 26, 2012 at 7:51 pm

    abg nara dan neelofa kamceng baik punya..tu sebab abg nara yang sengal slalu sangat update pasal neelofa yang sengal tebuan..dua dua sengal..nyampahhhh

Loading...