Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tak Perlukan Baby Shima Untuk Trending – Aliff Syukri

aliff syukri baby shima

Siapa sangka teguran jujur dan ikhlas penyanyi Baby Shima terhadap vokal Datuk Seri Aliff Syukri dalam single terbarunya berjudul Cowok Baru akan menimbulkan kontroversi.

aliff syukri baby shima

Advertisement

Bermulalah “perang” antara mereka di media sosial apabila Aliff tidak dapat menerima kritikan itu dengan hati yang terbuka.

Namun ada netizen yang merasakan mungkin ia hanya sekadar gimik untuk melariskan lagi lagu terbaru Aliff.

baby shima aliff syukrialiff syukri baby shima gaduh

Bagaimanapun, kata Aliff dia tidak perlukan kontroversi untuk trending dan enggan mengulas lanjut mengenai isunya bersama Baby Shima kerana tidak mahu memberikan publisiti percuma kepada penyanyi itu.

Advertisement

Saya tak perlukan Baby Shima untuk trendingkan lagu saya. Tanpa kontroversi dengan dia pun, lagu saya dah memang trending.

Lagu saya dah dimainkan di lebih 10 buah radio popular di Indonesia. Jadi, anda tidak perlu lagi bertanyakan saya mengenai Baby Shima, nanti seakan saya memberikan publisiti percuma kepada dia.

Terdahulu, Baby Shima menyatakan pendapat bahawa muzik dan melodi lagu Cowok Baru sudah cukup bagus, cuma sayangnya vokal Aliff agak tidak sesuai dengan lagu bergenre dangdut. Aliff kemudiannya melenting dan turut menyindir Baby Shima menerusi beberapa posting di Instagram.

Sumber Berita : KOPI PLANET

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. anonymous

    September 4, 2019 at 3:36 pm

    datok bapok

  2. Anonymous

    September 4, 2019 at 2:16 pm

    sampai k hollywood kau dadddy~~~

  3. Anonymous

    September 4, 2019 at 11:30 am

    tak habis2…muak la.

  4. Biskut Lemau

    September 4, 2019 at 10:58 am

    aku tak paham orang malaysia ni..si syukri ni mmg sah la gila publicity.. ko dah tak suka, tapi ko follow, ko tgk story, tgk post..ko komen.. itu dah kira support dia la.. dari ko kecam dia, baik ko x yah follow dia langsung.. xyah komen.. xyah amik tau.. sbb dia tau walaupun org mengata kutuk dia, tetap follower, komen org tinggi.. dia kisah apa janji org follow, org komen.. lagi org komen lagi banyak drama ngan lagu bodo dia buat.. sama jugak ngan bestfriend dia yang dua alam tu.. ko mengutuk, tp ko follow.. ko like.. dia tu spesis gila publicity jugak.. baik tak yah follow.. takyah tengok.. so apa lagi, unfollow laaa!!!! kalau tak, sama je ko ngan diorg.. sorg gila publicity, sorg suka bagi punca publicity.. sama taraf je..

  5. kakikucinghitam

    September 4, 2019 at 10:55 am

    penat nak jaga si alip ni….

Loading...
To Top