Written by Bella | January 16th, 2018

Kehadiran Datin Diana Danielle ke Mahkamah Majistret Petaling Jaya pagi tadi adalah momen yang paling bermakna serta terindah buat Datuk Farid Kamil yang sudah beberapa hari tidak dapat bertemu dengan cinta hatinya itu.

Tersenyum lebar dan sangat tenang hari ini, Farid memberitahu beliau berada dalam keadaan baik dan turut meluahkan rasa rindu terhadap dua anaknya iaitu Muhammad dan Nur Aurora.

Alhamdulillah, saya berada dalam keadaan baik. Saya rindu anak-anak. Saya sayang Diana. Saya juga sememangnya mengharapkan dia datang dan begitu juga ahli keluarga lain.

Diana sempat mengusap kepala Farid dengan penuh kasih sayang tadi sebaik sahaja bertemu dengan suaminya itu di luar bilik reman. Walaubagaimanapun, buat masa ini Diana belum bersedia untuk memberikan sebarang komen mengenai kes Farid.

Sumber Berita : Kosmo Online

25 responses to Saya Sayang Diana Memang Harap Dia Hadir, Saya Rindu Anak-Anak – Farid Kamil

  1. bawang kunyit says:

    gosip mengenai FK berjaya menenggelamkan gosip ID, but FL try timbulkan lagi gosip ID. tunggu dan lihat….

    11

    1
    • Anonymous says:

      Terlajak trektor boleh undur..terlajak penampor?…nasib la bini tu sabor!

      9

      0
      • Nurtersejat says:

        Jakim sila beri kaunseling. Puak LGBT pon x lah tampor polis. Yg ko?!!!

        6

        4
        • senyum kambeng says:

          makcik2 bawang arini berderai air mata atas dan bawah konon sweet sweet like candy… dugaan dari tuhan katanya. izreen azminda extend masjid je pon meroyan bersumpah nk boycott drama dia seumur hidop. lucu masyarakat melayu kita kan?

          15

          4
        • Miss Unibes says:

          Adik kau si FZ dah ikat jamin kau 12k. Jgn lupa bayar balik. FZ ada keluarga nak tanggung. Lepas ni jgn buat hal lagi. Aku kecewa sangat kau sampai tahap ni. Sayang! Kau ada bakat besar, kacak & ada pelajaran. Kau antara pelakon aku suka. Harap2 selesai dgn baik.

          24

          3
      • wekkkkkkk says:

        ala…duit tu duit Farid, Farid bagi kad pada adiknya cucukkn duit. Aku nampak.
        hehehehehe

        3

        0
    • Kirana says:

      Pilih suami yg betol ye acik2 bawang. Jgn ingat sedap celah kangkang je muka handsome je..iman pun harus tip top!!!

      10

      0
    • yawn says:

      tanda2 pru bakal tiba…semua pakat2 nk settle masaalah negara, retis2 dan masyarakat. huhuhu…hebat2 lakonan masing2 ye. kalah drama tamil!!

      3

      0
  2. benci orang hipokrit says:

    Hmm..Elok la kalau masih sayangkan isteri dan anak2. Lain kali sebelum buat sesuatu perkara, sebagai suami dan bapa kena fikir panjang. Kena fikir kesan kepada isteri dan anak2 ya dato?

    11

    0
    • Akak Bawang Hisap Curut says:

      Betul..habis semua terpalit dan terkait. Dadah…membawa padah.

      6

      0
    • Panaurama Dunia says:

      Masing2 sebak ..sayu pilu konon sebab nya dia ni retis. Cuba mat motor, cina atau keling takpon org awam kalu tampar polis…siap maki hamun dlm FB tiada maaf bagimu. :(((

      13

      0
      • benci orang hipokrit says:

        Betul, sepatutnya kes seperti ni diadili. Ada juga netizen yang salahkan pihak polis etc. Sekarang ni undang2 tak kira dah kau siapa. Artis ke datuk ke apa ke kalau kau buat salah kau tetap tak boleh lari dari hukuman ya.

        9

        0
  3. wekkkkkkk says:

    sebelum bertindak apa2, amek ganja ke, pukul org ke, ingat yg pertama..undang2 dn anak2. (tmbah lagi jika masih kecil).

    Org yg ada wang, mana ingat undang2, buat dulu baru fikir kemudian.

    Mcm org yg bunuh dn tikam di petrol stesen tu…kes gengstar, skrg dlm lokap padan muka. Nk cabar undang2, silakanlah.

    negara kita bukan law less.

    1

    1
  4. Anonymous says:

    Knp makin byk retis2 sakit mental skrg? Zed Zaidi apa tindakkan?

    7

    0
  5. beh baik janda dri mcm ni says:

    kalau aku kes ini boleh sbr jugak, kalau kena tgkp basah laki…aku nk cerai hari ni jugak.

    2

    1
  6. kwang x3 says:

    zed zaidi mula memakai baju umno merah putih dan akan jerit “keadilan” sempena pilihanraya yg bakal tibahhhh!

    2

    2
  7. HY says:

    PASNI SILA UPDATE KES BANG SAJAT, JAKIM TGH WAT SIASATAN DI WISMA SAJAT TU SKG NI.

    3

    0
  8. JU says:

    PASNI SILA UPDATE KES BANG SAJAT PULA, MESTI MELETOP, JAKIM PUN SKG NIH TGH WAT SIASATAN DTG DI WISMA SJT.

    1

    0
  9. mama bawang says:

    aku rasa mungkin betul dia x jumpa anak, dd kuar keje.. anak tinggal ngan mak mentua.. disebabkan ego (farid dgn makmentua kan macam x baik je) dia x pegi umah mak mentua dia.. sbb tu ambik ganja
    korang rasa?
    ke ada kes lain..?

    3

    4
  10. syasya morocow says:

    S.Y.A.B.U

    2

    1
  11. sephiaaaaa says:

    jgn nak memandai2 buat citer itu-ini psal kes ni. doakan yg baik2 buat FK & DD semoga mereka tabah & dpt lepas dr ujian ni. lbh baik diam dr berkata2 yg menyakitkn hati. apa pon yg media bgtau, kita x tau apa sbnr yg terjadi…berilar ruang pd mereka mengumpul kekuatan diri.
    #somethinggoesfishy

    6

    0
  12. Awan Nano says:

    I kesian DD.. I tak kesian FK.. Tp apapun salute fanily FK 1 hati tolong.. Aku takde family member yg tlibat dadah (syukur!) tp aku tahu setiap org yg ambik dadah then insaf perlukan sokongan family.. Samalah jgk mcm banduan yg dah insaf.. All the best to u FK.. Semoga lepas ni u jd insan yg lebih baik dr semalam..

    8

    0
  13. Anonymous says:

    diana ni sedap jugak ye

    1

    1
  14. mak cik bawang puk puk puk says:

    keluar dari penjara pun handsome teramatttt!! untung kau DD..huhu..aku doakan korang till jannah..huhuhu

    1

    0