September 14th, 2020

Meluahkan rasa kebimbangan berkenaan sikap isterinya pelakon Nur Fazura yang masih kuat bekerja usia kandungan kini telah mencecah lapan bulan dan bakal melahirkan cahaya mata sulung sekitar bulan depan, pelakon tampan Fattah Amin dedah perkara tersebut kepada umum.

“Saya Tengok Pun Jadi Kesian” - Fattah Amin Bimbang Fazura Terlalu Rajin Buat Kerja

Dedah Fattah, walaupun tidak boleh menghalang, namun apa yang mampu dilakukannya adalah sentiasa bersama isterinya.

“Saya tengok dia pun jadi kesian sebab dia sangat rajin bekerja. Saya tak boleh nak stop dia tapi apa yang pasti saya kena sentiasa bersama dengan dia.”

Tidak ketinggalan, Fattah memberitahu, mereka juga baru sahaja membeli barangan bayi. Katanya, beliau yang bakal menjadi bapa itu ada membuat sedikit kajian sebagai persediaan menantikan kelahiran anak sulung.

“Saya Tengok Pun Jadi Kesian” - Fattah Amin Bimbang Fazura Terlalu Rajin Buat Kerja

“Ye kami baru je beli barang bayi, sambil-sambil nak bersedia ke hospital tu. Saya juga dah mula buat sedikit research, tanya-tanya keluarga mana yang patut.”

Disoal sama ada nama bayi sudah pun dipilih, Fattah mengambil keputusan untuk merahsiakan lagi perkara itu.

“Saya Tengok Pun Jadi Kesian” - Fattah Amin Bimbang Fazura Terlalu Rajin Buat Kerja

Sekadar informasi, Fattah dan Fazura telah selamat melangsungkan pernikahan dalam majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel terkemuka, di ibu negara, pada November 2017.

Malah, sekitar April tahun ini, pasangan ini mendedahkan kedua-dua mereka bakal menimang anak sulung selepas fazura disahkan hamil. Namun jantina bayi cahaya mata mereka masih tetap dirahsiakan.


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...