Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Takkan Madukan Isteri – Izzue Islam

Berat sebenarnya ujian dan dugaan buat pasangan Izzue Islam dan Awin Nurin yang sudah enam tahun mendirikan rumah tangga, tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata.

Advertisement

Pelbagai tomahan yang diterima termasuk ada yang mendesak agar mereka bercerai dan ada juga netizen yang menuduh Izzue mandul.

Bagaimanapun, cinta Izzue tetap buat Awin, setia bersama isterinya itu dan tidak pernah terfikir untuk berpoligami.

Jujurnya, saya akui provokasi warganet sering kali ada di Instagram. Tetapi saya dan isteri tidak menghiraukannya. Jika melayan dan menghayati perkataan ditulis, saya dan Awin akan memendam rasa sakit hati.

Paling terkesan tentunya saya dituduh mandul dan tidak mampu memberi kebahagiaan buat isteri. Malah, ada yang meminta saya melepaskan Awin.

Saya tahu, saya tidak sempurna, tetapi tidak sesekali saya membiarkan warganet yang mahu menggugat rumah tangga. Saya percaya kepada pilihan hidup, jadi saya sanggup telan onak dan duri.

Advertisement

Tidak dinafikan, isterinya pernah merasa tertekan mengenai isu zuriat apabila netizen mula mencetuskan spekulasi dan memperkatakan hal berkenaan.

Namun, mereka tidak akan pernah putus asa dan akan mendapatkan rawatan untuk memiliki cahaya mata. Kami harap segalanya akan dipermudahkan buat Izzue dan Awin.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. eyra

    July 18, 2019 at 4:54 pm

    mostly lelaki yg hensem ni lebih setia & menghargai isteri wpun isteri ada kelemahan… tp lelaki yg x hensem ni plak yg suka kawin byk n x leh nk setia… mcm ada sorg laki yg aku kenal tu… rupa x la hensem, duit asik x ckup je, dpt bini lawa tp ni nk plak dgn janda anak 3 yg kurus keding, muka tua!.. pelik betoi!

  2. anonymous

    July 17, 2019 at 2:35 pm

    ko elok kapel dgn jantan lah better,patut statement dari dia tak payh nak involve wife dia,mcm ni ke kau back up wife kau,dari dulu sampai skrng gossip si izu ni asyik kait wife dia saja ,wife tak cntik la,tak de style la nik skrng tak de anak pun sama,klau aku jadik wife dia dah lama aku blahh dasar jntn mandul batang cenonet ptuihh

  3. pening lalat

    July 17, 2019 at 9:41 am

    comment satu2 bukan main lagi, issue zuriat bukan dtg dari manusia tapi Allah. my own uncle 18 tahun kahwin baru dapat anak, x pernah sy tengok mengeluh, gelisah masih blm ada anak, as both suami isteri mmg rapat dgn anak2 buah. so stoplah netizen kalau pasangan tu blm ada rezeki anak, jgn lah add pepper, salt, butter in, kena dgn batang hidung sendiri, baru rasa bgm perit nya dikritik kerana blm ada anak. dan hentikan cela pd kecantikka seseorg

    • Anonymous

      July 17, 2019 at 9:54 am

      tak nampak pun org kata dia takde anak lebih kepada penampilan isteri beliau

  4. halah..halahhh

    July 17, 2019 at 8:56 am

    ramai je laki tak nikah lain bini tak ngandung.. barangkali masalah dari mereka atau terlampau sayangkan bini masing.. jangan tak tau ramai jugak laki mati bini tak nikah lain.. tak gebang dekat orang je..

Loading...
To Top