Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Dikira Pengganti Janna Nick Dan Diana Danielle” – Nad Zainal Tak Kisah Jadi Pilihan Terakhir Untuk ‘Takdir Yang Tertulis’

nad zainal

Dengan populariti yang tidak disangka-sangka kini, pasti ramai yang terkejut kalau mengetahui bahawa watak Juweta dan Ruhila dalam drama ‘Takdir Yang Tertulis’ bukanlah milik asal pelakon Nad Zainal dan Elvina Mohamad.

Mendedahkan hal tersebut baru-baru ini, walaubagaimanapun Nad Zainal tidak ralat meskipun menjadi pilihan terakhir untuk menghidupkan watak utama itu.

Advertisement

Jelas Nad lagi, dia yakin bahawa itu adalah rezeki yang sudah tertulis buatnya.

“Saya dan Elvina bukanlah pilihan pertama, kami adalah pilihan terakhir. Nak dijadikan cerita, saya ini kira pengganti Janna Nick dan Diana Danielle. Saya pun fikir banyak kali, sebab cerita ini sama dengan Hati Yang Tersakiti. Saya tak nak ada pengulangan.”

nad zainal

Bahkan pelakon wanita ini turut gementar kerana menjadi pilihan terakhir memandangkan dia yakin pengarah sudah pasti mempunyai bayangan bagaimana watak ini harus dibawa.

Malah Nad tidak segan untuk berkongsi cerita mengenai perjalanan karier seninya sebelum ini. Katanya, dia sepatutnya membawa watak Juita dalam drama ‘Nur 2’ namun tidak kesampaian memandangkan ada pihak yang bersetuju dengan pemilihannya.

“Bercakap mengenai drama Nur 2, watak Juita saya menjadi pilihan pertama untuk watak itu. Tapi ada alasan tertentu kenapa watak itu tak diberikan kepada saya. Saya pun okay saja. Sebab masa awalnya, mereka suka keserasian saya dengan Syafiq Klyle dalam ceria Syirik. Jadi mereka cadangkan saya untuk watak itu.”

nad zainal

Pun begitu, Nad menganggap ia adalah ketentuan Allah memandangkan dia tidak menjadi ‘Juita’ dalam drama tersebut namun berkesempatan menjadi ‘Juweta’ di dalam drama “Takdir Yang Tertulis’ ini.

“Tak kisahlah pilihan pertama, terakhir rezeki atau saat akhir kena tolak, kita kena ‘move on’ dan jangan rasa terguris atau tersinggung dengan pendatang baru. Kena buat sehabis baik saja. Kalau orang sudah bagi, bermaksud rezeki anda. Jangan fikir nak buat ala kadar saja.”

Menutup bicaranya, Nad mengakui bahawa kadang kala perit apabila ditolak meskipun sudah melakukan yang terbaik. Jadi, pengajaran buatnya adalah untuk sentiasa percaya pada rezeki.

Memang hidup sangat watak Juweta!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. anonymous

    February 5, 2021 at 11:45 am

    betul memang power house dia ni cuma tak bestnya citer ni hero tersangat lah nyah kalau remy memang best la!,tgok drama ni sebab nad saja

  2. Anonymous

    February 2, 2021 at 9:45 pm

    Aku kagum dgn Nad ni,power gila bwk watak walaupun tgh berbadan dua.seram tgk dia menjerit tkut terkejut baby dlm perut..nasib bukan janna,klu x..mmg xfollowlh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top