November 21st, 2018

Berang dituduh sebagai seorang yang sombong dan tidak menegur Datuk Seri Vida semasa beliau hadir ke final GV5, Nabil Ahmad menyifatkan dakwaan itu sebagai fitnah dan menuntut usahwan kosmetik itu membayar hutangnya yang sudah dua tahun tertunggak.

Walaubagaimanapun, DSV menafikan beliau ada berhutang dengan Nabil dan sangat terkejut dengan tuntutan yang dibuat.

Saya rasa tak ada apa hutang pun dengan dia. Saya pun tak tahu projek apa yang dimaksudkan. Bila saya cakap dia dan Jihan tak tegur saya, tiba-tiba dia cakap saya ada hutang pula. Terkejut juga saya.

DSV tetap menegaskan  Nabil dan Jihan langsung tidak menegurnya dan menyifatkan kehadirannya pada malam itu ibarat tetamu tidak diundang.

Betul, buat apa saya nak tipu. Kakak saya kata aloh mu dah taja GV empat tahun, takkan Nabil tak tegur mu. Saya kata tak tahu dia, takkan tak nampak saya. Penonton dekat (tempat duduk) atas siap jerit lagi Datuk Seri… Datuk Seri. Mereka hanya lalu sahaja.

Terdahulu, Nabil menganggap DSV sengaja ingin memperbesarkan perkara itu dan membuat dakwaan palsu sedangkan ramai penonton di dalam dewan menjadi saksi beliau dan Jihan ada menegur bekas penaja program hiburan tersebut.

Sumber Berita : mStar Online


25 responses to “Saya Tiada Hutang Tertunggak Dengan Nabil – Datuk Seri Vida”

  1. Dahbosan says:

    This so called founder product yg actually produk oem dan timbang kilo ni tau ke tidak konsep penajaan tu macam mana..bila u menaja..bagi duit apa semua ..u dapat free pengiklanan secara tidak lansung dari program live atau rekod yg mana viewer nya jutaan orang..just letak produk atau iklan produk di rancangan tersebut subconcious mind orang akan asik terpandang jenama produk tersebut n bila asik ternampak dan bila nampak diluar mungkin datang keinginan untuk beli..itulah harga penajaan yg mereka dapat free marketing tanpa perlu pening2 nak fikir konsep pengiklanan..bayar model ..kos2 lain..etc2..ni penaja2 low class ni fikir bila menaja mereka kena tergedik2 depan kamera untuk promote lagi produk diaorg..pandai meniaga ketidak diaorg sebenarnya ni..itulah yg dibuat jenama2 besar bila buat penajaan..just letak nama brand atau letak produk di mana2 tempat rancangan tersebut..x perlu merendah2 kan diri dengan buat aksi bodoh..kadang2 rasa diaorg ni kaya dgn jual produk merepek ni bkn sebab mahir perniagaan tp lebih pd rezeki Allah berikan dan mungkin juga doa2 ahli keluarga dan mereka juga ..konsep penajaan pun x reti..haiyoh..sorry lari tajuk dari berita asal sebab menyampah sgt baca reason mereka kenapa perlu tergedik2 dpn tv

  2. Duh says:

    Tengah baca BN ni. Chopp kejap. Tv ada drama DUA …. sharifah Sakinah berlakon! . Tutup TV Tepukkkkkkkkk. Tak berkenan SK ni

  3. Anonymous says:

    x habis2 pasal si scammer vida gemok taik nie. puihhh…rimas.

  4. Mak mertua ku = vida says:

    Vida kau memang perempuan baik .
    Perempuan otak tak mereng .
    Perempuan kurus dan cantik . Fashionista.
    Perempuan yg tak pernah menipu sesiapa .
    Bank negara pun iktiraf products kau .
    Qu putih memang baik untul semua org .

  5. Vida Bebal Tahap Taik Keling says:

    pompuan gemok muka huduh ni patut kita berak ramai2 kat muka dia..

Loading...