November 26th, 2013

Nabila Huda, Instagram dan kontroversi sememangnya tak boleh dipisahkan. Seringkali berkongsi gambar-gambar terbarunya di situ, kadang-kala berlaku pertelingkahan mulut antara peminat-peminat Nabila Huda. Terbaru, Nabila berkongsi beberapa gambar dirinya melakonkan watak Nabila yang kelihatan agak seksi dan telah ditegur oleh beberapa orang peminat.

nabila huda

Setelah menerima beberapa teguran dan kritikan menerusi gambar yang dikongsi, Nabila Huda tampil memberikan komennya sendiri:-

i dont need any teguran from anybody.u should appriciate all of my photos.awk ada dgn sy tak bila sy penat berkerja?time korang tgh berehat senang lenang goyang kaki kt rumah,sy pulak tgh bekerja keras buat yg terbaik utk tontonan anda semua.tapi apa yg korang buat,kecikkan hati sy.kejam sungguh manusia ni kan?sorry sy tak penah sentap because i know what im doin.sy sentiasa maafkan semua yg menyakitkan hati sy.. @seraalys

nabila huda

Apabila ditarbiyahkan mengenai dosa dan pahala, Nabila Huda membidas:-

Macam bagus je semua bila bercakap. Dosa dan pahala tu antara aku dan Tuhan. Korang takde hak nak nilai apa apa atau bagi nasihat pun. Aku share gambar belakang tabir Saloma ni and it’s supposed to be P&C, so tolong la hargai

nabila huda

Susah bukan menjadi seorang selebriti? Semua orang ingin ambil tahu apa yang kita lakukan. Daripada apa yang Abang Nara perhatikan, Nabila Huda adalah seorang yang mempunyai pendapat, pendirian dan percaya dengan apa yang dilakukan. Jadi biarkanlah sahaja Nabila. Kang tak pasal-pasal asyik bergaduh je. Lagi beberapa gambar Nabila Huda versi Saloma dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
plus sizeP.S: Menjadi wanita bersaiz besar sememangnya menyukarkan terutama ketika hendak membeli baju. Bila ada baju yang berkenan di hati, tak ada saiz pulak. Kalau pakai jugak, nampak macam ketat sangat. Penyelesaiannya? Kini anda boleh mendapatkan rekaan pakaian yang menarik di MisClaire dengan harga yang sangat berpatutan. Anda pasti puas hati dan lebih bergaya selepas ini. Layari www.misclaire.com dan LIKE Facebook MisClaire untuk melihat koleksi pakaian mereka.

nabila huda

nabila huda
nabila huda

nabila huda
nabila huda


Comments are closed.

Loading...