Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Sangat Yakin Isa Bukan Mudah Untuk Dirampas” – Risteena

risteen tak takut isa khan dirampas

Bagi yang tidak mengetahui, pelakon Risteena sudah pun megikat tali pertunangan bersama Isa Khan pada November lalu di Bali. Meskipun awalnya senyap sahaja mengenai hubungan mereka tapi ternyata mereka tidak sabar untuk ke fasa perhubungan yang lebih serius.

Sejak kebelakangan ini, banyak betul kisah mengenai pasangan ini yang menghiasi laman media sosial. Tidak segan menayangkan sisi romantis masing-masing, namun masih ramai yang sepertinya jelek dengan perkongsian sebegitu.

risteena munim

Advertisement

Terbaru, Risteena mendedahkan bahawa dia memberikan kepercayaan yang penuh terhadap Isa Khan. Dia yakin bahawa mereka mampu menjaga satu sama lain dengan sebaiknya.

Walaubagaimanapun, pelakon wanita itu redha sekiranya tertulis bahawa tunang kesayangannya itu bukanlah jodoh yang telah ditetapkan untuknya.

“Kita semua kena tahu kalau Allah cakap jodoh dia dengan org lain, kita tak boleh tolak takdir.”

Kedua mereka tahu menjaga hubungan suci yang terjalin ini, jadi tiada istilah rampas atau pun merampas.

risteen tak takut isa khan dirampas

Advertisement

Risteena turut menegaskan bahawa dia tidak takut dengan perampas selain yakin bahawa Isa bukanlah seorang yang mudah berubah hatinya kerana perampas.

“Saya tak pernah takut dengan perampas. Isa bukan tak pandai menilai orang. Saya sangat yakin Isa bukan mudah untuk dirampas.”

Semoga pasangan ini cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Anonymous

    May 22, 2020 at 6:56 pm

    Ish penting sgt ke kisah depa ni, sampah la

  2. Anonymous

    May 22, 2020 at 6:51 pm

    If I were single pun, bg lelaki tu pun xnk. Dr cara msg nampak gaya mcm king control. Rimas.

  3. Anonymous

    May 22, 2020 at 6:14 pm

    Okayyy…nexttt…

  4. Noorlene

    May 22, 2020 at 6:04 pm

    Sampah… Tau tak sampah

  5. minah jambu say STAY AT HOME !!

    May 22, 2020 at 5:33 pm

    dh isu rampas pulak..sapa nak rampas tunang you ? tunang you tu kena jujur n you pon kena jujur..kejujuran membawa kebahgian..kalau salah satu tak jujur mesti lah salah satu kena rampas ! apa2 pon kejujuran tu yg penting n kesetiaan jangan di salah guna kan…semoga bahgia….tunang tu jangan lama2 sangat ..tak payah nak buat besar2an sederhana aje dh cukup …

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top