November 15th, 2019

Bagi segelintir individu yang bergelar ‘Datin’, tidak dinafikan mereka ingin bergaya dengan jenama mewah terutama sekali bab pakaian, tetapi berbeza pula dengan pelakon Datin Zizie Izette yang memberitahu dia langsung tidak kisah membeli baju RM10 untuk anak-anaknya asalkan nampak cantik dan kemas.

Zizie Izette baju anak rm 10

Namun, ada pihak yang mempertikaikannya. Bagaimanapun, menerusi muat naik terbarunya di Instagram, Zizie membuktikan dia membelikan baju anak-anaknya yang hanya berharga RM10 di pasaraya.

Advertisement

Sebelum ini, Zizie berkata dia ebih mementingkan kesederhanaan dan tidak cerewet dalam pemilihan baju untuk dirinya dan anak-anak apatah lagi dengan keadaan ekonomi yang kurang baik.

Zizie IzetteMereka sekeluarga perlu berjimat cermat untuk perkara yang lebih penting terutama  sekali hal persekolahan anak-anak. Rata-rata netizen memuji sikap rendah diri Zizie.

Benar kata Zizie, zaman sekarang ini tidak boleh membazir. Barang murah tidak semestinya kualitinya tidak cantik kan? Ada kalanya boleh juga nampak menawan dan mewah.

Advertisement

14 responses to “Saya Tak Propa! – Zizie Izette Buktikan Beli Baju Anak RM10”

 1. huhu says:

  tetiber jer beli yang rm10

 2. Kak qis says:

  Eleh makcik lily… Kecohlaaa… Beli murah salah.. Beli mahal salah… Kau nak apa sebenarnya

 3. nini says:

  keadaan ekonomi kurang baik dan belanja berhemah..dulu belanja tak ingat dunia

 4. lily says:

  mak & bapak nye nk ke pakai baju RM10??

 5. anon says:

  sebab dia & laki dia dah ada kes mahkamah la beriya nak tunjuk hidup mcm rakyat biasa ni. masa bawah BN memerintah mana ada cerita ni. lol

Loading...