Written by AbangNara | December 9th, 2012

Secara jujur, Abang Nara pun turut tertanya-tanya mengenai keaslian bentuk badan yang dimiliki oleh Rozita Che Wan. Namun tak adalah sampai terfikir yang Rozita buat pembedahan. Hari ini, menerusi Metro Ahad, Rozita Che Wan tampil menjelaskan dakwaan kononnya dia pernah menjalani pembedahan rekonstrutif payudara akibat barah sebelum menjadi artis.

rozita original

Yang penting, apa yang ada di badan Rozita Che Wan adalah 100% original. Tiada pembedahan. Tiada korset. Alasan yang digunakan oleh pihak yang mendakwa Rozita melakukan pembedahan ialah setiap kali bergambar, Rozita akan mengiring ke kiri bagi memastikan kedudukan tubuhnya stabil. Hmmmmm. Pelik sungguh alasan tersebut.

rccw baru

Kata Rozita Che Wan untuk menjelaskan perkara ini:-

Selalunya apabila bergambar, saya akan ikut keselesaan tubuh. Tambahan pula saya kidal. Rambut yang didandan selalunya mengiring sebelah kiri juga menjadi faktor mengapa saya hanya akan bergambar di sebelah kiri atau mengiring tubuh ke arah itu. Pada waktu sama, tak pernah memakai korset dua lapis. Apa yang peminat tengok, itulah keadaan tubuh saya.

rozita baru
Rozita Che Wan turut sempat menyelitkan nasihat buat mereka yang dengki akan kecantikan tubuh badannya:-

Pada saya, kita jangan busuk hati kalau nampak orang lain lebih. Sepatutnya kita menjadikan kelebihan dimiliki itu sebagai sumber inspirasi. Mengambil contoh, jika ada antara kita bertubuh gempal dan melihat orang lain bertubuh cantik, jangan pula kita menuduh dia melakukan pembedahan itu dan ini. Sebaliknya jadikan dia idola bahawa kita juga mampu cantik dan sihat sepertinya.

Abang Nara sokong kata-kata Rozita Che Wan. Kalau tiap-tiap hari bantai makan roti canai, maggi, nasik lemak 4 5 bungkus lepas tue dengki dengan orang yang bertubuh mulus, tak ada faedahnya kan. Pasti mereka yang bertubuh cantik itu banyak berkorban untuk mendapatkan badan idaman. Tak gitu?

78 responses to Saya Tak Bedah & Tak Pakai Korset 2 Lapis – Rozita Che Wan

  1. teah cun says:

    first..

    0

    0
    • zara says:

      cik ta punyer body ori lah, sy tahu sebab sy pun slim jugak..makan byk mana pun body still slim…kawan sy ckp body sy mcm model. so, ramai jer perempuan ada body slim yg ori punyer termasuk lah cik ta…tak main lah operate ni..yg buat cerita ni jeles kot tak boleh tgk org ada body slim

      0

      0
      • Rita vs Ayu says:

        Itulah kelebihannya menutup aurat. Selagi kita menutup aurat, selagi itulah tubuh badan kita terlindung dan aib kita tersembunyi. Bila dah terdedah sana-sini, macam2 keburukan orang nampak. Perut berlapis la, buah dada kecik sgt la, besar sgt la, macam2 lagi kutukan orang. Insya Allah, Che Ta akan dapat juga hidayah dr Allah 1hari nnt

        0

        0
        • shahrizal jaszle jambu says:

          x prasan plak cik ta dok ambik gambaq mengiring sebelah kiri slame ni.. bukan nak puji la.. cik ta ambik gambaq mengiring belah mane2 pon nampak cantik cik ta..

          0

          0
        • cinta halal says:

          btol tu..dgn kita mnutup aurat,tidak akan timbu fitnah…tutuplah aurat,sblum org lain mnutup aurat kamu…

          0

          0
        • bunkpiah band says:

          tu lah dedah lagi aurat..kalau pkai tdung tutup tak ada lah jd isu, pic no.3 tu tak berkenan betul tgk..fashion apa tu? rambut tutup leher biar buka..artis2 kalau dah bergaya..tak ingat dunia ~ohh dunia menjadi buntu…eh nyanyi pulak

          0

          0
      • Anonymous says:

        ehh tak kan la dgn pempuan yg pangkat makkcik2 ni pun ada org nak jeles.. mak cik kot.. ada jugeak ke yg rasa tergugat dgn makcik ni…

        0

        0
      • Anonymous says:

        untunglah body cantik org puji mcm model.. bersyukur Allah dh kurniakan body yg cantik.. yang penting cik ta aurat jaga yer.. dekat akhirat nanti bukn body yg cantik yg nak dibawa. tp amalan yg dilakukan yg akan dihisap. kalo penimbang amalan keburukan yg lg tinggi, body yg cantik tu pun akan tebakar sama.. xguna seronok tayang body cantik di dunia sementara tp azab siksa dr Allah di akhirat kekal. nauzubillah…
        #muhasabah diri juga untuk aku insan yg lemah n mudah lalai dengan keseronokan dunia dan syaitan yg terkutuk.

        0

        0
      • Selitone says:

        Isshh…

        Bila dah baca entri di atas… baru aku sedar… dah tua aku rupanya. Ketinggalan zaman betol aku…

        Dulu, kalau orang nak buka mulot berbicara pasal hal t*t*k ni… cukop malu… cukop tertutop. Semua merahsiakan… sebut pun tak nak.

        Sekarang zaman moden yer?? dah hilang malu… boleh ajer cakap tentang saiz itu ini. Kemudian, sangkutkan sedikit dengan kesihatan… dah boleh dijadikan enteri dalam blog… bebas dibaca tua muda.

        Sunggoh aku dah tua untuk ini… Kalau inilah contoh kesan kemodenannya… aku bimbang dengan masa depan anak anak aku.

        Ps: Sihat di dunia jer larr cik Nita oiii… Sakit azab nanti kalau tak sempat berubah.

        0

        0
      • haha says:

        ala, apa nak dikisahkan..
        sape la yang dengki sangat tu, takde benda yang nak di dengkikan pada benda2 yang terdedah2 ni..

        #nara taknak buat entri pasal farid kamil berkemungkinan dipenjara sebab pakai baju tentera masa majlis resepsi dia hari tu? kosmo semalam.

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

        sebenarnya Che Ta banyak belajar pasal Tips utk cantik dr Kak Cham..

        0

        0
      • cik titu says:

        kalo x bedah.. apsal lain sgt muka cik ta dulu dgn skg?? lain sgt2! udah2 la tu menipu.. kami bknnya bodoh x reti menilai ori dgn plastik.. ish ish

        http://beautifulnara.com/gambarrozita-che-wan-masa-perkahwinan-dulu-dulu/

        0

        0
    • Olga says:

      BG AKU ORG YG CKP CHE TA BUAT PEMBEDAHAN & PAKAI KORSET SEBENARNYA JELES DGN KECANTIKAN CHE TA.. AKU PUN X MINAT CHE TA NI! TP AKU X NAFIKAN PADA USIA 40 TAHUN DIA NAMPAK LEBIH CANTIK DR ANAK2 DARA.. KO MAMPU JAH? MCM MANA VVIP X TERANGSANG TGOK DIA NI! MCM MANA PEREMPUAN2 X RASA INSECURE DGN CHE TA NI? AKU X HERAN KALAU DATUK K TERGODA DGN CHE TA NI SBB KO TENGOK LAH BODY CHE TA NI MCM MANA KALAU NK COMPARE DGN BINI DATUK K TU! WPUN DH BERANAK 2, UMUR DH MASUK 40AN STILL MAINTAIN CUN! KEBANYAKAN YG JELES TU MESTI ISTERI2 X PANDAI JAGA BADAN! SURUH JAGA BADAN PEMALAS DUK MELANTAK NASI 1 PERIUK!

      0

      0
  2. jujun says:

    sape yg jeles tgk badan rcw tu? kesian. aku tk pnah ad rasa kagum pun. kalau aku, malu nk dedah dada punya besar camtu. buat llki ghairah buat ap? dapat dosa satu hal. dpt mengundang fitnah lagi. salah sendiri la.

    0

    0
    • mintun says:

      Kalau aku komen kau, ada mamlaun sentap tertungging, lepas tu menggelupur la dislike komen aku ni. Tapi kalau kau tanya “sape yg jeles tgk badan rcw tu?” …Apasal takder orang jeles pulak? Takder jeles, takder la gossipnya. Kalau cakap “aku tk pnah ad rasa kagum pun”….ada kot orang rasa kagum. Tu pasal ambik dia jadi jurucakap apa benda ntah. Kalau mamlak, mesti sound aku sokong cik ta bukak aurat ni. Takder pekdahnya, cuma aku kena tulis macam orang ada kepala hotak. Semoga dia insaf sebelum mati. Jagalah aurat yg berharga tu.

      0

      0
    • R says:

      walaupun aku nie chubby skit, xseramping che ta, rendah xsetinggi che ta yg cantik macam model yg katanya ramai yg mencemburui, aku bersyukur dan aku tak pernah iri hati tgk org lain yg langsing mcm tu.. Allah dah bg ckup lengkap semua anggota pun dah bersyukur.

      Kalau tak mau org mengata, ttup la skit ‘nasi lemak’ tu. Jangan biar terjojol begitu.

      0

      0
      • eaayahaya says:

        orang berbadan cantik tak semestinya hidup bahagia…orang yang berbadan gempal tak semstinya hidup menderita…memang la perempuan harus jaga badan tuk suami…tapi kalau jaga badan..penyakit berlambak2 pun x boleh juga…orang gempal tak semstinya penuh penyakit…orang langsing tak semstinya xda penyakit…tak kisah la che ta tu nak buat apa….cuma mungkin ramai yang nak tahu rahsia che ta kurus..sbb tu la dorang ckp macam2…pape pun bersyukurla dengan apa yang ada….yang penting…jangan tabur fitnah…nnti kat akhirat kita melarat.. :)

        0

        0
  3. Cik Peah says:

    Hmmm..ape2 jelaahhh..nexxttt!!

    0

    0
  4. Audrey Hepburn says:

    Typical Malays, kalau tengok orang lain lebih sikit, ada je nak dikutuk la, dibusukkan la, dijatuhkan la.

    Kenapa tak ambil secara positif, usaha majukan diri.

    0

    0
  5. CIk Rini says:

    kalau cik ta pakai tudung,baju xketat,insya Allah fitnah jauh,gossip makin kurg..

    0

    0
  6. lava says:

    pondan malaya!!

    0

    0
  7. Leo says:

    malu je cerite pasal badan… ori ke tak ori kan lebih baik tutup..

    0

    0
  8. sal says:

    MLM yang kata cik Ta pakai korset P* dia tu..penipu la…..konon semua badan org slim2 pakai korset jenama dia..puiii

    0

    0
  9. Whatever says:

    tak perlu kot cik ta nak ambil contoh orang badan gempal akan dengki pada mereka yang ada badan cantik..tak pasal je. cik ta kena belajar hormat pada orang lain..begitu juga dengan abang nara. wife ko pun xde la kurus sangat.

    0

    0
    • yeah!! says:

      betul..nara ni mkin lma mkin cmna ntah..aku pun xthu nk dscribe..RCW tu beasa la..mmg ckp men lps..xkn xknl..

      0

      0
  10. tah ape ape says:

    tak malu ke sibuk ambik tahu hal bentuk badan orang lain? kalau betul pun bende ni kuar paper.. Nara tak malu ke post pulak kat blog? cuba bini nara orang buat mcm ni? sentap tak ????

    0

    0
  11. Lidz says:

    Nara ni bodoh xagak2..benci gile aku stetment ko yg asek nk kipas artis..ckp xpakai otak mcm ko ni laaa

    0

    0
  12. Liz says:

    Pakai bj tp suh peminat tgk tubuh…

    0

    0
  13. Peace says:

    Gambar pertama aku tgk dah mcm muka dahlia teck huhu

    0

    0
  14. Fifie says:

    ada ke org pakai korset sampai 2 lapis???

    0

    0
    • anoni says:

      kalau pakai 2 lapis lg nmpak besar kot.. kain korset kan tebal.. dia pakai selapis je la tuu. sbb dia x ckp pun xpakai korset langsung. hehe

      0

      0
  15. aku says:

    berbaju tetapi seperti bertelanjang……*renung2kan*

    0

    0
  16. pengingga says:

    RCW ada somet aka misai.

    0

    0
  17. halley says:

    Motif la nk jeles ngn kau Cik ta oi, baik aku jeles kt maria farida, kau dah la kertu.

    Cuba menyampah tgk muka kau yg x bape boleh nk senyum, tetek mencanak n bulu Mata pelesu dan baju ketat..Pelesu sgt!

    0

    0
  18. halley says:

    Motif la nk jeles ngn kau Cik ta oi, baik aku jeles kt maria farida, kau dah la kertu.

    Cuma menyampah tgk muka kau yg x bape boleh nk senyum, tetek mencanak n bulu Mata pelesu dan baju ketat..Pelesu sgt!

    0

    0
    • Salmah says:

      Betul! Tetek tu tajam bebenor!! Tak pakai korset mcm tu?? Jgn nak tipu lah!! Ingat ore bodo mcm ko ke?? Tak buat apa2 cuba la banding kan gambo masa dewi remaja dgn sekarang! Lain no!! Ngong punya kertu!

      0

      0
  19. endo says:

    xde keje org nak dengki dgn kau.. x hbs2 statement “jgnla dengki kelebihan org lain” dan “datin2 jgnla risau,saya tidak mengorat suami2 (para dato,tan sri) kamu”.mcm perasan dia hot sgt and nak nasihat org jgn dengki dgn org hot. xtahan tul. bgsla kalau posing bkn sbb nk tonjol dada tu.tp skrg dah tau kan org nmpk bahagian tu terjojol besar.hati2 k nak posing pasni ;)

    0

    0
  20. Nana says:

    Bang Nara blog ni ada malware…saya buat research blog adds by Nuffnang memang ada malware………..buatlah apa2 yg patut…tengkiu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul.sekarang ni, google chrome komputer aku dah blog bn coz ada malware. malware ni ape ntah, aku pun x tau. yg aku tau, komputer aku dah blog bn.

      0

      0
  21. Anonymous says:

    Aku tak minat nie pompan tapi aku nak ckp dia punya suka lah nak pakai 10 lapis koset n tetek dia terbonjol lah baju ketat mcm sarung nangka lah… Korang mana sakit nie…korang ade kesah ke…heran sendri nye hal mungkin tak tau nk jaga sibuk hal org kai koset smua…
    N RCW… Pls lah tk payah lah ko cite yg tk faedah nie smua… Malu lah skit kita wanita..peduli kan lah mereka… Peaceee no harm…

    0

    0
    • Anonymous says:

      org bukan jelez atau dengki la ngan RCW ni. tp org naik meluat! xder saper sakit pun RCW pkai mcm tu. tp org menegur. pakai la elok sikit. RCW jgn pedulikan mereka??? seriously org mcm ko ni la yg patot dielakkan. sepatutnye nasihat dye ke arah yg lebih baik. pkaian dye tu boleh menimbulkan fitnah. tambah pulak dye adalah seorg ibu tunggal kpd 2 org anak. x malu ker org berckp pasal scandal la, kontroversi, pasal body semua? RCW xboleh jgn amek peduli ape org ckp! tp perkara mcm ni la RCW patot amek peduli dn muhasabah diri cube perbaiki diri sendiri. umur makin lanjut. ape guna seksi meksi di dunia sementara ni. jadi buruan lelaki2 macho tp kat akhirat kekal azab seksa yg menanti? org bukan jeles ngan RCW ni. tp org naik meluat dgn cara pkaian, bulu mata palsu. kalo dh cantik x perlu nak pkai yg palsu2. Allah dah kurniakan kecantikan bersyukurlah.RCW bg nasihat pada gadis berbadan gempal jadikan org yg kurus ni sbgai inspirasi. mmg bagus. tp apa kata RCW pun tengok caa berpakaian wanita muslimah yg sebenarnya dan jadikan inspirasi.. RCW org x kan bercakp kalo pkaian awak tu kene dgn awak. maaf la. saya bukan perfect. ape yg sy ckp ni pun untuk muhasabah diri sendiri dan memperbaiki diri sendiri. semoga Allah buka pintu hati RCW untuk berubah ke arah kebaikan.amin.. termasuk juga saya hamba Allah yg lemah..

      0

      0
  22. Anonymous says:

    abg nara isteri abg nara tu x der la selim melim. kalo yer pun nak kipas artis x yah la nak kuarkan statement cam tu. mcm body abg nara tu berketak2 je kan. ek elleh…

    0

    0
  23. angry bird says:

    Ish apa ni abg nara cerita pasal tubuh badan??? what the fuuuuuuu.. geli sial.. cik ta tak tau malu ke bila org cita pasal bdn cik ta?? org bergaduh psal badan cik ta? euwwww.. maruah tu.

    0

    0
  24. khalifah says:

    euwwwwwwwwwwwwwwwww abg nara tak tau malu ke cakap pasal tubuh badan pempuan???? cik ta pun tak tau malu ke orang berdebat pasal tubuh cik ta? shame on uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    0

    0
  25. Duda JB says:

    Cik Ta….moh kawen ngan i,lenyapkan segala gossip liar,i brstatus Tan Sri,harta seantero negeri,utk mu ku hadiahkan hantaran serba berdiri,emas permata dr ujung rambut hgga ke kaki,akn ku sanjung mu bagaikan bidadari…terima lah cinta tulus dr ku,duda JB yg kegersangan saban hari menatap kemontokan tubuh mu syg…i Luv u Cik Ta….muuuaahhhh!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    abg nara.. daripada abg nara g update pasal body mak cik rozita ni, lebih baik abg nara update pasal artis2 kita yg ada kat gaza nuh. apa perkembangan diorang. aktiviti diog bersama rakyat gaza. keselamat n kesihatan dirg sepanjang ada kat bumi palestin. lg bgus. duk sibuk tulis gosip pasal body la, itulah inilah.. aishhh!

    0

    0
  27. nara sucks says:

    yeee….tak gitu..

    0

    0
  28. Kpop moron says:

    Nenek ta oh nenek ta, aku sebagai pompuan pun malu tgk ko ni.

    0

    0
  29. dak comel says:

    “Mengambil contoh, jika ada antara kita bertubuh gempal dan melihat orang lain bertubuh cantik, jangan pula kita menuduh dia melakukan pembedahan itu dan ini. Sebaliknya jadikan dia idola bahawa kita juga mampu cantik dan sihat sepertinya.”

    apa kes pompuan tua ni?? apsal plak nak kaitkan org badan besar..?? bajet bagus lak kauu!! ko tau ke org kurus ke gemok yg ngate ko?? bodoh bertingkat² makcik tua ni…..aku tggu je ada org kawin ngan ko, pastu bercerai, pastu pecahkan rahsia body ko sbnrnye x mantap pun…sume da luruh…

    0

    0
  30. Dida says:

    Ambil yang positif….rcw dah ada anak dua, badan masih maintain….semua ibu boleh kelihatan macam dia…yang penting usaha…. Jangan jadikan dah kahwin, dah ada anak, sebagai alasan tak payah jaga ketrampilan…. Bkn untuk suami atau untuk orang lain… Tapi untuk diri sendiri….Bab pemakaian….tepuk dada tanya iman

    0

    0
  31. Memang cantik betul Rozita ni kan? Saya suka sangat muka dia

    0

    0
  32. qsera says:

    sindiran yg pedas kpd cik ta,lau cik ta ttp aurat ase nye lg bgs sbb umur pon da makin meningkat kan..hurmmm renung2 kan lah.

    0

    0
  33. shahmie says:

    Cik Ta dok tonjol aset tu buat apa.Sebab aset tu la Cik Ta dok kena bantai.Kalau dek kerana aset tu Cik Ta boleh gondol award sepanjang tahun berbaloi gak la.Ni asyik dok kena mengumpat n fitnah je.Seronok ke orang dok mengata pasal kita.Cepat -cepatla cari husband selagi awak masih laku ni.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    suker hati ko ler rcw ori ke tak sbb ko mmg kuat menipu…

    0

    0
  35. Xyara says:

    Aik, dah meletops macam ni pun belum ada vvvvvip yang sambar?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    cik ta…..makcik plastik!

    0

    0
  37. Maria says:

    Tak pernah nampak rupa asli RCW. She always have her fake lashes and heavy make-u. @[email protected]

    0

    0
  38. Menyampah says:

    apa y cik ta ckp tu mgkn memg btl..apa y ada kt body dia semua y asli…ala..mcm sy jugak..ank sudah 4 n sebaya ngan cik ta..body pn sama ngan cik ta..tpi sy pnya body ttp cantik…sampai rakan office ckp body sya sama cam cik ta…

    0

    0
  39. Lagubestbest says:

    Hahah tactic je nih, diorang msti nak Che Ta ‘buktikan’ yang tu body asli.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    paling suka cik ta dlm diari ramadhan rafiq…..
    nampak ayu dan cantik…tapi sekarang nampak plastik sgt…maksud aku tang muka..badan mungkin betul la original..sbb ramai ja kat kakak2 kat ofis aku yang anak 3’4 slim aset mantap camtu…

    0

    0
  41. sky says:

    ala…makcik je kot..luaran tu mmg la cantik beh tarik2 lagi….tang tuttt tu bleh tarik lagi ker? dah kembang kot

    0

    0
  42. Anonymous says:

    CONTOH TERBAIK BINI ABG NARA GEMPAL VS CIK TA

    0

    0
  43. Anonymous says:

    CONTOH BANDINGKAN BINI NARA DENGAN CIKTA

    0

    0
  44. zaira says:

    ala cik Ta kalau pakai koset ..pun apa masaalah nyer..kiter pompuan ..anak dah dua…mana leh badan nak keras mcm tu… tgk Iklan Primadona..masa cik ta kuar dari LIf…badan tu nampak lah keras ..tapi tgk ERa bila dia turun tangga..body dia nmpak mcm real is her body ….nampak lembut gitu…contoh ..Noraniza idris..pun pakai koset..,.tak salah per kalu mengaku pakai koset….

    0

    0
  45. Din says:

    sapalah yg nak jeles ngan makcik ta niii… pelik juga tgk umur dia sebnrnya lbh kurang ngan era fazira tp nmpk era jauh lbh muda dr dia. leher cik ta ni nmpk sgt kedutnya.

    0

    0
  46. suka memehati says:

    RCW ni umur blm masuk 40 thn tp tgk muka dh tua..tangan pun nmpk dh tua sgt..Leher pn sama..air muka pn nape ya nmpk berumur sgt..nnt bila masuk 40an lg nmpk lesu…slalu perhatikn muka dia, tu pn mekap,klau xmekap lg truk..bkn nak kata…badan ok la, sesuai la ngn umur dia…pandangan ikhlas saya ya…

    0

    0
  47. kak limah says:

    sbg wanita, aku malu melihat bentuk tubuh RCW… lebih2 lagi tang dada die, dgn pakaian yg ketat2… hmm.. manakah sifat malu seorang wanita :(

    0

    0
  48. Makpeah says:

    Akak kita berkumis?

    0

    0
  49. mimi says:

    ala Nek Ta oiii budak kecik boleh la hangpa nak tipu…orang yang buah dada tak original ni memang selalu nak tayang je keja depa…maklum la excited ketet yang asal nya kecik leper tiba tiba jadi buah kelapa…tu yang membirah nak tayang satu dunia tu…tapi ppuan yang buah dada memang original dah mantap and power takda nya depa nak menayang macam orang lapar jantan macam hang ni…

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Tak malu ke Cik Ta ooii, Susah hati dia sbb org kata tak ori dia punya tu….. CIk Ta kau pamerkan aje, baru kami semua ni tahu ori ke tidak. Bengong, dah tua tak sedar2 lagi.

    0

    0
  51. Hehehe says:

    Not original!!!!!!!!!

    0

    0
  52. Anonymous says:

    Yalah kita manusia,, mulut kena jaga lihat org cntik itu diorang,kita ni bukan artis jadilah dia Idola kita, cermin diri sendiri sebelum menyata org… cayalah.

    0

    0
  53. secret garden says:

    che ta tidak bijak mgeluarkan kenyataan mgenai org yg brbadn gempal kerana adik dia pun gempal…..tp lihat, gempal2 pun stakat ni bahagia jer malah dah pki tdung……lg satu che ta kena ingat ada jg yg mnggemari badan gempal cntohnya mcm KIM KARDASHIAN….jd ramping ke gempal ke, ada keseksian tersendiri….

    0

    0
  54. ramli says:

    ni mst puting kecik itam ni..sedap nyonyot siakkk

    0

    0
  55. Makeup artist says:

    Biasela, dgn status dia ni mmg la dia look desperate sikit. Konon nk jd cm MILF la…but pliz la, the way we dress determine the way we are..
    Pakai ketat sini sane, konon xpakai corset..padahal Premium Beautiful tu ape? Awk pakai jugak korset hai-o tu…public u ley tipu la cik ta oi, we ols yg kerja same bidang dgn u ni u xley nk lari…
    Saje kteorg nk jaga rahsia u, sbb x elok mmbuka aib org kan…
    Impress young guys with the way u dress mmg look desperate sgt…
    Xde sebab org bbadan gempal nk jeles dgn awk, org badan gempal pun bahagia ade family sndiri and xkacau org lain…
    Jgn bangga sgt, laki suke kt awk tu dorg suke tgk seksi awk tu je…nk wat jadi bini ? Nan ado…
    Carilah suami yg mampu mdidik anda, bukan sbb harta or umur dia… Be wise la sis… U bukan makin mude

    0

    0
  56. Duda Gersang says:

    Perghhh!!dpt nyoyot nenen che Ta sedappp wehh!!ramas ganas2 sure che Ta puas,pastu tonggeng lentik…hantam overlimit speedio arrggggghhhhhhhhhhh!!!!

    0

    0
  57. dia pandai jaga kulit dan wajahnya. kesihatan pun dia jaga. sebab itulah dia cantik. Kita yang bukan artis juga boleh cantik macam dia. Saya buktikan diri saya sendiri! Memang boleh, sebab saya boleh.

    0

    0