February 6th, 2013

Kasihan pula Abang Nara melihat apa yang sedang terjadi di dalam hidup Shila Amzah. Hendak diluah mati emak, hendak ditelan mati bapa. Pastinya sukar buat Shila untuk membuat keputusan yang akan memuaskan hati kesemua pihak.

shila amzah

Sebentar tadi, menerusi akaun Twitter miliknya, Shila telah meluahkan isi hatinya yang tidak mahu lagi di”over-protected” oleh keluarganya. Shila mahukan peluang untuk membuat keputusan sendiri dan berharap agar Sharnaaz dan ayahnya boleh berbaik-baik.

shila amzah

Kini, Shila berada di satu lokasi rahsia yang hanya diketahuinya sendiri untuk mencari ketenangan. Semoga kesempatan ini digunakan oleh Shila untuk berfikir semasak-masaknya sebelum membuat sebarang keputusan. Kepada Shila, tabahlah!!! Ramai yang sayangkan anda. Jangan buat keputusan melulu dan fikirkanlah masa depan.

catalyst vco

P.S: Banyak sangat kesan positif yang telah diakui ramai sekiranya anda mengamalkan Virgin Coconut Oil Catalyst. Dapatkannya sekarang dengan harga SEMURAH RM39.90. Buat tempahan sekarang dengan menghantar email ke [email protected] atau LIKE Facebook CantikBeautifulNara untuk info lanjut.


Comments are closed.

Loading...