Written by Bella | December 26th, 2017

Suami tercinta Izara Aishah iaitu Adib Khalid memberitahu beliau tidak akan meletakkan sebarang syarat buat isterinya ketika berlakon. Adib akui beliau memahami kerjaya Izara sebagai pelakon dan tidak cemburu melihat Izara bergandingan dengan lelaki lain.

Tiada syarat sangat pun. Bagi saya, kerjaya Izara masih seperti biasa. Saya tidak cemburu jika dia bergandingan dengan pelakon lelaki lain dan tidak fikir apa-apa pun. Saya memang memahami kerjayanya secara keseluruhan. Saya juga tak kisah jika dia kekal aktif selepas berkahwin kerana saya sendiri turut sibuk dengan kerjaya.

Kita berdua sama-sama sibuk mencari rezeki dan apa yang penting, apabila kami berdua balik ke rumah, kami ada ‘each other’ dan dapat menghabiskan waktu berdua setelah seharian bekerja.

Adib sudah biasa dan terdedah dengan dunia hiburan apatah lagi beliau juga merupakan CEO Tune Studios.  Lagipun, apa yang penting ialah pasangan suami isteri  harus mempercayai serta setia antara satu sama lain. Untunglah Izara mempunyai suami yang memahami bukan? Semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita : Astro Gempak

25 responses to Saya Tidak Cemburu Izara Berlakon Dengan Lelaki Lain – Adib Khalid

  1. Anon says:

    Ehem..; bunyi macam ayat suami dayus.. (krik,krik,krik..)

    5

    9
    • aunty jijah says:

      tak hbis2 ngan laki dayus.
      korg ni tau nak mengecam je.
      ape artis buat smue nye x kne ngan korg.
      korg rasa dayus, mslahnye artis2 ni laki bini ok je pun, happy je pun, takde problem pun, netizen yg lebih2.
      kinah blakon dgn aiman laki dia ok, korg yg over.
      adib x jeles izara blakon dgn artis lakin lain, korg yg over.
      ramona keluar pegi tepi rumah dlm pantang, laki die relax je, korg yg over.
      nora danish pakai sexy baju ketat2, laki dia ok, korg yg over.
      why care so much? last2 korg gak yg bgadoh sesama sndri.
      artis2 ni baca beautifulnara pon idak, korg juga yg over!
      hidup dieorg ttp byk duit & happy…

      19

      0
    • aku says:

      apalah ko ni anon…sempit sgt pikiran tu..dah mmg kerjaya dia pelakon..mental disorder betul ko ni

      4

      0
      • Anon says:

        Hari tu kemain laki si kinah kena kecam. Ni laki izara nak kena puji pulak ke..? Kecuali si izara tu berlakon sopan ala2 muslimah macam pelakon drama2 siaran tv al-hijrah. Ko ghaser??

        1

        0
  2. Tk says:

    Sebagai isteri klu nk berlakun mesti ada sempadan nya. Elakkan dari kna kutuk

    2

    1
  3. benci si boroi says:

    so adib bakal jadi boroi tengok pun dh tau nampak gemok mesti mls pergi gym dan bersenam ni! contohi dato k masih hensem lg dari ko adib boroi!

    0

    4
  4. Lan says:

    Kalau sayang mesti lah ada rasa cemburu.
    Tapi adib ni x tau lah sayang ke tak.
    Aurat isteri pun x jaga…. pergaulan isteri pun x jaga… kesian Izara… suami sendiri x kisah kat dia.

    4

    2
  5. anonymous says:

    maksud si suami dia pun boleh dgn wanita lain so stri jgn jeles ,ni adat kwin zaman sekarang chilll

    3

    0
  6. Ex-Amnet Forumer says:

    Izara cantik, seksi, dapat pulak suami kaya. Pompuan wajah biasa-biasa ni jarang orang kaya nak pilih walaupun kuat agama. Kenapa yek?

    6

    1
  7. makcik bawang holland says:

    one word..DAYUS
    nuff said
    nk tegur 1000 syarat
    nk bermaksiat xperlu syarat
    sila meninggal netizen

    2

    1
    • Anonymous says:

      Dayus kepala bapak kau …

      0

      2
    • Anonymous says:

      Zakir naik tu pun belum confirm masuk syurga ok .

      1

      2
      • Anonymous says:

        Ye betul, tp yg menolak hukum sahih2 menempah saham kat sana.
        Halal n haram x akan bercampur sampai mampos.
        So terpulang pd diri sendiri. Nak kata bodoh cerdik…
        Hebat sungguh sang suami yg rela isterinya dipegang orang walau sekadar lakonan. Kalo ko lelaki ko sanggup tengok? Kalo ko perempuan tanya ayah, abg or adik or ahli keluarga lelaki yg lain sanggup ke? Kalo ko ppuan, ko rela ke tgk suami yg tersayang yg over mesra walau dlm movie? Tepuk dada tny diri sendiri sehebat mana kesabaran ko!!!!

        3

        0
      • aku says:

        yelah mak dgn bapak ko pun belum confirm masuk syurga ok. al maklum lah manusia biasa jer..level yg bole tegor ko malaikat jer.

        0

        1
  8. kak mah kebabom says:

    Mereka ni orang sosial..pergi enjoi klabbing..partiying..apa la mereka kesahkan bab2 agama…hanya mampu berdoa utk depa2 ni..semuga sempat bertaubat dan kembali kpd fitrah islam

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Ok lah tu laki biasa buat dan lihat dr muda lagi org telanjang buat apa nak jelus bini telanjang di peluk lelaki lain. ? Sharing is caring.Pendidikan yg di terima dr kecik lagi. Sekarang open minded sampai bertabur otak

    0

    0