November 1st, 2019

Kontroversi antara pelakon Syafie Naswip dan bekas tunangnya, Aishah Azman cukup menggemparkan industri hiburan. Pelbagai spekulasi liar timbul termasuklah dakwaan Syafie mengasari bekas tunangnya sehingga aktor itu teruk dikecam.

syafie naswip

Apa yang berlaku mencalarkan maruah Syafie dan selepas lama berdiam diri, dia akhirnya bangkit untuk menegakkan keadilan.

Syafie menerusi satu kenyataan di akaun Instagram memberitahu dia tidak akan memaafkan pihak yang memfitnah dirinya dan juga netizen yang melemparkan kata-kata kesat.

syafie naswip aishah azmansyafie naswipTerdahulu, pihak pendakwa raya membuat keputusan kes Syafie mendatangkan kecederaan dan mengugut bekas tunangnya adalah Tiada Tindakan Lanjut (TTL) kerana tiada keterangan yang mencukupi dan sekaligus membuktikan dirinya tidak bersalah.


18 responses to “Saya Tidak Maafkan Keluarga Pihak Sana – Syafie Naswip”

  1. niena says:

    kesan amat besar jika menfitnah

  2. move on says:

    Doa org teraniaya tiada hijab. Teruskan berdoa smg pemfitnah mendapat balasan dgn segera

  3. minah jambu say NO to drugs says:

    Anugerah Scrin ini taon yg paling mengarot n tak bagus !! lemau hambar aje..pengacara nabila huda ok tapi zizan macm tak tau nak bebual la gitu ! nape tk pangik shuk jadi pengacara ganding ngan nabila? eeeeeeeeee lain kali jangan pangil zizan jadi pengacara lah tak bagus ! minah jambu tengok sekejap pastu minah jambu tukar chanel tknk buang masa lah !!

Loading...