January 25th, 2018

Disebalik wajah manis pelakon Janna Nick, beliau juga dikenali sebagai seorang yang lantang bersuara apatah lagi ketika dihimpit dengan pelbagai gosip dan kontroversi sebelum ini.

Pernah dikritik kerana sifatnya itu, kini Janna memberitahu beliau tidak mahu lagi terlalu lantang dan sering membalas komen netizen berkaitan dirinya. Dalam erti kata lain, beliau mahu menjadi seorang yang lebih positif.

Jika dulu orang kata saya lantang dan sering membalas jika ada sebarang kontroversi melibatkan diri saya. Tahun 2018, saya mahu berubah dan kekal positif. Jika ada sebarang isu yang melibatkan diri saya, saya akan meminta maaf dan ‘move on’, bukan berbalas kenyataan seperti dahulu. Saya tak mahu memanjangkan pertelingkahan, biarlah saya menjadi seorang yang positif.

Tidak salah untuk mempunyai sedikit sifat lantang itu demi menegakkan perkara yang benar asalkan tidak menyakiti hati mana-mana pihak. Apa-apa pun, sering bersikap positif juga adalah satu perkara yang baik dan semoga Janna dapat mencapai hasratnya itu.

Sumber Berita : Astro Gempak


23 responses to “Saya Tak Mahu Lantang Lagi Bila Dihimpit Kontroversi – Janna Nick”

  1. Janna nick ni says:

    Janna klo kne bash pastu klo xblh handle janna pggl mona back up . I love u monaaa

Loading...