Saya Tak Romantik Tapi Seorang Suami Yang Setia Dan Bapa Penyayang – Shaheizy Sam

Hiburan

Saya Tak Romantik Tapi Seorang Suami Yang Setia Dan Bapa Penyayang – Shaheizy Sam

Lebih privasi dalam kehidupan peribadinya, pelakon Shaheizy Sam dan isterinya Syatilla Melvin tidak dilabelkan sebagai pasangan selebriti yang digilai ramai, kata orang tiada istilah ‘couple goals’.

Advertisement

Mengakui dirinya bukanlan seorang yang romantik, Sam bagaimanapun seorang ‘family man’ yang setia pada isterinya dan seorang bapa yang penyayang. Itu lebih bermakna dan penting.

Sam sebenarnya sensitif sikit  pasal family ni. Sam tak banyak share benda yang Sam buat and terus upload kat ig. Melainkan benda tu tentang kerja atau shooting lakonan Sam untuk orang nak tahu tentang industi hiburan tempatan.

Kadang-kadang saya terfikir yang saya ni pun bukanlah romantik sangat, nak tenung mata lama-lama. Tapi yang paling penting Sam jenis bapa yang penyanyang untuk Syerif dan suami yang setia untuk Syatilla.

Fuh! Memang respek habis dekat Sam yang tidak perlu terlalu menjaja kisah peribadinya dan kemesraan bersama isteri tercinta hanya untuk mendapat gelaran pasangan selebriti popular. Biarlah bahagia yang dikecapi hanya mereka sekeluarga yang merasa. Tidak perlu nak tayang.

Sumber Berita : Media Hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. acik bedah

    October 17, 2018 at 5:02 pm

    up to them nak hidup macam mana…nak tunjuk kat orang ke tak nak ke…tak perlu nak banding..tak perlu sindir orang…kita boleh nampak yang pura2 ke tak…one of my cousin punyalah cool kononnya tak suka upload kemesraan dengan keluarga..and the reality is memang dia cold dan boring person pun,and his wife pun dilayan biasa2 aje…lelaki,,,tak banyak sikit kena ada sifat romantik…otherwise isteri akan rasa sunyi….sangat kesian…

  2. Juli

    October 17, 2018 at 12:20 pm

    Aku cuma nk komen gambar Sam yg 1 background dia sgt mendamaikn..sejuk awan ceria n cantik alam ciptaan tuhan..

    • Anonymous

      October 17, 2018 at 1:50 pm

      Mkg dkt Sabah..Kinabatangan..tmpt kak nyer..

    • Anonymous

      October 17, 2018 at 5:05 pm

      rumah bung ipar dia kot..kinabatangan ..lol

  3. PP

    October 17, 2018 at 12:16 pm

    Bahagia bkn org lain yg rasa diri sendiri yg rasa bahagia itu..x perlu ditayang2 dan dicanang2..yg penting hormat menghormati kekurangan dan kelebihan pasangan..kurang lbh sudahlh..org luar hanya lihat luaran saja..

  4. Akak Kantin 2.0

    October 17, 2018 at 11:26 am

    iyeke sam..keluarkan statement sebab dah sendu..Abpbh pun dah tak tercalon..Ko pun mcm sgt mencuba nak popular balik..Tapi sendu jugak…cuma yang viral gambo Hari Raya ko jelah yang posing mcm Over tu netizen amek port sebab ntah hape2….Dok diam2 jelah sam..Focus buat anak..sebab Syatilla kan nak anak 12orang…

    • damai

      October 17, 2018 at 12:30 pm

      dah reporter tanya, dia jawaplah. mana ada sendu, dia masih lagi berlakon apa, police evo 2 pun akan ditayangkan on november

    • Anonymous

      October 17, 2018 at 12:50 pm

      Tak tercalon pun takpe..byk kali dah menang..lagipun logikla produk xbyk thn ni..okea la tayang skit2, sesuai dgn usia..takkan lah nk bersyg2, berpapa mama mcm budak wechat..huhu

  5. Anonymous

    October 17, 2018 at 10:41 am

    pedulilah tak minat pun dua2

    • Anonymous

      October 17, 2018 at 6:37 pm

      aku pun… sendu dah diorg ni… balik2 jual muka anak kekonon nk dpt job… alaa baby org lain lagi comel2 tak terdesak pun cari glamor

Loading...