August 31st, 2016

Bulan lepas Uqasha Senrose menarik perhatian ramai apabila kerap memuat naik foto bersama seorang jejaka iaitu Tengku Bakar yang merupakan kerabat diraja Pahang.

Ramai yang membuat spekulasi yang mereka sedang bercinta apatah lagi Tengku Bakar telah menganjurkan majlis hari jadi Uqasha dengan cukup meriah sekali.

Walaubagaimanapun, Uqasha menjelaskan beliau tiada hubungan istimewa dengan Tengku Bakar dan mereka berdua hanya berkawan serta masih mengenali hati budi masing-masing.

Kami masih dalam peringkat berkawan. Seperti orang lain, kami juga cuba mengenali hati budi masing-masing. Saya tahu bunyinya seperti klise, tetapi itulah yang saya boleh katakan. Selagi tidak diketahui jodoh dengan sesiapa, kita juga akan sentiasa kenal orang baharu.

Uqasha juga enggan komen lebih lanjut mengenai perkembangan hubungan mereka sebelum ini kerana tidak mahu terlalu memberitahu perkara yang belum tentu penghujungnya.

Tambah Uqasha, beliau sebenarnya sudah tiga tahun mengenali Tengku Bakar tetapi semakin rapat sejak enam bulan lepas.

Hendak dikatakan hubungan ini serius, jujur saya memang tidak berani berbuat begitu. Saya juga bimbang pisang berbuah dua kali. Saya enggan dikecewakan sekali lagi. Justeru saya selesa menganggap hubungan ini sebagai hanya kawan.

Dikala Uqasha Senrose sedang dikritik orang ramai bolehlah beliau mencurahkan segala masalah dan isi hatinya kepada Tengku Bakar ye dak? Ada la juga tempat mengadu dan siapa tahu kalau ada jodoh lebih daripada kawan.

Sumber Berita : BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...