Written by AbangNara | December 18th, 2013

Nampaknya Adi Putra memang tidak gentar langsung akan tindakan suami Nooraida, Amirrudin Othman untuk membuka kembali kes pertukaran gambar lucah. Bagi Adi, dia juga mempunyai pendirian sendiri dan yakin tidak bersalah di dalam kes ini. Daripada apa yang Abang Nara perhatikan, kes ini hanya akan berakhir apabila dibicarakan di mahkamah kelak.
adi putraKata Adi Putra kepada Mstar Online:-

Saya hormat dengan permintaannya yang mahu saya mengaku kesilapan itu tetapi saya tidak akan tunduk dengan keinginannya.

Saya tahu saya berada di pihak yang benar dan saya ada pendirian untuk tidak berbuat demikian. Sekiranya pihak di sana ingin membuat tindakan lanjut, silakan. Kita tidak ada kuasa untuk menghalang perkara ini

adi putra

Memang jelas terserlah keyakinan Adi Putra dalam hal ini. Berani kerana benar, takut kerana salah. Kalau yakin, buat apa kita mahu mengikut kemahuan orang lain semata-mata untuk menamatkan kontroversi? Teruskan berpegang pada pendirian anda. Sekiranya kes ini disebut di mahkamah kelak, Abang Nara doakan pihak yang benar mendapat keadilan. Sama-sama kita nantikan.

P.S: Kerajaan Selangor akan halang kenaikan harga tol

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

101 responses to Saya Tidak Akan Tunduk Dengan Keinginannya – Adi Putra

  1. aina says:

    ala.. wat xtahu jek la…. makin layan kang makin menjadi2 pakcik ni….

    0

    0
    • I'm not Hater says:

      Aku rasa kan , pak aji tu sebenarnya nak blackmail Adiputra kot. Kes bodoh je ni, banyak lagi kes buuh, culik, bom, rasuah yang tak setel2 lagi kat negara kita ni… ini kes bini menggatal dengan artis pun nak besar2kan.

      Pak Aji ni plak macam frust sgt sbb Adiputra tanak jumpa, so kengkonon nak gertak ar bagi si adi ni takut… skali tau2 dah bawak ke tengah…

      Ingat nak raih simpati… skali bini plak tertayang tetes masa PC.. dah semua org benci… bukannya kesian. Nasib ko la labi..

      0

      0
      • gemoks says:

        tp adi putra dah tertunduk dgn bini pakcik ni.. buat adi.. bertaubat la.. sian kek bini ko…

        dan buat bini pakcik ni.. mohon taubat dan minta pengampunan pada suami mu.. syurga ko di tapak kaki suami walaupun tapak kaki suami mu dah berkerak atas faktor usia… hehe..

        0

        0
        • kusss semangat says:

          alahai haji ooiiii… kesian ko dpt isteri si buat betik.. makin byk aib laki bini ni terbuka la kalau kes ni dibuka balik… pasni bini haji nak tyg apa pula? tyg lerrrrrr.. kami rela menengok aibnyaaaaaa….

          0

          0
        • Bini Mat Yo says:

          kalau korang skod instagram bini pakcik ni byk betul gambar 360 dia.. gambar pakcik ni blh dibilang dgn jarinya… ada satu gambar diorg bersama tu adalah sorang ni komen.. is it ur baby? si nooraida ni hanya bg simbol SMILE :) jerrrrr… nampak sgt yg pompuan ni malu nak ngaku laki.. maklum la asben kecut… bila dgn adi nak pulak dia canang satu dunia..

          pakcik dayus!

          pakcik dayus!

          pakcik dayus!

          0

          0
        • kudin says:

          naik kereta ke tabung haji
          tunggu nombor sambil berdiri
          kesiannya saya kat bini haji
          sebab dijual dek laki sendiri

          suci kah haji?

          0

          0
        • Didi says:

          Baru je check instagram laki bini ni. Ada anak satu. Allahu. Apalah perangai laki bini ni. Dah ada anak, tapi perangai macam bdk2. Nak nak lagi si ibunya. Tolonglah. Confirm 10 tahun akan dtg, ko akn malu dgn kejadian yg tgh terjadi sekrang ni.

          0

          0
        • dandan says:

          haji ni pemilik prima gas sdn bhd… buka2 je website prima gas terpampang terus gambor haji ni.. mmg kaki gila glemer laki bini.. hahahaha.. nak tumpang glemer adi la itewwwww…

          0

          0
        • nida says:

          Pakcik tu sebenarnye cume nak Adi mengaku sebab orang sekarang dok tengok bini die je yang salah. Die nak Adi mengaku bersalah jugak. Bukan sekadar biar je kes ni tanpa any further action.

          Die tak cakap pon bini die suci. So alang2 orang dah tau bini die xberape nak suci, so die nak la jugak si sorang lagi yang KONON-KONON SUCI tu mengaku yang die tu sememangnye gatal merenyam.

          Dah tau gatal tak boleh dibendung macam tu pegi la cari pempuan lain. Anak dara. Jangan la kacau bini orang. Laki kan mampu kawen hingga 4. Masalahnya, die dah tau pempuan tu dah kawen. Die pulak artis, so kenape die buat macam tu? (kacau bini orang) Sebab die tau die artis, & fans yang gile-gile minat kat die sanggup buat apa saja untuk dia (temasuk wassap gamba butt)

          Yang bini orang tu sekadar orang biase. Cube kalau kau kene goda dengan Adi. Mesti korang pon teruja jugak. Jangan nak menipu perasaan sendiri sangat la.. Tinggal iman aje yang boleh pelihara. Semoga Allah pelihara iman kita semua. Amin..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          @nida

          bermaksud bini aji ni takde iman la? yela, die lupe dah berlaki kan aji tapi teruja layan ADI dek kekacakannya. iman goyah la kirenye?kihkih

          conclusion : bini aji imannye patah dek kehenseman adi.sekian

          0

          0
        • K.A.A says:

          pak cik ni nak duit je….

          0

          0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        pompuan tu sebenarnya ada masalah “giler glamer”… ni kes suka sama suka….Adi nak stop, pompuan gatal tu plak nak tunjuk dia x bersalah…padahal dalam jiwa meronta nak kan Adi….Pak AJi tu pun sama “giler glamer”….sampai bini curang pun tak nampak…tak ke bodoh mcm tuh

        0

        0
        • yehet yehet sehun sehun says:

          bini dia wassup dgn adi secara sukarela, that means NO PAKSAAN…abis tu Haji tu nak suruh Adi jelah ngaku, bini dia plak macam mana ?? SUCI tak bersalah ker…kau nampak tak ada something fishy kat sini ?? nak kata Haji gay kan..dah naik haji, nak kata kena nasi kangkang kan..fitnah pulak…alahaii

          0

          0
        • nida says:

          Pakcik tu sebenarnye cume nak Adi mengaku sebab orang sekarang dok tengok bini die je yang salah. Die nak Adi mengaku bersalah jugak. Bukan sekadar biar je kes ni tanpa any further action.

          Die tak cakap pon bini die suci. So alang2 orang dah tau bini die xberape nak suci, so die nak la jugak si sorang lagi yang KONON-KONON SUCI tu mengaku yang die tu sememangnye gatal merenyam.

          Dah tau gatal tak boleh dibendung macam tu pegi la cari pempuan lain. Anak dara. Jangan la kacau bini orang. Laki kan mampu kawen hingga 4. Masalahnya, die dah tau pempuan tu dah kawen. Die pulak artis, so kenape die buat macam tu? (kacau bini orang) Sebab die tau die artis, & fans yang gile-gile minat kat die sanggup buat apa saja untuk dia (temasuk wassap gamba butt)

          Yang bini orang tu sekadar orang biase. Cube kalau kau kene goda dengan Adi. Mesti korang pon teruja jugak. Jangan nak menipu perasaan sendiri sangat la.. Tinggal iman aje yang boleh pelihara. Semoga Allah pelihara iman kita semua. Amin..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          pompuan berstatus ISTERI orang….
          haram baginya melayan jantan selain suaminya. *aida mohon terasa
          sebagai lelaki pula haram menggauli perempuan lain sedangkan baginya ada yang halal di sisinya. sekian

          0

          0
        • Nadia says:

          @nida
          Adi Putra tu bukan hensem sgt pun….geli ader lah, Noraida tu jer bodoh minat mati-matian kat artis, org lain pun minat jugak kat artis tapi tak adalah sampai mcm ni sampai tak tahu hukum agama.

          0

          0
    • Maxis says:

      hahahaha.. pakcik meroyan! maklum la gambar anu bini dah ditengok adi putra.. tp kami kat sini pun dpt tgk juga pakcik walaupun separuh sahaja..

      0

      0
    • Olga says:

      DALAM KES NI DUA DUA SAMA GATAL,SORANG GATAL PELIR SORANG GATAL PUKI OK BYE!

      0

      0
      • red says:

        hahaha nak gelak guling2 baca komen ko olga

        0

        0
      • 75sen says:

        Olga olga … Kalau la aku ada duit lebih mmg aku belikan kau pisang dua tandan .. Sebab , komen kau ni mmg yg terbaik dan aku Sssseeeetujuuuu sangat… !!!!

        Mmg kes ni dua dua salah .. Dan GATAL ..

        0

        0
        • as says:

          dan kerana dua ni salah la , kes ni tak sepatutnya wujud .. yg belah sana dok bukak aib tu dah kenape .. pastu punya la berani smp buat pc bagai mcm tak da wat salah pape .. pelik !! papepun aku sokong komen ko olga ~ walaupun agak lucah ~ haha

          0

          0
      • bujang says:

        tau x ape…..

        0

        0
    • Butang Tercabut says:

      Joke Of The Year – Ade Putra Vs Butang Tercabut.

      0

      0
      • Oh Kecut says:

        Ade Putra next film – BUTANG TERCABUT MENGGANAS!!!

        0

        0
        • Dimanakah Kau Wahai Butang says:

          Pas ni Eirma Fatima boleh buat telemovie judul Dendam Lurah Butang.David Teoh buat filem baru Butang-Butang Biniku Tertanggal.Ahamd Idham buat filem baru Jangan Pandang Butang. Heroine-nya Nooraida a.k.a Nooraida Butang si muka kepit pucat.

          0

          0
  2. 1 x 5 = 5

    kenyataan noraida tentang butang tercabut tu nenekk rasa telah memalukan diri dia sndiri…so utk cover kemaluannya itu..dia dan bang aji nye tetap nk kaitkan ady lg dlm hal ni…loser…

    0

    0
  3. c says:

    berharap krisis ini akan selesai….

    0

    0
  4. Shhh says:

    Aku ingat kan si noraida ni umur nya baru 20an rupanya dah masuk 30an…tgk kat ig dia mcm budak2 pun da….heran aku mcm mana pak aji ni jga bini dia..atau bini dia mmg jenis mcm gedik2 ker….apapun ADI PUTRA jgn takut tegak kan kebenaran…tk paham apa yang dorg berdua ni nak……

    0

    0
  5. roses says:

    bukan mcm adi putra jer dlm gambar tu.. mcm pelanduk dua serupe jer

    0

    0
  6. Ms.Whatever says:

    So, just silent! Biar Allah SWT sahaja yang tahu segalanya

    0

    0
  7. DIA says:

    lepas nee laki bini akan jd pelakon lee gamaknyaa….
    tp ape tajuk filem yg sesuai….

    0

    0
  8. einz says:

    ape lha bodoh laki si #nooraida ni… tak malu ker cerita aib istri sendri… nampak mcm ko yg desperate… org kalo boleh nak selindung dari umum.. ini ko pergi canang satu antero…. nama je aji.. sudah2 lha… baik ko nasihat bini ko tutup aurat lagi bgos dari ko canang tetek bini ko kat seantero ni…

    last but not least… kalo dah banggang tu banggang jugak,,,

    pada #adiputra… bia lha ape yg diorg nak buat.. support u ,,

    0

    0
  9. silent reader says:

    ish muka suami macam nak jual isteri jer.mesti suami pempuan ni banyak hutang..tengok la nanti mesti kua paper….press conference pun macam nak jual dada bini…..xkata adi putra xsalah..tapi baik la bini u berubah dari nak hancurkan rumahtangga orang.canang sedunia tu bini menggatal dengan laki lain..kalau aku dah lama kene bunuh dgn suami gatal mcm tu.

    0

    0
  10. Adi Wira says:

    Adi sebenarnya dah terkenaaaaa…….
    Ngaku jelah salah, lepas tu buat PC minta maaf.
    Kalau bawak ke court, confirm la kontroversi walaupun dua-dua salah.
    Tapi effect Adi rasanya lebih teruk la sbb dia send gambar lucah.
    Aida maybe bagi gambo seksi je. Paling2 gamba time pakai towel..

    0

    0
  11. rynna says:

    susah nak percaya ngan cakap orang kuat bohong ni..

    sebelum ni cakap adi goda dia,jadi tunjuk lah gambar”bawah” ngan dia..

    selepas tu cakap terbukak butang jaket,jadi tertunjuk gambar “atas” kat 1 malaysia..

    nape la murah sangat ko ni pompuan,terdesak sangat nak kan perhatian ke..
    gambar edit habis,hakikat nya hadoooo..ramai lg pompuan lg comel dan mahal dr ko..puiii

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      Muke pompuan ni mmg huduh pon… muke penyek mintak kaki.. idung pun kepit jerk.. mmg padan la ngan laki dia yg tua tu..

      0

      0
  12. mulut neraka says:

    Apalah nak jadi dunia ni…yg laki mmg jantan dayus…yg pompuan plak dah jadi betina….yg ko pegi menggatal tukar gmbar lucah tu buat apa betina…adi tu kan lelaki…kalau tak menggatal bukan lelaki namanya (aku x salahkan adi pun biasalah lelaki)…yg ko tu dah tau bini org kenapa ko menggatalllllll (teruja la pulak)….tak paham aku……kalau aku jmpa..laki bini ni aku hantok kepalanya bagi berakal sikit….bangang…lpas tu suruh adi mengaku adoiiiiyaiiii…..tak paham aku…

    0

    0
  13. donat says:

    aku nak komen panjang sikit boleh?

    1) dua-dua pihak salah. haji amiruddin cuba utk selesaikan perkara ini dengan baik tapi adi tak nak (dah salah kan, siapa nak mengaku).

    2) adi memang ada show bebird dia. confirm ok. tapi still ada peminat yang nak back up. hello, artis yg ko minat ni tak ada adab ok. peminat ni buta ke apa?

    3) yang tak kisah kata “adi ni lelaki, aku tak salahkan dia pun kalau dia gatal”.. stupid statement ever. kalau kes lain, contohnya jejai lah, serap muslim lah, bukan main kau sumpah seranah.

    c’mon lah peminat artis sendu dekat malaysia ni. sampai bila nak diperbodohkan. stesyen tv patut gam adi. gambar separuh bogel + bogel dah banyak tersebar. but still, tak ada siapa ambil kisah.

    p.s: aku malas nak komen fasal amiruddin dengan bini dia ni. dia bukan public figure.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Itu la masalahnya bila masing2 dah ada laki dan dah ada isteri , masih nak layan orang lain. Bila terkantoi, sama2 mahu lepaskan diri. Adi dah tentu la dia artis. Kalau tak layan dikatakan sombong. Kalau layan dikatakan kacau bini orang. Dalam hal ini si Nooraida la yang paling bangang. Dulu nak sangat kawin dengan lelaki tua, janji kaya. Bila dah kawin, baru tau akibatnya tak puas diranjang dan baru sedar suami dah tua . Senyap2 layan lelaki lain. Baru seminggu dah hantar gambar2 lucah. Rasanya dia ni dah biasa buat , entah2 dengan orang lain dia jumpa kat luar tanpa Pak Aji tau. Pak Aji pulak kuat cemburu, selalu check hp dia. Bila dah kantoi, mula la meroyan sakan. Yang peliknya baru hantar gambar dan sms, terus buat report polis dan hebohkan kat media pasal bini dia curang. Tak ke pelik tu. Apa yang Pak Aji dapat kalau Adi mengaku pun. Bukannya Adi rogol bini dia ke atau bawak lari dan kawin kat Thailand. Bini dia sendiri mengaku contact Adi dulu. Kalau pompuan yang bermaruah dan sedar status sebagai seorang isteri, bila menerima gambar2 lucah dan sms pujuk rayu , dia tak kan layan. Delete je semuanya. Kalau ye pun minat , tak kan sampai sanggup bukak semua pada orang yg baru di kenal. Kan bodoh tu. Buatnya orang lain pakai hp Adi , saja melayan bini dia .. macam mane? Polis tak de masa nak layan karenah peminat macam ni. Banyak lagi kes yang dia orang kena selesaikan. Kan kes dah tutup , buat apa la memalukan diri sendiri. Lepas tu buat pulak press conference. Bawak bini siap tayang tetek kat wartawan. Adakah dengan cara tu wartawan akan kata Adi terpikat kat Nooraida sebab dia seksi. Wartawan tak sebodoh itu. Tak pasal2 orang ramai kutuk lagi. Lebih elok tutup aje kes ni… Lagi banyak statement yang keluar, lagi macam2 perkara yang mengaibkan timbul.

    0

    0
  15. eyla says:

    ko ingatkan adi akan mgaku ke? dia bole ckp hp dia ramai orang guna than apa bukti dia yg hantar gmbar tu, sbb tu lah x der kes, lagipun ne bukan kes jenayah or ganguan sexual sbb dua2pun mengatal. ttp kes . . sekian

    0

    0
  16. ditto says:

    1. baju tu mmg disuruh pakai utk pc supaya membuktikan bini dia power, leh cari duit lebih…
    2. kot butang cabut, pak ajinomoto..xleh ke amik alas kaki ke, kain lap tgn ke tutup. xpun pakai jaket tu hala ke belakang mcm naik moto.
    3. bini dia dh mintak ampun ke lom? pak ajinomoto ni xsedar ke bini dia mental? takat adi pun dia leh jd gitu, sok lusa dgn sape pulak?

    BODOH punya laki bini….. nak gak tegak kan batang yang basah..
    OPSS.. benang eh?benang?

    0

    0
    • Miss Nadya says:

      Noraida tu umur dah 30an tapi still nak perasan anak dara…tak malu betul, kalau anak dara nak mengatal…aku still boleh terima tapi ni bini org…ish tak malu betul

      0

      0
      • Syamsul says:

        post pic kat IG konon2 cute, padahal real life tak cantik pun.
        ramai sgt spesis macam ni sekarang ni, aku sebagai lelaki lebih suka perempuan yg sempoi dan ringkas, tak perlu eksen cute or tunjuk tetek.

        0

        0
    • Mataku Berpinar says:

      no 2 tuh pakai macam naek moto..hahah sumpah lawak

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Adi ngaku ke tak ngaku tu hal dia.. kita ada pendapat masing2. Ada yang yakin benar adi salah.. ada yang x percaya adi buat salah.. tapi yang penting adi berusaha sungguh2 nak tutup aib dia. Yang pompuan ni pulak sungguh2 nak buka aib sendiri.. siap dpt sokongan suami lagi.. hadoiii…

    0

    0
    • mee goreng says:

      tiga-tiga salah, Adi tu suka layan perempuan cantik, Noraida gatal bawah, Pak aji tu jenis dayus, Adi nak jaga karier of course lah nak tutup aib, Noraida tu mungkin attention whore based on “butang tercabut” masa PC, Pak aji tu mungkin jealous bini dia wassup dgn Adi

      0

      0
    • SANA says:

      Anonymous….
      Saya setuju,..ada yg kata adi memang bersalah, pandai cari lawyer utk ttupkn [email protected],..ttapi org mudah lupa dgn satu perumpamaan “tepuk sebelah tangan, takkn berbunyi”…betul x?…pompuan tu sndri mngaku yg dia melayan si adi tu krna adi seorg yg romantik…so,..tak perlulh pak aji tu nk kata siapa yg suci atau pun tdak,..dari mula kita sudh tahu siapa yg buka aibnya sndri. Saya tdak menyebelahi mna2…prlulh brfkir trlbih dhulu sesuatu prkra sblum melakuknnya krna inilh yg akn trjadi “tepuk air terpercik ke muka sndri” akhirnya siapa yg malu. Murahnya martabat kita sbagai seorg perempuan… (maaf kata), sedih krna kita sndri yg telh mnjatuhnya. Rata2 kita akn salahkn org lelaki. Saya suka dgn cara ibu bapa zaman dhlu mendidik ank2,..jika sesuatu prkra buruk yg brlaku, mereka tdak mudah menyalah org lain krna mereka tahu ank2 mereka pun brsalah juga. Kepada suami si perempuan itu,..nilaikanlah sndri.

      0

      0
  18. hakim says:

    Adi dgn Noraida tu berwassup suka sama suka kan….so point nya kat sini Noraida tu curang tapi pak aji tu boleh plak salahkan Adi sorang…bini dia yg melayan jantan tu dikata SUCI…oh dunia

    0

    0
    • anu says:

      pompuan tu x puas dapat sex….dia perlukan lelaki ganas untuk ronyang2kan memek dia.
      Adi pulak perlukan pompuan seksi untuk digodam2kan dengan kontol hitam dia tu….
      Kalaulah aku jadi laki sipucat tu aku kepit kelentet dengan kelip baju.

      0

      0
  19. mistgreen says:

    noraida tu psycho agaknya!! ye lah stress hidup ngan laki tue. teringin nak rasa laki hebat cam adi.

    0

    0
  20. No one says:

    Sume pun salah tapi aku memang x leh blah dengan jantan macam adi putra ni. Too good to be true lah mamat ni…….patutlah kau jadi pelakon. Tu yg rezeki x segempak aaron aziz, banyak hidup berpura2 mamat nih.

    0

    0
    • hambaNya says:

      Jgn dipertikaikan rezeki org…Allah menduga adi dizaman kemuncaknya…mungkin sekarang rezeki lakonan adi xsehebat aaron aziz..but who knows 1 day dier akan lebih berjaya dr sume pelakon2 yg ade skang..

      0

      0
  21. Linzy Longkang says:

    makin menjadi2 pulak citer nih, kalo benor baik pakcik tunjuk jer gamba lucah bini pakcik tu kat kitorang baru adil

    0

    0
  22. putri lilin says:

    pakcik haji ni pemilik prima gas

    0

    0
    • huhuhu says:

      Patutlah Nooraida nak kahwin dengan Pak Cik ni, berada orgnya pemilik prima gas, cuba kalau org biasa petani atau pekebun , comfirme dia xnak kan no money, power of money , kahwin dengan org tua sebab duit,pastu x puas cr org muda hehehheh

      0

      0
  23. ????? says:

    Takburnya adi putra ni yer…..tak sangka. Nooraida dah ngaku adi putra tak nak admit ker? Gampang mamat ni sebenarnya……silently sneaking behind reputation & his loyal wife. Shame of him & pity for aida dikurniakan suami yang can’t stand by himself. But….what to do, that’s life.

    0

    0
  24. daniel hanney says:

    ni le keburukan teknologi.. yg pnah dsebut2 nabi s.a.w..

    sbg lelaki, aku akan setia kpd isteriku seorang.. dan mencari sorg isteri amatlah skg ni.. umpama mcari sebutir prmata dalam timbunan pasir.

    aku mcari wanita, bukan betina.. bak kata Tun Nila Utama : “PEREMPUAN… MJAGA MARUAH.. TETAPI, BETINA MENJUAL MARUAH.”

    0

    0
  25. daniel hanney says:

    beza yg sgt nyata antara perempuan & betina…

    “Perempuan… mjaga maruah. Betina.. mjual maruah.” – Tun Nila Utama.

    Aida (isteri AP)…, mjaga aibnya (tutup aib suami), Aida (skandal AP), menayang aibnya.

    AP, yg sorg intan dan sorg lgi plastik.. tp yg plastik tu jgk la ko layan..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Udah lahhh…jangan dibahas lagi. Nak muntah dah ni. Orang2 bodoh nape dilayan. Kite pun ikut bodoh nanti. Biarlah mereka setel, ape2 pun hasilnye diaorang yg tanggung

    0

    0
  27. Anonymous says:

    HAHAHAHAHAAH, KORANG YANG RASA ADI SLH TU…CUBALAH PK NGAN LOGIK…XKANLA ADI NAK BG GMBR LUCAH KAT BETINA NI..SEDANGKAN XPNH JUMPA BETINA NI, ADI ARTIS POPULAR, XKE MALU JIKA DIA HNTR GMBR LUCAH KT BETINA XKENAL KAT REALITI. APA DA…ZMN LA NI TEKNOLOGI LA BEB, AKU SNDRI PUN PUNYA KWN BLH HACK WHATSAPP ORG LAIN…HAHAHHAHAH…PK PK JGN XPK…JGN TAU KOMENNNN JE..OK BYE

    0

    0
  28. bunga sakura says:

    mengada ngada la laki bini ni.. macam la adi tu rogol or liwat pompuan tu.. buka aib sendiri, xmalu langsung..

    0

    0
  29. tetek nooraida says:

    tapi musykil disini..die kata adi bagi gamba masa adi kt mekah ke dah balik mekah eh?

    kalau ada orang hack hp adi…orang yang hack tu msti hitam2 manis macam adi..so bg gamba BAT***G pompuan sangap ni caya la tu adi putra punya..hahahhaha

    and paling kelakar..kalau betol orang hack..ORANG TU SEKARANG NI tengah doh gelak guleng2 sebab pmpuan ni caya tu adi putra buat..hahahhaha n laki bodoh pak aji tu pon diperbodohkan oleh hackers ni..hahahhaa

    cube korang bayangkan..jom kita bayangkan sejenak…

    0

    0
  30. melati says:

    kesian Adiputra, pastu jgn jadi pemain bolasepak lagi Adiputra nanti peminat pompuan byk…Adi Putra nasihat aku kalau dah jadi pemain bolasepak terkenal jgn lah ambil kesempatan…walau apapun majulah sukan untuk negara.

    0

    0
  31. sayang says:

    haiii…entah le…dlm kes ni aku rasa tiga2 ad salah….malas nk menghukum sesiapa…kiita tengok jer la…dan sesunguhnya ALLAH tu tahu siapa y benar n siapa y salah…..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Ape kene mengene hal retis ngan bolasepak?????? dua2 bidang ni memang glemer dan kontrobesi

    0

    0
  33. Anonymous says:

    anu bini dia dah tertayang secara sukarela.tetes yang melayut utk tatapan.kami tak mintak dia yang tunjuk.persoalan yer adakah kami bersalah pak haji? kalau gini la care yer bini pak aji tayang bukan nak ckp adi jantan lain pun terliur gak.ntah2 lagi hebat.

    0

    0
  34. palak sakit says:

    MGKIN ADI LAYAN PPUAN NI SBAB NAMA WIFE DIE SAMA DENGAN PPUAN NI..AIDA VS AIDA!!

    0

    0
  35. nonamanes says:

    Apadaa pak aji nih. Sibuk nak bukak kes bagai. Yang bini terbukak sana sini tak pulak dia sibuk suruh tutup. Pak aji rabun barangkali yaa..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Aku scroll sampai habeh kot IG aida ni semata nak tengok gambar dia dengan laki dia hahaha takde keje sungguh aku hahaha

    0

    0
  37. Ness says:

    aku kalau jadi pompuan ni duduk jelah diam-diam jelah kat umah. tengok ig mcm org senang, macam mewah. rupa pun takde la buruk sangat. pasal dpt laki tua tu dah ko yang pilih kena hadap ler. dari dulu kalau taknak jgn memandai nak kawin dgn org tua. cess punya pompuan.

    0

    0
  38. ketam kompius says:

    musykil la kes ni..kan berlaku waktu adi putra kat mekah..tengah buat umrah kn..kalo dipikirkan secara logik nye, xkan la adi putra berani nak bagi gambar xsenonoh kt perempuan tu waktu kat mekah..mau xselamat balik wow..ke aku yang salah paham..kompius..kompius..

    0

    0
  39. Eyanti says:

    aku mati mati tak percaya abang adi putra buat macam tu, dia dah beberapa kali pegi umrah. mungkin gambar anu yang abang adi hantar tu, tak tau gambar anu siapa punya, bukan ke gambar macam tu senang boleh dapat? abang adi putra tu bukan bodoh la kan? cuma masalahnya sekarang pompuan tu yang gatal anunya. laki pompuan tu pulak bodah teramat sangat.

    0

    0
  40. Pak Aji says:

    Adi : Cantik tak bini aku??
    : Besar tak tetek bini aku???
    : Gepu tak tetek bini aku????
    : Geram tak ko tgk tetek bini aku????

    0

    0
  41. kati pari says:

    muka pompuan ni mcm leper jek…vietnam mali kaa…ada keturunan nguyen nguyen kaa…

    0

    0
  42. buat repot ke lawan di mahkamah ke, pakcik ni tetap tak akan dapat apa-apa sebab? kes ini sama-sama gatal. malah, jika perkara ini berpanjangan hanya akan memalukan pakcik sendiri. sebab tu jika dah tua, janganla gatal kawin muda. orang muda cepat boring dengan orang tua dan akan buat hal dengan cari orang seusia dia.

    0

    0
  43. mamavouge says:

    yang dah berlaku tetap berlaku
    tapi tk sepatutnya pak ajinomoto terus terusan nk buka aib org
    sampaikan aib isterinya lebih terkangkang
    tugas suami memelihara maruah isteri,membimbing isteri,menasihati isteri
    kalau betul ada bukti jelas adi bersalah,buat saman sivil di mahkamah
    buat pc,bongbangbombam kt luar bkn ada hasil pn,lagi tambah resume memalukan dlm skrip hidup adala
    kesian anaknya…besar nanti bila tahu perangai makayahnya dan keaiban ibunya..nauzubillahminzalik

    0

    0
  44. Liberal says:

    Allah nak tunjuk le adi putra ni bukannya baik pun, tu yg terkantoi terhantar masa buat umrah. Ady putra ni takbur sangat kot……yg x leh blah tu cowardly sneaking behind his wifey. Aduiiii jantan yg x mampu pertahankan diri sendiri & kaki auta ni ramai prempuan minat. X faham aku…….

    0

    0
  45. Kiki says:

    Apa nama ig Nooraida pleaseeeee anyoneeee nak nengokk…

    0

    0
  46. Llalaala says:

    Apa nama ig Nooraida nihhhhh ????

    0

    0
  47. kacang rebus says:

    pak cik, adi & istri pak cik sebenarnya sama jerk perangai. adi tu nasib baik dpt bini baik & protect dia. kalau x.. padan muka la..

    0

    0
  48. tweety says:

    kenapa ye org zaman sekarang nie mcm seronok je cerita pasal aib,pasal maruah,pasal kemaluan diri..cukup la tu pakcik..bawak-bawakla bini awak nie kejalan yg benar..ajar ilmu agama..supaya lps nie bini awk dok mengatal ngn laki lain wlwpun minat tahap meroyan…klu kes nie bukak blik pon awak ingat adi tu nk ngaku..senang2 je adi tu nak jatuhkan reputasi karier dye..jgn harapla…dye masih muda n ada ank bini nak tnggung..so xde mknanya dye nk tutup periuk nasi dye sebab gosip2 hangit mcm nie…klu buka kes nie..makin bnyk la aib bini awak yg akn keluar t..sebgai suami awk rse bngga ke??so..simpan je la sekadar awak seorg suami je yg tau aib isteri…semoga allah bgi petunjuk..amin…

    0

    0
  49. Makcik Propa says:

    Makcik dari hari ke hari mendengorr cerita psl ni. Naik kematu telinge makcik ni. Pening rr pening rrr *goyang goyang kepala. Ida (nama kampung betul) udah udah lerr tu. Mengalah lerr, awak tu isteri org, tak malu ke awak cerita psl awak semua dicanang satu dunia, kalau adi tu relax je, die lelaki. die bole kahwin 4. yg suami awak tu pun menyedihkan betul la. Nama je ade haji tp haji tidak digunakan dgn betul. kalau makcik jadi si aji tu dah lama dah makcik ceraikan awokk. Awok ni ketegaq sangat. Liaq loqlak. berubah la ye. Yg pegi wassap si Adi tu kenapa? ye ke tu adi? entah entah fake account je tak. Selama ni makcik tk pernah dgr pulak gosip2 si adi ni dgn perempuan2 gelandangan. Jgn jadikan anda gelandangan yg pertama ye ida ohoiii.

    0

    0
  50. wangbi puh han hu says:

    aku pelik lah pakcik ni ngan adi putra je ke dia nak hukum .. macam mana pulak ngan bini dia yg sama melayan,,, tak kan DAYUS lak kot…buat adi putra ”saya tahu yg awak tak salah ,,tp klu salah pun adatlah nama pun manusia ,,, takkan lari dri kesilapan muga awak dipihak yg benar

    0

    0
  51. Dunia Dah Nak Kiamat says:

    @ last Pak Aji ni cerai kan jugak bini gatal nya ni talak satu! Nasib kau lah perempuan, tak tahu bersyukur, sekarang… Adi pun kau dah tak leh skandal,Pak Aji yang tak sedar diri pun dah tak leh tahan dengan kemaluan yang teramat! Dah tak leh Tai Tai lah kau! Gambar yang pakai tuala je tu sapa? Adi kenapa kau tarik diri dari dicalonkan di ABPBH, ada kena mengena ngan kes ni ke?! Adi ni walaupun kulit gelap tapi lebih Handsome dari Aaron Aziz yang babyface…….. Dua-dua Ganteng!!!

    0

    0
  52. […] Saya Tidak Akan Tunduk Dengan Keinginannya – Adi Putra (99) […]

    0

    0
  53. […] Saya Tidak Akan Tunduk Dengan Keinginannya – Adi Putra (100) […]

    0

    0