“Saya Pukul Syaikhul..” – Terlampau ‘Stress’ Syamsul Yusof Curang, Puteri Sarah Akui Anak Tempat Lepas Geram

Hiburan

“Saya Pukul Syaikhul..” – Terlampau ‘Stress’ Syamsul Yusof Curang, Puteri Sarah Akui Anak Tempat Lepas Geram

Sedia maklum, kemelut rumah tangga pasangan selebriti Syamsul Yusof dan Puteri Sarah akibat daripada orang ketiga sememangnya mendapat perhatian orang ramai untuk jangka masa yang lama.

Baru-baru ini, setelah sekian lama tiada khabar berita berkaitan hal ini, Sarah kembali bercerita mengenai keadaan dirinya semasa berhadapan dengan masalah tersebut seorang diri dalam satu saluran YouTube ini.

Advertisement

Menurutnya, apabila dia tertekan, anak lelakinya, Syaikul yang ketika itu berumur dua tahun menjadi tempat Sarah melepaskan geram. Biarpun anak tidak mengingati apa yang terjadi tapi, dia sebagai seorang ibu, akan ingat perkara yang dilakukan sampai bila-bila.

Bukan itu saja, malah jika ada sesuatu perkara yang triggered pelakon terbabit, dia akan menjerit pada anak lelakinya biarpun bukan salah anak kecil itu.

Saya tak happy dengan badan saya tapi saya tak boleh nak buat apa sebab self confidence saya sangat rendah. Saya jadi macam tikus, takut nak face the world.

Tambahannya lagi, berat badannya semasa melalui kemelut rumah tangga itu turun hingga cecah 47kg dan berkata ketika itu, bentuk tubuh badannya sangat ‘kering’ hingga membuatkan ibu serta mertuanya risau.

Dalam pada itu, pelakon itu memberitahu hal yang paling membuatkan dirinya sedih apabila hanya dapat menyusukan anak perempuan, Summayah selama enam bulan saja kerana susu tidak dapat keluar akibat terlalu tertekan.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

Puteri Sarah dibandingkan dengan Mizz Nina
6 bulan lalu

'Kau Kecoh! Reti Buka Aib Suami Je" - Puteri Sarah Dibandingkan Dengan Mizz Nina Pula?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : YouTube

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

7 Comments

  1. Jonas Pichler

    September 9, 2022 at 9:19 am

    Saya mendapat bukti saya selepas Stoke membantu saya mendapatkan akses tanpa gangguan ke telefon dan PC bekas saya. Bekas saya bertindak sangat pelik. Menjadi sangat jauh, menutup perkara pada PCnya apabila saya lewat, menjadi sangat defensif apabila saya bertanya soalan mudah kepadanya, dsb. Saya tidak tahu sama ada ia perkara yang betul tetapi saya ingin berkongsi e-mel mereka jika anda memerlukan bantuan mereka StokehackentatGm.ail..Com

  2. Anonymous

    September 7, 2022 at 4:20 pm

    Dari bentuk muncungnya…. mmg nmpk streesss

  3. Anonymous

    September 7, 2022 at 4:11 pm

    amin

  4. Anonymous

    September 7, 2022 at 8:30 am

    aku just nk cakap, org2 yg kecam PS sbb bkk aib SY sebelum ni, ko tau ke apa kemuncak org yg pendam emosi? kesian ank2 jd mangsa. korg boleh ckp apa sahaja sbb x jd kt korg. sibuk nk suh PS jaga maruah suami. sdgkan bila suami berskandal, automatik maruah isteri jatuh sbb org2 yg tau automatik cop PS x reti jaga suami. sng sgt jd lelaki. dia sndr curang tp perempuan yg diakatakan x reti jaga.

  5. Anonymous

    September 6, 2022 at 10:41 pm

    May SY suffer for the rest of his life for hurting his own responsibility.

    • brunes

      September 7, 2022 at 10:29 am

      AMIN YA RABBAL ALAMIN

Tinggalkan Komen Anda Di Sini