Written by AbangNara | September 26th, 2012

Semakin seseorang selebriti itu popular, semakin banyaklah gosip yang menimpa dirinya.  Itulah yang terjadi kepada Neelofa apabila dikhabarkan pergi bercuti bersama Hans Isaac ke Koh Samui baru-baru ini. Itu semua terjadi apabila Neelofa menulis tweet yang berbunyi “On my way to the airport. Bye Malaysia!!!!

neelofa hans isaac

Neelofa yang ditemui oleh wartawan OhBulan ketika majlis pra tonton filem Hantu Kapcai berkata:-

Saya sebenarnya pergi bercuti hari Ahad hari tu, Hans pulak pergi ke Koh Samui dah lama. Lagipun saya pegi bercuti dengan kawan-kawan ke Phuket dan langsung tak jumpa dengan Hans. Setahu saya Hans pergi ke Koh Samui dengan kumpulan kelab golf dia. Jadi berita tersebut sememangnya tak betul. Secara kebetulan pula, ada orang ambil gambar yang saya upload di Twitter dan sabotaj gambar tersebut. Tapi apa pun saya kena terima dan hadapi semua ini. Apa boleh saya buat, perkara dah berlaku. Saya ingatkan pergi bercuti boleh rehatkan badan dan tenagkan fikiran, tapi bila balik bercuti semakin serabut pula dengan benda-benda macam ini.

hans isaac

Diharap Neelofa bersabar dengan cerita-cerita begini. Apa pun Abang Nara respek Neelofa sebab rileks dan tak melatah walaupun dilanda gosip sebegini. Kalau taknak perkara sebegini berulang lagi, senang je. Ajak la Abang Nara sekali kalau pergi cuti ke mana-mana. Boleh Abang Nara terus update cerita sebenar. Hehehe.

P.S: Budak umur 7 tahun boleh tarik kereta di China.

90 responses to Saya Tidak Pergi Bercuti Bersama Hans Isaac Ke Koh Samui – Neelofa

  1. NaraLofa says:

    abg nara dan neelofa kamceng baik punya..tu sebab abg nara yang sengal slalu sangat update pasal neelofa yang sengal tebuan..dua dua sengal..nyampahhhh

  2. “bakat mgkn yes”, oh terima kasih kerana menjawab kemusykilan kami! yes! Neelofa memang berbakat! noktah.

  3. gaga says:

    bagus citer kau yg terindah dah habis, taklah menyemak tengok lopak ni berlakon. layan citer terbaru julia ni best, semua pelakon hebat. start layan balik slot akasia.

  4. In says:

    Mmg la tul gaknye dia tak g koh samui dgn hans..tapi kite yg tinggal singapore nampak dia jalan kat duty free store DFS n starbucks pimpin2 tgn..byk budak DFS budak malaysia..bukan tak kenal..

  5. sayang kak senduk says:

    ternampak neelofa di tnb perlis,nk shoting drama ke nk bayar bil?pelik bin ajaib

  6. kawan setazah abby sokong DAP says:

    Tak minat..

  7. lofa publisiti murahan says:

    ko jgn nak menipu la lopa yg plastik!! mcmla ktorg x tau..ko pergi 23-25 sep..hans pergi 22-25sep..ko pergi koh samui la..x blaja geografi ke..koh samui ngan phuket pun x dpt bezakan..!! ngok!! msuk sek balik la blaja geografi!

  8. lofa publisiti murahan says:

    ko jgn nak menipu la lopa yg plastik!! mcmla ktorg x tau..ko pergi 23-25 sep..hans pergi 22-25sep..ko pergi koh samui la..x blaja geografi ke..koh samui ngan phuket pun x dpt bezakan..!! ngok!! msuk sek balik la blaze geografi!

  9. neelopak says:

    Neelofa kata dia pegi Phuket.Dalam flight samui – kl,twins lofa ke yg dgn Hans tu?Jgn tipu k,orang nampak tau.

  10. FnD says:

    Dulu Erraaa….Fashaa….laaa ni Neelofa plk….gud job Hans…!! who’ll be next …??? Tungguuuu……

  11. DULU PEMINAT NEELOFA SKRG PEMINAT IZARA says:

    Lopaaaaa….ko jgn kencing peminat kau la! mak bapak ko bleh la ko kencing!apeee daaaa mngaku jerk la..ko xyah la nk tunjuk baik sgt!! Lopaaaa oh Lopaaak..lupekan la si loopak ni !

  12. yaya says:

    poyo je hans ni. sume prmpn cantik dia nk. mmg dasar buaya darat jewwww

  13. ore kelate says:

    saya yang orang kelantan pun benci dia…muka lawa…sayang!!berlagak diva