Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tak Romantik Tapi Seorang Suami Yang Setia Dan Bapa Penyayang – Shaheizy Sam

Lebih privasi dalam kehidupan peribadinya, pelakon Shaheizy Sam dan isterinya Syatilla Melvin tidak dilabelkan sebagai pasangan selebriti yang digilai ramai, kata orang tiada istilah ‘couple goals’.

Advertisement

Mengakui dirinya bukanlan seorang yang romantik, Sam bagaimanapun seorang ‘family man’ yang setia pada isterinya dan seorang bapa yang penyayang. Itu lebih bermakna dan penting.

Sam sebenarnya sensitif sikit  pasal family ni. Sam tak banyak share benda yang Sam buat and terus upload kat ig. Melainkan benda tu tentang kerja atau shooting lakonan Sam untuk orang nak tahu tentang industi hiburan tempatan.

Kadang-kadang saya terfikir yang saya ni pun bukanlah romantik sangat, nak tenung mata lama-lama. Tapi yang paling penting Sam jenis bapa yang penyanyang untuk Syerif dan suami yang setia untuk Syatilla.

Fuh! Memang respek habis dekat Sam yang tidak perlu terlalu menjaja kisah peribadinya dan kemesraan bersama isteri tercinta hanya untuk mendapat gelaran pasangan selebriti popular. Biarlah bahagia yang dikecapi hanya mereka sekeluarga yang merasa. Tidak perlu nak tayang.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. HusnaJBC

    October 18, 2018 at 9:40 pm

    So whattt..jilis lh tu tgk ig pnuh video fattzura..sbb kekunun dia lg hbat n encem dr ftah..so xboleh hadam npe faz pilih fatah..mcm ni lh sam yer ko jga jer bini ko yg gedik sendu tu..ckp pon ksar..perasan cantik..puiiiiii

  2. Yoyo eee

    October 18, 2018 at 8:48 am

    “Fuh! Memang respek habis dekat Sam yang tidak perlu terlalu menjaja kisah peribadinya dan kemesraan bersama isteri tercinta hanya untuk mendapat gelaran pasangan selebriti popular. Biarlah bahagia yang dikecapi hanya mereka sekeluarga yang merasa. Tidak perlu nak tayang.”
    Ala ayat ko Nara dan Bella..nmpk sgt x bt homework..dulu Sam n Tilla ni kahwin,time majlis nikah konon2 la Sam ni pengsan..drama sgt dgn bvideo pengsan ko tu…eh alih2 skrg Sam plak kata xromantik..ke dh sendu? Xya nk perli sgt la klau dh xbrape sgt skrg ni..dulu ko pun mjaja..skrg biar kot org lain nk jaja plak..

    • Anonymous

      October 18, 2018 at 9:31 am

      small matter di bsr2kan ko ni

  3. San Marino

    October 17, 2018 at 6:58 pm

    Gossip Kan Kalau bukan video tu sampai sekarang tak kawin kot. Kawin terpaksa nak cover hahaha

  4. El

    October 17, 2018 at 5:39 pm

    Baju dan tudung die tak pernah rapi, selekeh sane sini, tudung terbang, pakai turban, rambut tercabut ke mane mane

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top