Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tak Pernah Ada Masalah Mental, It’s All Stupid – Fathia Latiff

fathia latiff sakit mental

Pelbagai kontroversi melanda pelakon Fathia Latiff tahun lalu sehingga ramai juga yang tertanya-tanya apa agaknya masalah yang beliau hadapi sehingga kehidupannya dilihat tidak terurus.

fathia latiff sakit mental

Advertisement

Rata-rata netizen tidak memahami sikap Fathia yang semakin “hanyut” dengan pelbagai tindakan yang merepek. Dia juga pernah dikatakan mempunyai masalah mental dan menghidap penyakit Bipolar.

Bagaimanapun, Fathia menafikan dia mempunyai masalah mental seperti yang didakwa sebelum ini.

fathia latiff

Saya tidak pernah ada masalah mental, it’s all stupid dan saya tak pernah pun berjumpa doktor. Bagi saya, kontroversi memang akan terjadi dalam dunia selebriti. Tak ada kena mengena dengan masalah mental.

Fathia berkata dia masih lagi cuba memperbaiki dirinya agar tidak mengulangi kesilapan lalu.

Advertisement

fathia latiff

Saya pun masih belajar untuk kawal diri. Apa yang saya boleh katakan, saya hanya nak jadi diri sendiri. Saya tahu, rakyat Malaysia sayangkan saya sebab itu saya cuba untuk berubah.

Tapi tak boleh berubah 100 peratus. Kena buat secara perlahan-lahan. Doakan yang baik-baik untuk saya.

Harapnya Fathia diberikan kekuatan untuk terus memperbaiki dirinya dan jangan tertekan dengan persepsi orang lain. Semoga kekal tabah untuk terus menjadi insan lebih baik.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. ikan

    January 21, 2020 at 8:25 pm

    masalah mental tak tau la ada ke tak. masalah dadah macam ada possibility je. dah kalau amik dadah, lama2 mental la jugak.

  2. korok

    January 21, 2020 at 3:37 pm

    sendiri yg rosakkan diri…up gambar kat IG saja nak attention…pelik muka cm suntik bibir…mata plak menakutkan…dulu sikit punya lawa ko

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top