May 22nd, 2020

Bagi yang tidak mengetahui, pelakon Risteena sudah pun megikat tali pertunangan bersama Isa Khan pada November lalu di Bali. Meskipun awalnya senyap sahaja mengenai hubungan mereka tapi ternyata mereka tidak sabar untuk ke fasa perhubungan yang lebih serius.

Sejak kebelakangan ini, banyak betul kisah mengenai pasangan ini yang menghiasi laman media sosial. Tidak segan menayangkan sisi romantis masing-masing, namun masih ramai yang sepertinya jelek dengan perkongsian sebegitu.

risteena munim

Terbaru, Risteena mendedahkan bahawa dia memberikan kepercayaan yang penuh terhadap Isa Khan. Dia yakin bahawa mereka mampu menjaga satu sama lain dengan sebaiknya.

Walaubagaimanapun, pelakon wanita itu redha sekiranya tertulis bahawa tunang kesayangannya itu bukanlah jodoh yang telah ditetapkan untuknya.

“Kita semua kena tahu kalau Allah cakap jodoh dia dengan org lain, kita tak boleh tolak takdir.”

Kedua mereka tahu menjaga hubungan suci yang terjalin ini, jadi tiada istilah rampas atau pun merampas.

risteen tak takut isa khan dirampas

Risteena turut menegaskan bahawa dia tidak takut dengan perampas selain yakin bahawa Isa bukanlah seorang yang mudah berubah hatinya kerana perampas.

“Saya tak pernah takut dengan perampas. Isa bukan tak pandai menilai orang. Saya sangat yakin Isa bukan mudah untuk dirampas.”

Semoga pasangan ini cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Sumber: Gempak


14 responses to ““Saya Sangat Yakin Isa Bukan Mudah Untuk Dirampas” – Risteena”

 1. Anonymous says:

  try hard betul 2 ekor ni nak publisiti. dgn harapan job masuk ke?

 2. Anonymous says:

  Boleh tahan bimbo jugak dia ni

 3. hesh says:

  wow yakinnya kamu

 4. Anonymous says:

  Ada ke pompuan nk rampas,jntn haprak tak dak duit buat apa,nyah duit kepok nk la tunang kau,bela buat anak ikan,ke kau pun spedo

 5. MalaikatJodoh says:

  Berckp x tengok langit luas. Allah dgr ko ckp bongkak cmni, Allah uji dgn isu rampasan. Plsla duk diam sudeh

Loading...