Saya Sebenarnya Tiada Niat Nak Canang Kisah Cinta – Ruhainies

Hiburan

Saya Sebenarnya Tiada Niat Nak Canang Kisah Cinta – Ruhainies

Siapa yang tidak tahu dengan kisah cinta pelakon Ruhainies dan Mr E. Betapa bertuahnya dia mendapat seorang kekasih yang romantik dan sering memanjakannya penuh dengan kasih sayang. Semakin “bersemut” betul mereka berdua, mesra bersama.

Advertisement

Namun, ramai yang sudah bosan dengan Ruhainies yang sering menjaja kisah peribadinya, sedangkan sebelum ini dia sendiri berkata akan kurang bercakap mengenainya.

Menurut Ruhainies, dia sama sekali tidak berniat untuk mencanang kisah cintanya. Sebagai selebriti dia hanya berkongsi apa yang perlu sahaja.

ruhainies

Saya sebenarnya tidak berniat untuk mencanang kisah cinta berbanding perkembangan kerjaya seni. Namun, perkara itu (kisah cinta) yang menjadi perhatian dan saya sering ditanyakan persoalan sama.

Sebagai selebriti, saya sekadar berkongsi apa yang dirasakan patut memandangkan lebih selesa berterus-terang.

Advertisement

ruhainies

Ditanya mengenai perancangan untuk berkahwin, Ruhainies memberitahu soal perkahwinan masih belum diputuskan lagi. Apa-apa pun, kata orang kalau benda yang baik elok dipercepatkan, lagipun Ruhainies dan kekasih sudah begitu mesra bersama dan saling mencintai. Semoga mereka berjodohan sehingga ke jenjang pelamin.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. Nissan batu

    January 2, 2020 at 11:40 am

    Alahai kawin je lah baru kau tau mcm mana hidup tu nanti.. Tak habis2 cerita cinta kau ni mengalahkan anak agong plk… Riak sgt dah ni jgn nnti tgh sedap menunjuk tuhan ambik nyawa kau dgn bf kau tu…Beli lah nyawa dgn duit kepok2 bf tu… Mengalahkan org yahudi perangai kau, mak bapak kau pon tk segan langsung kan anak dara kene unsung saan sini tk nikah.. Maruah hancur.. Kalau betul islam kau malu mcm ni lah.. Bf kau tk kan usung kau sana sini tayang kau mcm ni.. Kau tau tk? Pelacur pon pandai sorok kelakuan mereka, taw segan.. Tapi kau bangga tayang dgn alasan terus terang & salahkan org yg bertanya.. Dah kau tayang2.. Maruah jaga lah, maruah keluarga jaga.. Ugama tu jaga…

  2. kakikucinghitam

    January 2, 2020 at 9:49 am

    jgn sembang kalau baru lepas isap gam dik…

  3. tecit

    January 2, 2020 at 9:43 am

    eleh adik beradik ni. korg ni dah kenape ek aku teringin la nak tanye mak bapak korang, dlu kecik2 salu sgt ke bg depa ni tgk cite princess2 berangan2 nak jadi princess, happily ever after? pastu sesame adik beradik nak tunjuk bf sape lg kaye lg pandai buat surprise. paling klako siap belakon buat video. tp surprise? like whatttttttttttt. keep dreaming kids. coz u dont know how’s the real life awaits you.

  4. ain

    January 2, 2020 at 9:00 am

    BORING. NEXT.

  5. Amore

    January 1, 2020 at 5:48 pm

    Takpe. Kitorang semua faham. Dah takde bakat nak dicanang terpaksa la canang cerita lain. Hahahahaahhahaahahah. Bimbo.

Loading...