Written by Bella | July 16th, 2019

Berat sebenarnya ujian dan dugaan buat pasangan Izzue Islam dan Awin Nurin yang sudah enam tahun mendirikan rumah tangga, tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata.

Pelbagai tomahan yang diterima termasuk ada yang mendesak agar mereka bercerai dan ada juga netizen yang menuduh Izzue mandul.

Bagaimanapun, cinta Izzue tetap buat Awin, setia bersama isterinya itu dan tidak pernah terfikir untuk berpoligami.

Jujurnya, saya akui provokasi warganet sering kali ada di Instagram. Tetapi saya dan isteri tidak menghiraukannya. Jika melayan dan menghayati perkataan ditulis, saya dan Awin akan memendam rasa sakit hati.

Paling terkesan tentunya saya dituduh mandul dan tidak mampu memberi kebahagiaan buat isteri. Malah, ada yang meminta saya melepaskan Awin.

Saya tahu, saya tidak sempurna, tetapi tidak sesekali saya membiarkan warganet yang mahu menggugat rumah tangga. Saya percaya kepada pilihan hidup, jadi saya sanggup telan onak dan duri.

Tidak dinafikan, isterinya pernah merasa tertekan mengenai isu zuriat apabila netizen mula mencetuskan spekulasi dan memperkatakan hal berkenaan.

Namun, mereka tidak akan pernah putus asa dan akan mendapatkan rawatan untuk memiliki cahaya mata. Kami harap segalanya akan dipermudahkan buat Izzue dan Awin.

Sumber Berita : BH ONLINE

26 responses to Saya Takkan Madukan Isteri – Izzue Islam

  1. wekkkkkkk says:

    sebelum kau nk kawen lain, pleaselah check dulu sperma, boleh bgi anak tak.
    Jgn aniyai wanita lain.
    Kalau x ada masalh, kau kawen dgn janda jelah yg pernah melahirkan anak..pasti org tu boleh beranak lagi, jika anak dara, tak pasti lagi..jgn pisang berbuah dua kali dh la.
    Tapi kau syg sgt bini kan, jdi keluarkan perkataan tu “saya tak kan madukan bini”.

    Bunyi ayat tu masih ego..mcm bini yg bermasalah nk hamil..please check dulu kamu berdua.

    6

    9
    • NenekKebayan says:

      tak mau la cakap pasal zuriat ni, ni kuasa Allah ye tak? kebahagian sebuah perkahwinan tu antara si suami & isteri ye tak? Kalau dua dua setuju yang tanpa perlu zuriat tak payah tertekan. cuma nenek rasa geram macam nak solekan bini kau ni izu…….elok la sikit pakai bedak tak payah la berbedak tebal, pakai gincu sikit, sikat rambut, baru berseri. nenek tak suruh la make up macam kadashian tu……light light la. kalau taknak ah suruh aja pakai tudung tutup muka pakai burkah. ni 24jam muka macam muka semalam…….selagi jadi artis ni anak seni tak kira la menyanyi ke, berlakon ke mata orang memandang. jagala air muka suami, ni muka tak bermaya.

      32

      0
    • Anonymous says:

      Dia kawin bukan utk anak. laki bimbo je yg kawin sbb nak anak. sbb tu ada prob sikit ditinggalnya isteri sbb kawin bkn sbb cinta tp sbb nk anak je. biar xde anak asalkan setia dr ada anak berderet mcm dato K tu tp miang nak mampos. bini-bini makan hati je.

      6

      1
    • gadinia says:

      setuju wekkkk.. aku dulu first year kawin, lppkn sahkan sperm laki aku outtttt.. aku okay xde ape..family belah laki sume tanya aku bila nak ada anak… dioang xtau baka derang ni yg hampeh. tapi ex laki ni buat dekk je malas nak usaha pape. dah la xleh bagi anak, curang lagi. nasib baik aku dah ceraikan dia wekkkk hahaha

      5

      0
  2. anon says:

    harapnya izzue dan awin ni stay strong together, tahan dari mulut2 dan jari2 org luar yg akan sentiasa ada yang tak kena pada mata mereka. insyaAllah ada rezeki nanti ada lah anak tu.

    16

    0
  3. Anonymous says:

    netizen mmg sibuk..semua hal nak komen..artis cerai diorg megelupur..artis kawin diorg mengelupur…artis beranak gelabah…artis xde anak pun gelabah….hahh..gelabah jela netizen…

    17

    0
  4. harapnyasuamikorangkenacaras says:

    okay bab ni serious nampak perangai busuk hati, kaki sibuk orang kita. diorang happy2 je, yang ramai2 nak cucuk2 ni kenapa? psycho gila. okay la korang boleh beranak etc, bersyukur je la tuhan bagi kurnian/dugaan tu. but let me tell you something, having a child doesnt mean you are assured of a perfect life. So kenapa sibuk nak atur hidup orang?

    9

    2
    • harapnyasuamikauygkenacaras says:

      marah nampak? I don’t think anyone cares about them having kids, they are more concern about his wife i guess. Not about her looks more to they way she project herself. She is always so messy, what she needs is a makeover. she doesn’t put much effort into her appearance. She wears these ugly discolored polyester clothes. Pants, tee shirts. Her hair is always matted and badly needs a trim. It’s not that izzue can’t afford to buy her stuff. Gosh..she look like nyoya sayur from a wet market. Should we all take her clothes shopping lol!

      9

      2
      • Let them be happy says:

        Untuk #harapnyasuamikauygkenacaras

        Your nickname itself says how disgusting your heart is. Wishing bad upon others?
        Suami dia bahagia dgn isteri dia walaupun tak memenuhi kriteria ko yg nak dia bersegak bagai. Ko ingat kalau laki dia nak bini dia melawa, laki dia takleh petik manja ke dekat bini dia? Ko ingat sume laki suke bini berhias melawa selalu ke? Laki dia suke simplicity, suke bini dia as she is and clearly pampang gambar dlm ig yg pada mata dengki ko tu sememeh. Aku tengok, lagi simple, lagi tak bergaya berhias bini dia tu, lagi ketat je laki dia pelok. Ko ada?! Ko kalo hati busuk jgn nak pepandai la jadi fashion police sgt.

        5

        3
        • OfcourseWeWishEmHappiness says:

          Oh please……#udo?nickname1st #udoingitagainow……oh come on so ur a saint wanabe who came in here to read gossips? becha thinking the same…..don’t have to be Joan Rivers to see how prideless she is, scorn not her simplicity but a little effort goes a long way. As long as ur a public figure u need to face the wrath of people watching your every move…..if its someone else people would have asked her to put on hijab? She is lucky no one said that about her……we are not criticizing her physical looks, we are baffled at how lazy & sloppy she is as a person…..

          2

          5
      • mimimi says:

        somehow i agreed with you dik…orang xpertikaikan rupa paras isterinya..tapi orang pertikai kenapala nmpak malas sangat nak bersiap… izue mungkin betul suka yang natural beauty tapi dia sendiri nampak sangat2 malas jaga diri….yup betoi…macam nyonya..even nyonya p pasar pun pakai bedak…..

        7

        2
  5. Anonymous says:

    isteri dia ni nampak busuk sentiasa, camne lah izzue boleh berkenan haha nak kata berduit tidak lol. lelaki pun ramai lagi “pretty” dari minah ni

    5

    6
    • WickEd says:

      Kan? Ada orang memang taste yg busuk2, masam2, bacin2 gitu hahaha…apapun janji bahagia Izzue repeat2 pasal anak kau adopt sudah mcm sape tu Achey, ah bahagia nampak dia…tapi sebelum tu kau ada duit hantar la bini kau gi grooming sikit, baru ada aura maybe baby melekat. Ramai pun yg ada anak tak kekal, so kalau kau happy dgn bini kau takyah la ckp pasal topic ni…yg penting happy.

      5

      3
  6. kika says:

    bini dia nampak selekeh

    7

    2
  7. Just said says:

    Isteri dia confident lebih… actually bagus tu.. orang yg confident ni fully of positif…
    Tak d nafikan as a normal women mmg nak sentiasa cantik kan…
    kalau saya .. saya tk konfiden nak kluar rumah tanpa make up waima lipstik… mmg nak gak calit…

    Life dia simple… izzue kenal dia pun dgn tak bermake up.. mungkin bg izzue wife dia natural beauty .. lain lelaki lain citarasa nya… hormatilah pilihan mereka

    15

    0
  8. Bini si izu ni scandal korg kew? says:

    Terok btol komen2.. Watpela korg sebok sgt psl bini die xpnh mekap & mcm2 lg.. Bkn korg yg nak kne main sekatil dgn bini die pon??.. Korg mmg manusia yg kelakar??

    3

    2
    • Anonymous says:

      Last izu jadi hero belakon dgn anzalna tak silap, sekarang izu nak jadi hero susah sikit walau la lakonan dia bagus.

      1

      0
  9. Anonymous says:

    Oklh tak mekap.jgn biasakn mekap. Nnti cpt tua.
    Biarlh mcm tu ntural. Hya lki dia je yg thu luar dn dlm.

    3

    1
    • Animosity says:

      Ah bohong kau..bini dia tak makeup pun nampak tua jek..dengki nak org selekeh cuba ikhlas. Ni ibarat kau dengar kawan nyanyi sumbang tapi kau cakap merdu, kawan kau tak tau masuk peraduan menyanyi pasal org semua bilang sedap..Tuhan tak suka kita bohong ok. Lagipun islam memang suruh bersih bersih apa..

      4

      0
  10. unknown says:

    setiap perkataan yang tak elok keluar dari tulisan kamu/cakap kamu menggambarkan sifat diri kamu yang sebenar….

    3

    0
  11. halah..halahhh says:

    ramai je laki tak nikah lain bini tak ngandung.. barangkali masalah dari mereka atau terlampau sayangkan bini masing.. jangan tak tau ramai jugak laki mati bini tak nikah lain.. tak gebang dekat orang je..

    1

    0
  12. pening lalat says:

    comment satu2 bukan main lagi, issue zuriat bukan dtg dari manusia tapi Allah. my own uncle 18 tahun kahwin baru dapat anak, x pernah sy tengok mengeluh, gelisah masih blm ada anak, as both suami isteri mmg rapat dgn anak2 buah. so stoplah netizen kalau pasangan tu blm ada rezeki anak, jgn lah add pepper, salt, butter in, kena dgn batang hidung sendiri, baru rasa bgm perit nya dikritik kerana blm ada anak. dan hentikan cela pd kecantikka seseorg

    0

    1
  13. anonymous says:

    ko elok kapel dgn jantan lah better,patut statement dari dia tak payh nak involve wife dia,mcm ni ke kau back up wife kau,dari dulu sampai skrng gossip si izu ni asyik kait wife dia saja ,wife tak cntik la,tak de style la nik skrng tak de anak pun sama,klau aku jadik wife dia dah lama aku blahh dasar jntn mandul batang cenonet ptuihh

    1

    1
  14. eyra says:

    mostly lelaki yg hensem ni lebih setia & menghargai isteri wpun isteri ada kelemahan… tp lelaki yg x hensem ni plak yg suka kawin byk n x leh nk setia… mcm ada sorg laki yg aku kenal tu… rupa x la hensem, duit asik x ckup je, dpt bini lawa tp ni nk plak dgn janda anak 3 yg kurus keding, muka tua!.. pelik betoi!

    1

    0

Leave a Comment

Optional