August 22nd, 2014

Pergh~~ Walaupun sudah tahu wanita yang didampinginya adalah tunang orang, Zalif Sidek masih selamba berkawan rapat dan berposing mesra bersama si gadis yang dikenali dengan nama Shahirah ini. Mungkin Zalif memegang prinsip ‘selagi belum nikah aku masih ada can lagi’. Prinsip ini hanya mampu ditegakkan oleh mereka yang benar-benar yakin diri.
zalif sidekKalau Abang Nara tak berani nak kacau tunang orang. Silap haribulan kena belasah dengan si tunang. Kalau Abang Nara si tunangan Shahirah nie, memang dah berapi dah kepala. Panas kot tengok tunang bersama lelaki lain. Kata Zalif:-

Saya sudah mengenalinya sejak 10 tahun yang lalu dan ingin saya nyatakan bahawa saya tahu yang dia merupakan tunang orang.

Shahirah banyak meluahkan perasaan kepada aya tentang masalahnya dengan tunangnya dan perbincangan kami tidak lebih daripada itu.

zalif sidek

Nasihat Abang Nara, tak payahlah nak kacau tunang orang. Banyak lagi awek-awek di luar sana. Bayangkan kalau satu hari nanti tunang anda dikacau oleh lelaki lain sampai tak jadi kahwin. Tak ke sedih? Memanglah kalau jodoh tak ke mana. Namun kita haruslah berusaha untuk tidak menidakkan jodoh seseorang tue. Tak gitu?

P.S: Pembangunan generasi baru Golf MK8 sudah bermula


Comments are closed.

Loading...