April 12th, 2019

Sering terpalit dengan kontroversi panas dan pelbagai cerita mengenai sikapnya, sesetengah pihak melabelkan penyanyi Haqiem Rusli seorang artis yang bermasalah.

Lebih positif sekarang, pesanan terbaru Haqiem untuk peminatnya yang dimuat naik di akaun Instagram mendapat perhatian ramai. Haqiem mengingatkan peminatnya untuk tidak lalai dan menjadikan konsert serta lagunya sebagai alasan untuk tidak menunaikan solat.

Menurut Haqiem, beliau bimbang disoal di akhirat kelak mengenai perkara itu. Niatnya menceburi bidang muzik kerana ingin mencari rezeki yang halal untuk membantu ibu bapanya.

Pesanannya itu mendapat reaksi positif daripada netizen yang memuji Haqiem tidak melupakan tanggungjawab  ibadah paling wajib itu dan mengajak peminatnya kepada kebaikan.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Taufiq Nadzri & Neonate Clothing


17 responses to “Saya Sangat Takut Disoal Jika Tinggalkan Solat – Haqiem Rusli”

  1. Anonymous says:

    arwah neng yatimah tu nenek ko kan nona nina nonok….. tak caya tanya mak ko. kesian ko make fun of yr own grandma nanti bila ko dah tua kalau ader cucu la, cucu ko pulak keji hina ko huhuhuhuhuhu

  2. nona says:

    kalau korang nak tau, neng yatimah adalah bekas kekasih haqiem ni…tak caya cuba whatsap tanya.. nah no. 011-223154875

    • embong says:

      kau pikir cali kah?

    • embong says:

      inda cali pun

    • Anonymous says:

      @ nona aku tak caya lah. all I know nombor tu jantan yg selalu ko isap batang dier kan nona???? ko jgn tak nak ngaku pulak. arwah neng yatimah tu nenek ko kan nona nonok….. tak caya tanya mak ko. kesian arwah nyer dapat cucu biadap lahanat………..

  3. faraj says:

    cara Dressing mcm belia 4B…bukan Org ketawa , Tuhan pun ketawa ..!!! (jgn perasan bagus) Tuhan nk soal ko pun Tuhan mesti ketawa tgk Dressing ko. menjatuhkan Maruah anak seni Malaysia Dressing camni…!!! kalau lalu kt One Utama Damansara jadi Bahan Ketawa gan org2 kt situ….kikikiki

  4. faraj says:

    cara Dressing mcm belia 4B…bukan Org ketawa , Tuhan pun ketawa ..!!! (jgn perasan bagus) Tuahan nk soal ko pun Tuhan mesti ketawa tgk Dressing ko. menjatuhkan Maruah anak seni Malaysia Dressing camni…!!! kalau lalu kt One Utama Damansara jadi Bahan Ketawa gan org2 kt situ….kikikiki

  5. Anonymous says:

    patutla suka pakai c.mata, x ada kening rupanya lelaki ni..kihkihkih

    • Anonymous says:

      tak suka orang pakai cermin mata hitam tiada keyakinan diri sama juga macam Hael Husaini tu

Loading...