Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Sedar Kekhilafan Yang Dilakukan” – Noor Kartini Tarik Balik Permohonan ‘Trademark’ Harimau Menangis

harimau menangis noor kartini

Selepas kecoh di media sosial baru-baru ini mengenai kisah ‘trademark’ nama ‘Harimau Menangis’, ibu Neelofa iaitu Noor Kartini menjelaskan bahawa dia nekad menarik balik permohonan nama tersebut daripada Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO).

Jelas wanita itu, dia meminta maaf dan sedar akan kekhilafan yang telah dilakukannya selain berharap agar keputusannya itu dapat meredakan isu tersebut daripada menjadi bualan ramai.

“Saya membuat keputusan membatalkan trademark Harimau Menangis secepat mungkin. Tindakan saya itu sebenarnya untuk melindungi jenama perniagaan dan agen daripada produk-produk tiruan. Saya memohon maaf dan sedar akan kekhilafan yang telah dilakukan. Saya berharap keputusan itu dapat menjelaskan dan meredakan keadaan.”

Advertisement

Noor Kartini Daging Harimau Menangis

Perkara tersebut dikongsikan oleh Noor Kartini menerusi satu sidang media secara visual yang berdurasi selama lima minit sebentar tadi.

Malah ibu kepada usahawan wanita popula itu menegaskan bahawa dia tidak mempunyai niat langsung untuk menutup periuk nasi sesiapa terutamanya sesiapa yang berniaga produk daging ‘Harimau Menangis’ itu.

“Bukan tujuan saya untuk tutup pintu rezeki sesiapa. Saya berharap isu ini telah selesai dan tidak perlu dipanjangkan lagi.”

Harapnya perkara ini telah pun selesai hendaknya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Siti Covid

    January 15, 2021 at 10:23 am

    family celebrity paling toxic kat Malaysia……..btw anak pompuan yg perah santan pekat2 ala kylie jenner tu tak skolah ke….

    • Anonymous

      January 15, 2021 at 12:33 pm

      dulu anaknya curi harta org jadikan hartanya.
      lepas ru ada lagi anaknya gesel2 batang dlm insta cari lagi batang baru
      rupa2 ambil contoh mcm aknya ya

  2. Anonymous

    January 15, 2021 at 8:20 am

    hahaha……..

  3. anonymous

    January 15, 2021 at 12:26 am

    this family perasan je lebih all of them.deyy PODAH

  4. alfie

    January 14, 2021 at 7:55 pm

    Ni keluarga Kardashian Malaysia, sebab satu anak perempuan FEMES semua ahli keluarga nak tumpang jadi FEMES juga. Si adik perempuan masih boleh modeling pakai hot pants, adik lelaki nak jadi model dan si mak nak control daging harimau satu Malaysia.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top