August 2nd, 2019

Tindakan Fizo Omar meninggalkan komen memuji pembaca berita Hawa Rizwana mencetuskan spekulasi dimana rata-rata netizen mengusik pelakon itu mahu memikat Hawa.

<img alt="fizoomar" title="fizo omar hawa rizwana" src="https://upload.beautifulnara.com/wp-content/uploads/20191210153827/hawa-fizo.jpg

Bagaimanapun, Hawa menganggap komen tersebut hanyalah sekadar kata-kata dari seorang abang kepada adik.

Saya tak rasa dia nak try saya pun sebab hubungan kami macam adik dengan abang sahaja. Saya anggap gosip yang timbul itu sekadar usikan daripada peminat. Lebih-lebih lagi kerana status duda yang dipegangnya.

<img alt="fizoomar" title="fizo hawa rizwana" src="https://i.postimg.cc/bNSV6bJP/komen-1.jpg

Menurut Hawa, dia sudah mengenali Fizo sejak beberapa tahun yang lalu. Malah, Fizo juga turut mengenali bapanya.

Saya memang peminat abang Fizo dari dulu. Selain mengenali abang Fizo sebagai seorang pelakon, saya kenal dia kerana dia adalah kenalan ayah.

<img alt="fizoomar" title="fizo omar pikat hawa rizwana" src="https://upload.beautifulnara.com/wp-content/uploads/20191210153831/fizo-hawa.jpg

Ayah pernah menjadi pengarah di UiTM Arau dan abang Fizo juga merupakan salah seorang alumni di sana. Dia lebih rapat dengan ayah kerana mereka pernah bermain bola sepak bersama-sama.

Sebelum ini, Fizo pernah mendirikan rumah tangga bersama usahawan Mawar Karim pada November 2013 tetapi jodoh mereka tidak panjang dan akhirnya bercerai pada 10 Julai lalu. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam.

Sumber Berita : mStar Online


44 responses to “Saya Tak Rasa Fizo Nak ‘Try’, Hubungan Kami Macam Adik Dengan Abang – Hawa Rizwana”

  1. amin says:

    kalau dh jodoh x kemana…masing2 single

  2. Anonymous says:

    exacly setuju ,mula mula persahabatan seperti abang dgn adik lma lama nanti tukar jadi ada perasaan cinta,hawa u r young go and mingle wit the single man not wit the duda,he lready had his life and got a kid u better date dgn org bujang lagi bagus,fizo ni dgn bini dia mawar da bercerai nanti kawin dgn u pon…..lafaz cerai pon senang saja dia melontarkan nanti-man nafsu dia memang je thinking of perempuan je.so u have to bware nanti jangan pula ada statement kita dah kenal lama dah…its all bullshit-crept.enjoy ur life biar puas membujang and independent k,gd luck

Loading...