Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Sudah Jangka Luahan Kami Dimanipulasi..” – Isteri Lan Solo Luah Rasa Terkilan

Lan Solo dan isterinya

Konflik dimana penyanyi dan pelakon, Siti Nordiana menyaman ‘lima sekawan’ iaitu Lan Solo dan isteri, Syura Badron, jurusolek Aida G dan Sam Samin atas sebab mereka mengaitkan nama beliau dalam sebuah Instagram Live masih belum selesai.

Advertisement

Setelah lama mendiamkan diri dari mengulas konflik ini, semalam, isteri kepada penyanyi Lan Solo iaitu Nur Shiela Hassim meluahkan rasa terkilan di ruangan Instagram Story apabila kata-katanya dan tiga rakan yang lain termasuk suaminya dimanipulasi.

Walau masih ada yang waras berfikir mereka juga dikecam! Saya sudah jangka luahan kami dimanipulasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SheiLa RazLan (@sheilarazlan)

Dedahnya lagi, Siti Nordiana atau dikenali sebagai Nana hanya menyatakan menuntut permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam kepada media, tetapi tidak menjelaskan ianya berserta wang RM200,000 yang perlu dibayar oleh mereka.

Advertisement

IG Story Shiela Razlan

Sedia maklum, setelah tercetusnya kontroversi tersebut, penyanyi Gurauan Berkasih itu telah meminta ‘lima sekawan’ terbabit untuk membayar RM200,000 setiap seorang dan tuntutan saman akan difailkan selewat-lewatnya 2 Ogos.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Nisa je

    August 7, 2021 at 10:01 am

    Adoii, benda hal kecik. Even kita org pun yg org biasa ni ada je masalah dengan kawan-kawan. Malah ada lagi teruk, tapi sebab kitaorg lebih bersikap matang. Diam kan je, berdoa je dalam hati, berkenaan dengan rezeki. cuba percaya pada allah swt, kot ye pun kawan penyebab suami tu tak dapat job. cuba berdoa pd allah. bukan kawan yg bg kita rezeki. allah yg bagi. sorry to say, tapi bukan nak kami netizen ni nak manipulasi luahan awk. tp tak kena tmpt la sistur. mmg cara ni tak matang. war war kn pd dunia. banyak lg cara lagi matang nak dibuat.

  2. Anonymous

    August 3, 2021 at 12:54 am

    Lainkalijangancitaaiborang.

  3. bukanteamsapa2

    August 2, 2021 at 2:12 pm

    attention seekers. kot ye pun ko ade problem ngn dia perlu ke canang satu dunia. dia pun senyap takde ckp apa. ko heboh dah kenapa. dah dia tak nk balas wasep kau nk meroyan kenapa. dia punya pasal la.. ni la namanya dah menggelabah tetek. dah panas bontot cmne nk bagi org tu jatuh. netizen sblm ni xtau pun korg bermasalah kalau tak bukak pekung sendiri. jenis tak tentu arah kau nii. benda boleh setel lua knp nk jaja kt medsos?porahh. g hitam kan balik rambut anak2 kau tu.. kesian aku tgk rupe masing2. tak mcm org dah.

    • unknown

      August 2, 2021 at 4:30 pm

      kannnn.. x sesuai langsung color rambut tu.. so the buruks

    • Anonymous

      August 4, 2021 at 9:33 am

      Siapa yg mulakan dulu agenda ini..mereka jugalah yg perlu mengakhirinya..beringat sebelum nak buat sesuatu..fikir kita ni di zaman teknologi apa yang korang bualkan tu aib org.Pastu pg canang serata alam.Malam2 sepatutnya buat solat taubat,solat hajat ke…ni tidak..korang tambah dosa dengan memakan daging saudara korang sendiri.Korang lima orang ni betul2 matang ke tak?? Kalau matang korang akan berdepan dengan org yg korang bermasalah iaitu nana.Tapi sebenarnya korang ni penakut untuk berdepan.Beringatlah ye artis2 Malaysia skrg zaman fitnah.Yg mana hati kental buat bodoh jek.Tapi aku tau Nana buat saman korang supaya korang tau maruh seseorang tu tidal ternilai harganya.CUBA FIKIR KORANG 5 ORG NI DI TEMPAT NANA SEKARANG?APAKAH TINDAKAN KORANG??

  4. IATAH KAU ATU LUAN DIASUH KETALURAN KEH !!!

    August 2, 2021 at 1:44 pm

    hahha. well, ne lah namanya bodo. kalau nak membawang pun, pergilah guna FACETIME, ZOOM ker. ne nak jugak live kat IG. guna otak lah sis.

  5. brunes

    August 2, 2021 at 1:10 pm

    omg ada ke juga manusia yg tak tahu malu cenggini eh. still playing victim walau kesalahan tu sudah nyata, dia still nak twist juga adui memang sah biul. kan bagus kalau ko diam saja self reflect, mungkin akan dapat hidayah dari situ saves u money, time and embarassment.. aku kan stat dia colour rambut anak dia blonde sudah aku rasa something wrong 2 org ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top