Written by Bella | December 13th, 2017

Pelakon dan pengacara, Fahrin Ahmad yang turut berada di lokasi MeleTOP semalam memberitahu beliau juga merasa hairan Fattah Amin hilang secara tiba-tiba. Fahrin dan Fattah diberitahu oleh pihak produksi untuk muncul pada segmen pembukaan MeleTOP tanpa adanya pengacara asal rancangan tersebut  iaitu Neelofa dan Nabil Ahmad sebelum pihak produksi menukar konsep pada saat akhir.

Kami membuat persiapan untuk mengendalikan segmen pembukaan MeleTOP  berdua (bersama Fattah) sahaja pada awalnya, namun pihak produksi membuat perubahan saat-saat akhir yang mana turut ada Neelofa dan Nabil. Dalam kesibukan itu saya naik ke pentas dan mencari-cari, Fattah sudah tiada. Saya juga terpingga-pingga kemana dia menghilang secara tiba-tiba.

Kami sudah rancang apa yang masing-masing patut cakap tapi nasib baik juga saya sudah biasa bercakap dan tahulah apa nak cerita tentang drama itu. Sejujurnya saya memang tidak tahu apa yang berlaku ketika itu, hanya pihak produksi yang tahu cerita sebenarnya.

Sebelum ke set siaran langsung MeleTOP, Fahrin dan Fattah terlebih dahulu mempromosikan drama My Coffee Prince lakonan mereka dalam program Hlive! Sehingga saat ini, Fattah masih berdiam diri meskipun isu ini semakin hangat diperkatakan.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Aqsoimran

218 responses to Saya Naik Ke Pentas Cari Fattah Tapi Dia Menghilang Secara Tiba-Tiba – Fahrin Ahmad

  1. Rotikaya says:

    Jadi betul kan, mula2 igt lopak takde bila tahu ada terus ilang? Dasar kayu bikin taik. Kenapa takut nak face ex? Malu sbb kena dumped lepas berpuisi kat meletop ke kayu reput?

    15

    67
    • Samudera says:

      Dia mmg malu dari awal tahun lg sbb lopak dumped dia lepas dia kantoi menggatal dgn betina lain.

      6

      66
      • I mmg fan says:

        Sebagai fan lopa i syukur lopa dumped dia awal2. Perangai tak matured mcm tak sesuai bergandingan dgn lopa yg energetik dan berwawasan. Thank you Allah.

        11

        66
        • Anonymous says:

          Fans Lopak yg psyco..kesian nya kalam ye? Dah pergi jumpa doktor dikkk?

          129

          2
        • Anonymous says:

          One word: MEROYAN!

          74

          0
        • Mak Becok says:

          peminat lopak perangai huduh. inilah islam hanya dikepala. buat malu je.

          127

          1
        • Fattjubo says:

          Fattjubo dah start triggered.

          3

          37
        • Anon says:

          Inshaallah jodoh lopa yg sekufu dgn dia. Bukan sekadar mcm Fattah ni.

          7

          40
        • Kikikihhhh says:

          Wan Emir ..bawak lah Lopak nikah di Siam. Dah teruk sangat tu woiiii fans dia. Cepat la..

          56

          1
        • Mat Sahdo says:

          Malu jadi fans Lopak. Perangai bitchy korang tu buang la. Tak sesuai dgn imej. Muslimah songsang? I think so :)))))

          71

          0
        • Deeja says:

          Sherry deserves better than pattah.

          23

          4
        • Fattah Amin says:

          Ada tak yang terambil telur saya?

          11

          7
        • hans says:

          bekas serani….ko hadooo????

          5

          6
        • Anonymous says:

          —>>>> Inshaallah jodoh lopa yg sekufu dgn dia. Bukan sekadar mcm Fattah ni.<—–

          hahahahhahahahaha. Ayat takleh move on hahahahahahaha
          kalau dah gitu, knp masih x puas hati dan meroyan.
          knp perlu mention sekufu, bkn skadar fattah bagai.
          Dah tu relax la kan. Knp sebaliknya.
          Bajet relax tp hakikatnya meroyan.
          Merasa terhina ke idola x dikejari.
          Ayat pasrah dlm menghina, apa tandanya.
          hehehehehe lawak.

          71

          1
        • 99 tandas Fattah Amin says:

          Fattjubo dah start menggelupo. Kahkahkah

          7

          19
        • COPY PASTE AJE says:

          #copy paste.
          hahahah..ko xpayah nak kutuk patah. Ko baca sendiri kenyataan fahrin, pihak PRODUKSI membuat perubahan saat2 akhir.
          Now lets talk about profesionalisme. Sblm kau nk ckp patah x profesional, ko tanya balik pihak produksi dimana sikap profesional diorang dlm bekerja.Kenapa ubah rancangan di saat2 akhir??
          Sengaja nak temukan neelofa dan patah dlm satu pentas supaya rating meletop naik? Gitu??Lepas tu dgn mulut si nabil yg boleh tahan longkang tu, ko ingat dia x akan ckp la hal2 lepas antara patah dan neelofa? Ni semua plan taik.
          So patah. U dia a very good job. Ini mmg move on yg paling terbaik sekali. Terus xnak ada kaitan apa2 dgn neelofa. Bagus!!
          Aku suka attitude kau

          281

          0
        • COPY PASTE AJE says:

          #copy paste
          Obviously he does not wish to be interviewed by neelofa so why forcing him to?After what she had done to him… Humiliated him… Leading him on….telling fans and press untruthful things about him… Two timing him… Dump him in the most unkind way…. Dragged him everywhere for he own marketing… what else do these hateful people want from him. Enough already.

          178

          0
        • COPY PASTE AJE says:

          AKU DH MLS NK KOMEN, JUMPA PLK KOMEN YG MENEPATI APA AKU NK CKP! MAKA SY IKTIRAFKAN KOMEN ITU MNJADI KOMEN SEHATI JIWA SY. MOHON COPY PASTE.
          LGPN KOMEN BODO2 X MOVE ON KT ATAS NI. X LAYAK SUNGGUH KRNA MENJATUHKAN STANDARD PENGOMEN DLM NI.
          HRP ORG BACA X ANGGAP SEMUA PENGOMEN DLM NI FANS LOFA YG BODO2 DAN MENGGELUPUR TU.
          EWWW X NAK TERMASUK DLM GOLONGAN MEMALUKAN X MOVE ON DAN BERPERANGAI HASAD DENGKI. LOL

          45

          1
        • kelopakkan says:

          Mcm korang tak tahu. Lopak bawak kaum kerabat semalam ke studio. Satu famili psiko wey!!!

          61

          -1
        • Anonymous says:

          Yg kutuk2 org tak muslimah bagai tu kenapa? Korg tu Tuhan ke? Fazura tu muslimah sgt sangat ke? Sbb dia x pakai tudung, so ok la dia tunjuk betis? Kata dkt fans Lofa bodoh. Tp korg tu yg bodoh nak mampus. Dahlah bodoh. Buta pulak tu. Minat dkt pelakon yg famous sbb gosip je lebih. Doakan Lofa jumpa jodoh baik pun dikatakan tak move on. Bangang ke apa? Kalau dia doa Lofa rampas Fattah, tak ke meroyan Fazura korg? Well, nak ckp apa kan, fans Fattzura ni byk budak2 sekolah je. kencing pun x berbuih lg. itu yg suka sgt artis2 byk drama. hidup dlm fantasi.

          4

          26
        • Buat xelok,mndpt la yg xelok jgk says:

          Apa yg ko ckp tu semua ada pd ko. Klu doa lofa rmps fattah?wakakaka ketahian sgt dirimu. Sah, apa yg ko kutuk tu semua ada pd ko.
          Dah la bodo, fantasi kuat plk tu. Stok2 kuat drama sgt ko ni.
          Buta tu pn ko, x prsn ke cane prngi sekor2 pmnt bodo lofa di media social.
          Ko ingt yg x suka tu semuanya pminat fazura & fattah ke.
          Stok2 cmtu mmg dibenci oleh semua, x perlu tggu nk minat dulu. Kebusukan yg dasyat hingga smpi kpd bkn pminat.kikiki.

          6

          1
        • COPY PASTE AJE says:

          #copy paste
          Aku dah kaji dah….dlu mase si fattah dok nk sgt ngn lopak..lopak bajet hot mcm dikejar2 …pastu up kawan ngn rms…wek…pastu ble hsc start…fattzura sweet2
          .hajah terancam…nk dpt semula attention fattah..buat vid true love…fattah buat bodo je.komen pon x…then nk folo satu flight ngn fattah
          ..fail lagi…fatah tukar flight lain..tup tup fattzura kawen…hajah pon x ley wat pape..tp fans2 die tali barut sakai x puas hati ..abb lopak still xde sape2 ..tp yg direject tu bahagia da skrgM….n dpr pulak musuh hajah jugak….hahhahaa..kelakar okey

          25

          0
        • COPY PASTE AJE says:

          #copy paste
          if produksi stick to the plan yg fatah n fahrin opening meletop, im sure diz issue takkan timbul pun. but. produksi tukar plan saat akhir. fatah tak ready. die pun manusia biasa. kita tak tau wht happened between them. so. fatah has the right utk blah sbb produksi tukar plan saat akhir. plus. lofa bawak kerabat die ke set meletop smlm motiff sgt ????

          40

          0
        • Anonymous says:

          yes setuju.. dpt la kt fazura yg dh lunyai x laku tu.. angan2 nk jd kerabat kunong.. tadah lobang sia2..lobang x laku..teriak bucu katil..haha

          2

          9
      • Lmfao says:

        Good job Fattah. Today’s Lopak’s fans are having mental torture.

        153

        0
        • Anonymous says:

          semua fans neelofa mengalami haid petang ni….muah hahahak!!!

          82

          0
        • Pemuisi Meletop says:

          Jangan la sebut pasal puisi malu fattah ok. P…unya beriya nak ngorat lopak dulu last2 tersangkut andartu jeww…

          8

          57
        • Anti fan kapel lah, bodoh says:

          Paling kelakar bila fattjubo ni ingat yg kutuk patah ialah fan lopa gedik. Kah kah kah.

          2

          21
        • 99 tandas Fattah Amin says:

          Dia igt semua org batak kapel toilet mcm dia kot.

          4

          17
        • Fattah Amin says:

          Ada sesiapa nampak telur saya?

          6

          18
        • jajajajaja says:

          apsl nk malu. dorg dh khwn. dua2 sepadan.
          sape andartu skg? mengata org, bab artis sdiri xnmpk. So sad

          34

          1
        • Geraldine says:

          Lofa baru umo 28. Kak fake masa umo lofa skrg tgh ketuk kasut kat kelab berebut jantan lagi.

          8

          24
        • jajajajaja says:

          Baru?28 tu ke ambang 30. Sbulan lg 29. Klu org2 tua kita dh aggp andartu dh. Ditmbh lg lofa blm ada tanda2 nk khwn.
          Benda biasa khwn lmbt skg ni, family aku pn ada je. Tapi ko nk hina andartu, apsl nk bnding dgn yg andartu jgk.
          Tu aku ckp mengata org lebey, bab bhgian sndiri x nmpk.

          33

          1
        • Anonymous says:

          Sekurang2nya Lofa takde kes umur 20-an rebut jantan dkt kelab malam ketuk2 kepala org ok. Fazura is so low. Harap muka je lawa.

          3

          17
        • Buat xelok,mndpt la yg xelok jgk says:

          Fazura gduh bkn sbb jntn pn tp lbh kpd hati panas brbls2.
          Uish klu lofa tu mmg bkn skurg2nya, tp selebih2nya wakaka.
          Kaki gaduh dan terkenal kaki rampas jantan!
          Ko mcm la x knl neelofa dulu.
          Nk sgt ungkit hl lps kn, ungkit la skali hl lps lofa jgk.
          Dua2 dh okay skg. Org mcm ko je yg masih dlm kehinaan.
          Apekata ko tnye lk mak ko samaada dulu2 dia suci baik 100prsen?
          Hina btol la prngai sglintir pmnt lofa ni, ptot la org nyampah.

          14

          0
      • Kayu meranti says:

        Patah amon butthurt. Har har hat

        4

        14
      • Anonymous says:

        Dah tu kenapa awal2 set takda dan tiba2 last minute ada? Kalau kau apa kau rasa. Mesti rasa ada yang tak kena. Banyak cantik, suka2 hati dah macam menipu pun ada. Siapa tak professional sekarang. Kalau inform awal2 mesti orang okay, kalau dah main ambush macam tu, jelas sangat ada yang tak kena.

        76

        0
      • ika says:

        abis tu yang lopak pi menggatal dengan anak raja tu tak pikir pulak? apasal citer pasal dia siap bercuti sama ngan anak raja tu tak kecoh? sebab dia dah hajah ke?

        16

        0
    • Senyum Saja says:

      Kesian peminat Lopak ye. Hari senua pakat2 sakit jiwa gara2 Fattah. Tahniah Fattah ..we love you.

      84

      1
    • Anonymous says:

      Good job bro. I think you were sending a message through your action. A hidden msg… Btw good luck for both.

      84

      0
    • Pattah sejuta says:

      Try hard sgt patah masa tu. Igt muka kayu dia tu boleh tipu pompuan bijak mcm.lopak. dgn kakfake desperate bolehla.

      5

      49
    • Betty says:

      Neelofa’s fans are upset and triggered more than Fattah’s fans today. It shows that they havent moved on? So sad and funny at the same time. Oh well…lol

      83

      0
      • lopahlondeh says:

        very well said

        7

        0
      • Anonymous says:

        Sape yg tak move on? Rasanya Fattah tu yg tak move on. Sendu. Kecoh. Tukar concept last minute pun dah gelabah telur. Fans Fattah like u yang buta tak nampak dan xleh terima artis kesayangan tu x professional. nak tgk bahagia mana dia dgn fazura tu. aku doakan dorg xbahagia sbb fans2 fattah yg taksub sgt ni.

        0

        13
      • Anonymous says:

        for me both fans are the same…Let say Astro continue their original plan, for sure fans fattah’s dok kutuk2 kata Lofa xmove on even though tu plan Meletop sndri…siapa xde pn still people will blame Lofa =P

        3

        0
    • Narathiwat says:

      Betul tu, lelaki jahat utk perempuan jahat ok. Bamtah dgn kak fake mmg sepadan made for each other srmoga berkekalan sbb sesuai sgt. Fattah layak dpt bekas2 je….

      2

      51
      • lolipop says:

        kata la mcm tu… kna btg idong sndiri bru ada akai….

        38

        0
      • Kedondong says:

        Wan emir tu bukan anak yb UMNO ke? Bakal jodoh naelopa jauh lebih buruk .Belum masuk abang ipar dia shahnaz Ahmad laki sejati mulut azwan Ali. Adik naelopak yg buka tudung tu pun pakwe anak geng UMNO kawan baik najib. Palingggggg kurang adik beradik patah semua tudung labuh2.Apa2 kaitan dengan UMNo….memang level jamban.

        18

        -1
      • Anonymous says:

        Btul tu..mcm Sharnaz mulut puaka dan kaki pukul dan kakak Neelofa , Nabila yg mulut puaka dan pernah jd janda dan kna cerai dgn laki..sesuai sgtlah tu… hehe.

        11

        0
      • Haha says:

        X kisah la ko nk ckp ape…yg pnting dorg da kawen..dah halal da..dari retis pujaan ko…kjap ngn rms ..jap ngan ank jibby.
        .pasni vip mane..kawen x gak…duta sane sini…busswoman katenye
        .ok la..tp u cannor buy happiness wth money sbb tgk muke pon tau hajah tu x hepi..haha

        3

        1
      • ika says:

        neelofa pun bekas2 juga. hehe. tak caya pi tanya dia.

        4

        0
      • anonymous says:

        kemain lagi mulut si Narathiwat ni…nak tanya ko tak buat salah dan dosa ke? cer jawab soalan aku ni

        0

        0
    • Yaya says:

      hahahah..ko xpayah nak kutuk patah. Ko baca sendiri kenyataan fahrin, pihak PRODUKSI membuat perubahan saat2 akhir.
      Now lets talk about profesionalisme. Sblm kau nk ckp patah x profesional, ko tanya balik pihak produksi dimana sikap profesional diorang dlm bekerja.
      Kenapa ubah rancangan di saat2 akhir?? Sengaja nak temukan neelofa dan patah dlm satu pentas supaya rating meletop naik? Gitu??
      Lepas tu dgn mulut si nabil yg boleh tahan longkang tu, ko ingat dia x akan ckp la hal2 lepas antara patah dan neelofa? Ni semua plan taik.
      So patah. U dia a very good job. Ini mmg move on yg paling terbaik sekali. Terus xnak ada kaitan apa2 dgn neelofa. Bagus!!
      Aku suka attitude kau.

      145

      1
      • Pasti senak says:

        Kenyataan fahrin tu yg confirmkan patah amon lari sbb tak berani nak hadap muka lopak. Astro cover sbb takut rating coffee prince turun je. Thank you bam pahrin.

        3

        37
      • Anonymous says:

        So yg lari disini adalah fattah..dia pg meletop pun sbb produksi Kata fattah n fahrin sahaja utk pembukaan sekali tukar plan terus lari. Tp bukan salah lofa X professional and mayb fattah ada sbb dia sendiri juga utk pergi dr set tu. Mayb blm ckp kuat utk sama live dgn lofa Mayb nak jaga hati wife dr kena bahan sesapa.

        20

        0
        • Hmm says:

          Fatah nak move on terus.
          Xnk ada kaitan langsung LG dgn lopa.

          Pnh tgk laki benci xbini.
          . Sampai mati ok.

          Pnh tgk kes ac mizal dgn xwife?

          Ahadiat akashah dgn xwife?

          Laki klu dh benci Or move on mmg akn move on habis.

          Gal igt pesan ni sampai mati.

          44

          0
    • Pedasss says:

      Makin ramai fattjubo terpicu dgn komen hang ni hahaha

      3

      23
      • Stay in jamban, kapel bodo says:

        Fahrin Ahmad yg ni dah la hensem, matang berpendidikan. Bukan taraf mcm patah kayu. Dah la takde bakat perangai cam budak2. Stay in jamban ok

        4

        20
        • nanako says:

          Aku xpaham la bila org cakap patah kayu xde bakat..dah tgk ke belum My Coffee Prince? Pastu kau tgk cite Red Velvet tak? Lopak pandai sgt ke belakon? dia mmg dulu kayu,skng dah xkayu dah..sampai bila modal kayu tu nak pakai? sampai dia dpt best actor ke? pastu ckp Faz andartu igt Lopak muda sgt ke? Pastu ckp Fattah dpt bekas igt Lopak tu bukan bekas ke? perangai sape yg macam budak2 suke nak mengejek2 maki hamun sume tu? semoga fan Lopak xmenjatuhkan idolanya sendiri.

          15

          0
    • Aaisyah says:

      Uncle Zul Ripin lg hensem dr patah tandas amin.

      0

      13
    • Whattehelllllll says:

      Wahai team2 artis sekalian…
      Hoiii…xpenat ke korg ni hahhh…kutuk sana sini..kata artis tu keji artis ni…korg xreti letih ke?xmereng ke asyik pikir psl org lain????apa yg korg dpt sbnrnya?dpt anugerah peminat paling ketahiannnn ke?
      Mcm2 teori yg kuar dr korg ni satu pn xbetul mslhnye.yg tahu nya artis tu sndiri
      Drp ko melalak bercakaran kt socmed ni,ingatlah ada benda lg penting drp ni utk difikirkan.berita sampah ni xmembantu produktiviti hidup korg pn.
      Da fedup tahap gile khinzir da ni asyik keluar cite2 merapu mcm ni.get a life la peminat2 sekalian.ketahuilah artis korg tu sekelumit pn xhairan dgn korg lah.sedar la sikit.

      8

      0
    • Anonymous says:

      seee? betulla la neelopak nak aniaya abam tah! desperado btol la hajah tue.

      7

      0
    • joyah says:

      Attention pada mulut jahat yang kata lofa tak move on. Lofa tak professional lah sebab tak interview fattzura. Nah hambikk kau. pelakon kesayangan korang ni yang tak move on sebenarnya!! Dua kali dah larii weyyy

      1

      3
    • Anonymous says:

      yg unlike ni semua pminat2 fanatik bamtah dgn kakjura. takboleh terima hakikat hero depaa kena kutuk kaw2.

      0

      1
    • mamizura says:

      cibai ouiiiiiiiiiiiiii apa masalah hang gila tak dapat batang Fattah kah…sampai patah riuk hang…..mulut lpoak tu berlumut ataih bawah………………wait and see who will maary her……………………….if kahwin ler if not buy dildo kat uk very the cheap buy 1 batang for u k…………………

      0

      0
  2. Anonymous says:

    bagus…biar lopak meroyan sorang2 dlm live…hahaha

    95

    4
    • Cili says:

      Lopak dan fans, please la move on. Meletop je kot.
      Sejak bila Meletop ni relevan? Rancangan yg sambil2 basuh pinggan je dan siram pokok2. Buang masa..asyik dok tengok si Nabil mencelah.

      116

      1
      • Lynn says:

        Ada orng kat studio gitau yg fattah dah naik tp management tarik suruh turun..Betul ke idok?

        49

        0
        • bukan fan fattah says:

          baguslah tu . meletop je pun…buang masa.
          balik tidur lagi bagus fattah. dengan nabil dok mencelah bila guest bercakap. bosan la nok…

          60

          -1
        • Anonymous says:

          fattah dan faz diserbu di indonesia…

          32

          0
        • Miss Unibes says:

          Kan. Salah produksi Meletop. Teringin sangat memanaskan keadaan. Mula2 kata Fahrin & Pattah Kayu Cendana mengacara segmen pembukaan tanpa ada Lopak dan Nabil. Tapi ada je Lopak dan Nabil kat situ. Memanglah Pattah kayu Cendana nampak tak professional & mengada2 mengarah produksi taknak ada Lopak kat situ tapi tetap salah meletop yg memancing dan cuba memanaskan keadaan. Dah. Takyah satukan Lopak lagi dgn Pattah Kayu Cendana. Jgn kan Lopak, Sherry pun Pattah Kayu Cendana taknak ada kat mana2 event yg melibatkan dia. Kalau ada pun dia taknak jumpa/terjumpa. Tu je. Ingat tak Sherry marah pasal management Pattah Kayu Cendana? Ni lah masalah dia yg taknak ex2 dia ada kat mana2 event yg melibatkan dia. Jura juga disalahkan. Lol.

          13

          0
        • Anonymous says:

          Wan Emir mana? Jemput lah ke studio pulak minggu depan. Opsss!!!

          15

          0
      • jiran atok lopak says:

        hahahaha…sentap fan lopak. maklumlah..wan emir muka mcm zizang razak. kikikih..hambek ko nk sangat kan yg berstatus.

        38

        0
        • Siti Kassem says:

          hari ini saya mengistiharkan hari depression se malaysia buat neelofa serta peminat2 nya. sampai camtu sekali meroyan bila fattah x mau jumpa. malu la sis!

          36

          1
        • Anonymous says:

          Hahahaha siti kaseem lawak komen ko!

          2

          0
      • Anonymous says:

        kalau x relevan x payah datang dari awal..dulu time lopak bercuti ko kata lopak x move on. skrg patah riuk lari ko kata x relevan..LOL sgt ko cili

        6

        16
        • Anonymous says:

          Wan Emir sila lah meminang Lopok please. Dah meroyan sgt tu Fattah takmo jumpa dia. Kesian la pulak… lalala

          43

          0
        • Kak Nam says:

          Lopak bawak kaum kerabat semalam ke studio. Satu famili psiko wey ….dah mcm rombongan sekolah. Tak tahan tengok fenomena Fattah.

          44

          1
      • lolipop says:

        betul…. meletop ja pun….
        x bagus mana lah….
        dgn host kaki gaduh…
        ni rancangan syok sendiri….
        semua team meletop ponen… skali host ponen teruk….

        16

        1
  3. Anonymous says:

    Rasanya fazura yg x suruh kott?

    4

    26
  4. Anonymous says:

    gitewww….so mana fans2 lobatak? kasi la lagi free pahala kat Fattah…

    20

    0
    • Anonymous says:

      Kenapa nak bg pahala dkt Fattah? Fahrin sndr ckp Fattah tiba2 xde.

      8

      3
      • astromemangteruk says:

        fahrin x sindir pun…astro yg x profesional.. bila kontrak dilanggar so pattah ad hak utk tarik balik kerelaan utk muncul live..astro yg salah. silap2 neelofa pn last minute di suruh naik masa pembukaan..kesian artis2 ni jd mainan astro nak naikkn rating.

        21

        0
  5. Drama Drama says:

    Fahrin Ahmad so professional. Bezanya pelakon sudah popular yg berpengalaman dengan pelakon publisiti murahan. Tahniah Fahrin Ahmad, Wa salute Bro.

    52

    0
    • Anonymous says:

      Betul. Dulu dia dgn Scha & Linda Onn pun takde lari2 mcm ni. Salute. Malaysia perlukan pelakon mcm ni. Batch baru ni entah apa2. semua kontroversi je.

      36

      0
    • Anonymous says:

      Sorry, Fahrin pun dulu brlakon kayu ok..dan x popular pun. X pnah menang apa2 award pun…lg trruk dr Fatah Amiin

      5

      4
  6. Miss J says:

    yng nampak lebih sudu dri kuah marah2 adalah fans lopak. lopak oh lopak..ko sama fans ko sakit otak dahhhh.

    43

    5
    • Anonymous says:

      family keling ni kuat meroyan… sure fattah pon tak menyesal reject lopa

      18

      0
    • Anonymous says:

      Fans Lopak mengalami kemurungan hari ni setelah Fattah reject utk tidak bertemu si Hajah yg xleh move on. Makin kelakar Hajah siap meroyan habis semua. Memalukan!!!

      22

      2
      • Anonymous says:

        Haha..geng2 ko yg mengalami kemurungan sebenarnya. dulu kata lopak lari x leh move on..bila patah riuk lari cakap cakap lain pulak..double standard sgt..

        3

        15
  7. nok gebuzzz says:

    addoiii..makin meroyan la fans lopa pas ni….tgk la nnty komen2 yg dilemparkan..
    sat lagi lopa punya statment “siapa yg x professssional?”

    17

    1
    • Anonymous says:

      Nasiblah. Sape suruh x professional. Aku smpai menyampah dgn semua2 fan ni. Taksub sgt. Artis pun sama je sengal.

      8

      0
  8. manja says:

    hahahaha kena mrh c kimk nenek kebayan

    5

    8
  9. Lynn says:

    Ada orng kat studio gitau yg fattah dah naik tp management tarik suruh turun..Betul ke idok?

    14

    1
    • Anonymous says:

      mmg laa kne tarik suruh turun dah kate ade KECEMASAN…lol…ko pun klu yee nk fans taksub 2-2 ni bergaduh agak2 laaa….x baik jd batu api,,,kah kah kah….

      2

      7
      • Lynn says:

        Kau ke yg taksub ni?..Ada nmpk melagakan ke dlm komen aku tu?.. Malah komen tu neutral, fattah x salah neelofa x salah.. Serius sumpah x ada batu api. So kau skg ni dipihak salah dan batu api dan memfitnah.. Tengok komen pn dah tau hati huduh..kasihan kau hati hitam.. Kalau aku x maafkan kau sebab memfitnah, kau cari lah di akhirat.. Taksub dan tak beragak sampai semua komen kau fikir negetif..

        7

        0
  10. mawar says:

    ni lah manusia akhir zaman, slalu carik slh org .. kalau korang yg jadi tempat lopa, asek kena kecam je , ntah ntah terjun kpal trbang

    7

    1
  11. benci si bongok says:

    patah perasan dia diva wakaka tak heran pun aku ko berambus lg bagus, org bangang je yang minat ko dan kimakzura dengan si lofak pendek, kecoh batak² semua! kalo rajnikant tak datang baru boleh bising, sanjung sangat si patah uduh tu apa kes korang ni taksub sangat, mesti betine melyu busuk yang kecoh patah x dtg kan²? cheh puituihhh!

    1

    16
  12. mawar says:

    krg xyh nak bandingkan antara lopa ngan fatah n faz, korg lagi teruk lebih dari diorg

    10

    1
  13. Anonymous says:

    so fattah, saman aje astro….apa hal boleh kata ada emergency dia balik nih?

    1

    2
  14. Shhh says:

    see tdi aku da kome..aku ckp ni mesti pihak produksi meletop ni…pastu da yg kecam aku kenapa nak salahkan meletop,,dh mmg permainan meletop..pakcik tu dtg dgn cara baik…tetiba je ko tkr …utk apa..utk nak cri pasal..dh tentu Fattah kena fikir kalo dia naik karang pasti set akan bertukar jdi tmpt netizen cri kesalahan..naik ke tak naik ke sama je..ttp org cri salah dia….kalo aku tpt Fattah..aku pun tk selesa..dh lah dua pengacara tu ska menyindir nak2 lgi Nabil tu…ambik cth lah mcm filem Abg Long Fadil 2..kan patut Kamal berlakon tpi tersingkir lepas bercinta dgn Emma….sbb percintaan Emma dn Kamal masih bru..salah satu sbb tk nak berlaku drama dlm set ALF 2..tu lah yg akan terjadi sekiranya Fattah muncul semalam..mesti akan da drama..jdi biar dia tk muncul lgi bagus..sama je..kalo nak jemput Fattah..jemput sekali Fazura..tgu mereka ada anak..nk promosi drama Coffee Prince…tk semestinya perlu pelakon utama..mcm pelakon pembantu tk layak nk promosi…

    16

    1
  15. ayoi says:

    bini suruh blek..maklum laa dh mlm..gersang sgt x sabar2 nk kene jolok…tu y kayu tergesa2 blek….hahahhaah….si kayu ni pn pndai memanipulate keadaan…klu awl2 lps hlive tu dia chow nti nmpk sgt dia x pro…so,buat2 laaa dtg kat studio…buat2 laa mcm tgh bersedia nk naik stage ttb hlg alasan ade kecemasan..nmpk x pengecut nye tuh…kah kah kah…

    fans taksub nk mamposssssss kayu,fazura n fattzura sila kecam…..btw aku pn bkn peminat lopak air…so x perlu nk judge sape y kutuk kayu tu fans lopak….rmai je y x ske dgn 3 ekor berok ni…hahaha

    2

    54
  16. Anonymous says:

    fans lopak dah kronik. tahap meroyan mereka berada ambang yg memalukan!!!

    16

    2
  17. Puan N says:

    alahai blogger punya tajuk, mengundang persepsi negatif, perbalahan dan kecaman netizen. Nape tak bagitau tajuk pihak produksi tukar plan saat akhir? tu kan main issue.
    Kesian Fattah dipermainkan. Allah lebih mengetahui apa yang berlaku dan niat mereka semua. Allah tidak tidur.

    31

    0
  18. Anonymous says:

    Hahaaa pihak meleop nak buat gimik kenakan fattah la ni
    Saat saat akhir kononnya tukar, kenapa?????
    Mcm nak ambush fattah je kan
    So obvious

    40

    0
    • huhuhuhu says:

      dia yang kenakan fattah then meletop bajet2 mangsa.. meletop dengan lofa mmg perangai same mcm ni ajet2 victim. matang la weh… dah la henti2kan la hati busuk tu.. tetibe nak wat perubahan opening,so fattah pon buat la perubahan dia dgn blah.. fair la

      34

      0
  19. lofattzura says:

    so kesimpulannya meletop deal hanya fattah n fahrin untuk opening tetibe kenakan fattah dengan munculkan lofa n nabil. kamu ubah format last2 minute then shawn wat statement fattah xpro siap maki hamun, n lofa pun tetibe nak bawa 1 family backup.. like seriusly meletop ? Why tak abis2 nak kenakan fattah ?

    51

    0
    • Sisturnina says:

      Aku pun tak faham kenapa dia nak angkut family dia..siap fans datang dari kelantan n terengganu…Tak ke pelik.takkan tetiba jer satu group diorang nak datang? Kalau ini rancangan meletop…penggeraknya naelofak.

      15

      0
  20. Sarabanun says:

    Eleh bila lofa pulak takde masa live meletop.. yg kena kecam si lofa juga… bila patah yg tiba2 hilang, lofa juga salah.. pebenda tah dengki sgt ngan lofa.. maksum sgt si patah riuk ni.. move on la lelaki…. kah!

    3

    12
    • damai says:

      tulah pattah yg menghilang lofa juga kena, lofa pergi cuti nak g umrah masa meletop interview pattah and fazurah, lofa juga korang hentam. Come on lah, lofa pro lah, sdgkan Hans Issac, 2 kali meletop jemput ok aja dia org, buat lawak lagi, makin org hentam lofa, makin murah rezeki si neelofa nie,

      1

      18
  21. Anonymous says:

    populariti lopak dah menurun….tu yg meroyan x pasal2. :(

    13

    0
  22. Miss Bunga says:

    So sdh terjawab laa ini hnya game utk Fattah dari pihak produksi Meletop hebat korang nak kenakan si Fattah ni kan. Tp akhirnya gagal juga! padan muka !

    27

    0
  23. Anonymous says:

    Sedapnya bahasa awak mngata yer..jga mulut awk tu..ckp mcm org x ada akal.tak bca statement fahrin ke…???.yg mereka dimaklumkan awalnya bukan neelofa & nabil..sbg pengacara mlm tu. Tp knp pihak produksi x mklumkn awal2. Mgkin ada sbb fattah mmg x nak bedepan dgn neelofa.tak salahkan neelofa @ fattah..kita kena fikir secara rasional..stiap ssuatu tu smua brsebab yg kita sndiri tak tahu…jgn suka kecam..baik neelofa..fattah @fazura..mereka jga manusia biasa…yg tidak sempurna. Kejian & kutukan tak mndatangkan kebaikan..jga mulut tu..ckp ..&fikir yg positif lbih baik.

    24

    0
    • Anonymous says:

      Kalau tukar last minute pn kenapa Fattah nak gelabah? Releks sudah la. Bkn Lofa boleh terkam cium dia ke apa.

      4

      8
      • ahaks says:

        jantan kayu, jantan takde telo, jantan takut bini, jantan tua serani, anak raja, semuanya buat lopak mcm sampah. hanya business kafir jer yg sudi jual muka lofa. itu pun bisnes punya pasal. ntah2 menyumbang kat yahudi. takde pulak tokey pak arab yg sudi ambik lopak jd duta. apa sedih nasib lopak. nasib baik tony fernandes dah kawen, kalau tidak, gigih lopak mengaku single.

        1

        10
      • lolipop says:

        lopa tu psiko…. hg p bca balik apa dia cuba buat lepas fattah dh putus dgn dia…
        nmpk gila bila book tix sama flite dgn team HSC p bercuti…
        lopa sungguh2 xleh move on…

        19

        0
      • ex fans lofa says:

        sbb die da move on tak nak ada kaitan langsung dgn lofa. plus. lofa bawak kaum kerabat die kat set meletop semalam. motifffff ?

        2

        0
  24. Anonymous says:

    dgr fattah xde jer…. family & fans lobatak trus meroyan
    bila fans fattah backup lagi menjadi2 sakit otak fans lobatak ni meroyan..
    meletop tukar pengacara jer lah… family & fans lopak ni psycho

    17

    0
  25. Anonymous says:

    Fattah dpt free pahala hari ni dikutuk fans meroyan Lopak. Kekekeh

    8

    0
  26. lola says:

    Fattah telah mengambil langkag yg bijak sekali xjoin meletop live semalam. Neelofa angkut semua sedara mara dtg meletoo semalam., motifff? Sebelum ni xde pun yg dtg. Mcm pelikk kan. Tgk lah ig story @noorintanz mak sedara lofake tu.

    20

    1
  27. haha says:

    rasanya dah cukup melampau fans ketiga-tiga pelakon ni. aku harap fans ni semua berubah. tolong berubah. enough is enough. keadaan makin keruh jadinya akibat ke-taksub-an fans diaorang ni. stop this obsession – be it for fattah amin, neelofa, or fazura. just(!) stop(!)

    9

    0
  28. meletopjahanam says:

    agak nya meletop ni dah di beli oleh neelopa dan kaum2 pakistan tak..dats why bleh tukar plan suka2 hati dorang last minit.sengaja dorang nak kena kan fattah la tu..kalau niat memang busuk dan jahat pasti Allah tak izinkan.

    28

    0
  29. IndoInKL says:

    Lopak, pergi la jumpa Wan Emir ajak kawin. Dah kronik sgt ko sama fans ko..

    11

    0
  30. fit says:

    yg pihak produksi tukar konsep last minit jgk niat apa?
    haha.. kekadang bende dah tahu pun akibat ny, sajer je buat..
    patah hilang saat akhir, produksi menyalak pulak..
    padan muka masing2 kene.. kih2

    13

    0
  31. Budayakan membaca :-) says:

    Betul ke satu lori family Lopak datang set Meletop semalam ? Kenapa ?

    16

    0
  32. Anonymous says:

    Meletop trlmpau byk iklan. Pengacara lebih byk ckp drpd tetamu. Pastu nabil selalu overshadow lofa. Lofa ckp apa pn ak x dgr sbb xjelas n laju sgt. Msg x kesampaian. Kalau mcm ni baik nabil tukar meletop jd rancangan the nabil show. Lofa jd tukang buat kopi je. Tetamu xpyh jempit dtg..buat video conference je sbb dtg jauh2 tp ckp.seciput

    18

    0
  33. mawar says:

    hanya diorg saje tau apa yg belaku, kita xyh pikir psl diorg , tu diorg punye hidup , biarkan sajelah , ingat hidup kita je , x pyh slhkan org yg x besalah

    1

    0
  34. mawar says:

    yg kecam lofa ni mesti yg fans #fattzura kan .. dah dah lah tu , die manusia biasa , korg pon sama, sam aje taraf kemanusiaan korg ngan die

    1

    10
  35. Anonymous says:

    lopak dah mmg sakit mental lah…

    3

    0
  36. Anonymous says:

    jemput la wan emir. kan baby ko? ko sentap fattah tak masuk set dah knp?!!!

    11

    1
  37. Shhh says:

    Abg nara mana aku punya komen…asik hilang je…aku dah lupa apa aku taip…

    See dh ckp mmg permainan meletop…sblm ni aku ada komen, tpi org marah aku kenapa nk salahkan Meletop…kalo btul Fattah balik sbb emergency ok takpe..tapi Fattah balik sbb produksi ..nmpk mmg shj nk kenakan dia..mmg tk patut…aku rasa mmg permainan Meletop nk bg drama2 kt atas stage..lepas tu naik rating..kalo dah nama pun Astrok mmg aku tk heran..tpi kecian kt Fattah..sbb dia dipersalahkan..lepas tu Fazura pulak kena kecam….aku rasa pengacara pun mgkin dorg tk sgka plan akan berubah…Lofa dn Fattah masing2 dh besar..dh matang…Cuma keadaan mereka berpisah tu bukan cara baik dh tentu kedua2 pihak tk selesa..lg2 bertemu empat mata… bohong lah kalo tk da rasa dendam, marah pada org yg penah ko syg tetiba berubah hati lepas tu dah kawin..kawin plak dgn musuh ko..takan nak hepy..mmg dpn org ko hepi…tapi tuhan je tahu perasaan ko..kalo ko berpisah cara baik dan berkawan lepas tu mmg takan rasa kekok cth mcm Hans hari tu..Lofa dn Hans berpisah cara baik..Lofa pun ada ucap terima kasih kt Hans..lepas nama Lofa naik..jdi tk heran Lofa selesa bila Hans dtg Meletop….mmg kena professional…habis bila Fazura dgn Fattah dtg Meletop kenapa tetiba Lofa tak da…konon nk pegi umrah…

    19

    0
  38. Anonymous says:

    Mula2 kan da plan si Lofa x de, apahal tiba2 ada pulak, yg management pun bangang isu tgh panas kot, sebok nak gandingkan Lofa dgn Fattah kenapa, yg si Lofa tu nampak beriya2 nak jumpa Fattah knp, kes yg booked sama flight lps tu kes ni.. malu aja mcm jadi murahan terhegeh2 kat jantan..

    12

    0
  39. Miss Unibes says:

    Alahaiiiii

    1

    0
  40. Hajjah psycho says:

    Astro plan apa dgn hajjah? last minit tukar plan nk trap Fattah? Lepas tu play victim, neelofa and family mmg sick wehh

    22

    0
  41. azreen says:

    Fahrin boleh buat pantun 2 kerat

    Naik pentas cari Fattah
    Fattah hilang….

    4

    0
  42. Anonymous says:

    Obviously he does not wish to be interviewed by neelofa so why forcing him to?
    After what she had done to him… Humiliated him… Leading him on….telling fans and press untruthful things about him… Two timing him… Dump him in the most unkind way…. Dragged him everywhere for he own marketing… what else do these hateful people want from him.
    Enough already.

    39

    0
    • tukar pengacara pls pls says:

      think Fattah is not the outspoken type. what’s done is done. give him a break..

      24

      0
  43. Anonymous says:

    Neelofa and her fans and family are sick people.
    Kaki buli.
    Report them please…

    16

    0
  44. Anon says:

    Tukar je lah Lopak tu dgn org lain. Dah bape kali aku dgr org tak datang/ malas join program yg ada dia. Nampak Lopak lah yg bermasalah. Org tak suka.

    16

    0
  45. Anonymous says:

    Padan muka hajah hipokrit!!!

    3

    0
  46. Anonymous says:

    Serves you right lopak.

    3

    0
  47. Acik je pun says:

    Industri sebesar sekangkang kera ni ko nak main lari2 cenggitu sampai bila. Ko stay and be professional je. Kalo btul production nak ambush ko, tentu diorg kena hamun dgn fans ko, so ko rilek sudah.

    Tp ko, ptt tunjuk ko blh professional. Baru org respect..ni bila ko lari, kan org dah menghentam ko. Setakat show picisan cam gitu kena attack cmna sgtla..

    1

    8
  48. Anonymous says:

    Sick people… trying to trap him…

    20

    0
  49. Mak Jemah says:

    Tsatu je aku nak cakap “ jantan takda telor “. “Pengecut “

    1

    13
  50. Anonymous says:

    Lofa tak salah kot..bukan dia yg sesaja tukar plan.. patah yg kena profesional.. apehal ko takde telo ke…ish geram pulak kite..huh…

    0

    9
  51. HIJKLAM says:

    sape yg cakap populariti neelofa merudum tu? omg, neelofa dah pergiiiii jauh dari fattah and fazura (dlm kerjaya), wayyy too far! compared to fattzura, busy honeymoon hye hubby, hye wifey. while neelofa? duta lancome, non-executive AA. no, i’m not neelofa’s fan, coz we all know her family background etc, but org dk kutuk kutuk dia, tp dia? pegi jauhhhh beb! sekiannnn.

    2

    21
    • tukar pengacara pls pls says:

      business-wise yes. lofa is. but in entertainment industry i bet fazura is far ahead than her. genuine acting. i’m not a fan of both. and i don’t think it is wise to compare them both. there’s just 2 different individual.. with different character and capabilities.

      32

      0
    • KIMI says:

      She’s a good buss woman but utk compare kan dia dgn fazura dlm acting way too far. Fans or not fans knew fazura acting is way better dari lofa yg kayu and kejung when she’s acting.

      25

      0
      • Anonymous says:

        acting way better pun, tapi drama/filem manjang flop je…pun x guna gak…..hahahhahhahhaha

        0

        9
        • Anonymous says:

          Ni mesti lopak yg komen

          3

          0
        • Nana says:

          Haip ner ley ckp mcm tu. Filem lopak AZURA lagi jauh flop dari filem fazura. Yg mana tah flopnya. Pisau cukur box office, gol dan gincu, manisnya cinta, j revolusi plg top last year. Sorry la.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Kalau dah pergi far apa hal duk hos guna cue card kat meletop?
      Apa2 the point is Fattah tak ingin pun baik dgn lopak. So please go far far away….

      13

      0
    • Anonymous says:

      Kipas satay ke? Kemain kuat asap satay berkepul2 kluar!!!

      1

      0
    • niki says:

      at least inshaaAllah kasih sayang hubby wifey boleh sampai ke syurga you.. pangkat darjat harta tak boleh bawak ke sana :) jangan ingat bila kita tengok Neelofa kaya berjaya sbb Tuhan murahkan rezeki beliau tapi ini mungkin juga ujian buat beliau…i really adore her masa dia mula2 sukses dengan Naelofar hijab..pemakaiannya yg masih muslimah… tp bila satu persatu tawaran dia terima pemakaiannya mula berubah..dan agak kecewa semua berlaku lepas dpt title Hajjah….rezeki atau ujian? yes nobody perfect.. thats why always be kind to others..sbb kita sendiri tak tahu pengakhiran kita mcm mana.. semoga suatu hari semuanya baik baik saja antara Fattah Fazura dan Neelofa.

      9

      0
    • fattzura forever says:

      so? ko rasa duta lancome boleh bawak bahagia? aku tgk fattzura happy je. dan aku nampak fattzura banyak kawan rapat yang setia n sayang pada mereka. happiness is not measured by money, fame or popularity.

      9

      0
  52. ghadisk says:

    Fans lofattah n fattzura same je.. fathia sgt korg ni.. hahahahaha!!

    2

    0
  53. mcm manalah org kita x mundur says:

    Makin orang kutuk n hina dia makin mewah rezeki Neelofa..Makin bnyk pahala dia. Untung Jadi Neelofa…semua pahala percuma dari peminat fanatik..teruk dah org Malaysia ni..dekat social media kerja mengutuk orang sahaja mcm diri sdri terlalu bagus..satu jer perkataan “Kesian”

    p/s : agak2 lah bila kita nak komen sst kerana dosanya berpanjangan tak kira lah kita fans siapapun..

    0

    10
    • Anonymous says:

      Hek eleh nk back up idola kow….habis geng2 ko kutuk Fazura dan Fattah dpt apa? Dapat Lancome ke….sama gak dosa dpt. Statement poyo..

      7

      0
  54. Anonymous says:

    Teringat pula kes ND dgn FS untuk satu drama dulu.. kes lebih kurang ke? ?? apapun produksi kena professional la. Sdh blg A xkan pegi B kan? ??

    7

    0
  55. Anonymous says:

    Teringat kes ND dgn FS dlm set drama dulu.. Sama ke kes mereka berdua ni? Yg ini keluar yg sorg bagi balik cek bayaran?? slh siapa? Slh produksi la uols. Sdh ckp A, tukar ke B kenapa? Ofkos org balik???

    16

    0
    • Fumakila says:

      Drama spa qistina…ND yg tarik diri…walau dh berlakon beberape babak…diganti ngn tiz zaqyah…fasha kekal berlakon drama tu..

      5

      0
  56. benci bias says:

    Nara or writer dkt nara ooiiiii..kalau lopa pny tajuk,wlpn gelek,tajuk still suci murni. Kalau yg fattah,tajuk lebih kpd nk bg persepsi negatif. Main point artikel produksi yg tkr last minit,tp tajuk highlight yg lain. Ko dh napa nara/bella??jgn tunjuk sgt bias tu blh?

    18

    0
  57. astro tkr pengacara pls pls says:

    i bukan fans Fattah. Tapi if what Fahrin said was true.. then, astro pls tukar la pengacara. enough creating all these nonsense. pick someone yang more neutral. boleh kendali program tanpa emosi. diorang dua ni pun kadang tanya soalan mcm takde content pun ade gak.. lepas tu syok sendiri. meletop is a good platform untuk kenalkan artis malaysia. pls tukar la pengacara… enough is enough. netizen pun tak berbakul kutuk artis2 malaysia… pilih pengacara yang btl2 boleh jadi role model, bukan nak show off jeeee self achievement. if your achievement is SIGNIFICANT enough.. you YOURSELF don’t have to shout out for it to WORLD.. there’s a term for it.. “FISHING FOR COMPLIMENTS”.

    70

    -1
  58. tukar pengacara pls pls says:

    Nara dah boleh initiate petisyen tukar pengacara meletop.

    10

    0
  59. Zz says:

    Adoi korg ni bergaduh pasal lopak n patah. Korg tau tak perang dunia ketiga dahnk dekat ni!!!!!!!

    3

    0
  60. aNGAH says:

    Asal fans lopak lak yg lebih2 meroyan sakit jiwa. Hahaha sakai giler. Smlm teruk si patah ni kena hentam lepas fahrin keluar statement last2 meletop yg tk pro tukar segmen saat2 akhir. Dlm studio penoh dgn family2 lopak nak2 makcik dia tu si suryantie. Fuh mulot boleh tahan. Kes koh samui. Makcik dia yg lebih2, maki2 dlm ig fattah. Dlm kes ni fatah has the right utk blah.

    26

    0
  61. Anonymous says:

    Satu jer.. be profesional.. dunia artis ni bknnya bsr manapun.. smpai bila ko nak mengelak pattah oii? Last2 ko sendu.. sendiri mau ingat!!!

    0

    4
  62. rara says:

    Aku ni side patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak? Patah ke lopak?ah! G mkn sup tulang lagi best!

    0

    0
  63. Anonymous says:

    lopak mental….kena reject fattah x nk jumpa. tu bengkak termasuk peminat2 dia. buat malu la pookie.

    17

    0
    • lopahlondeh says:

      tu belum msuk kena rejek dek tokhans mentah2 lively hokay, terus berubah muke dia, prasan hot sgt semua org nak kejar n gilerkan dia sgt

      4

      0
  64. hahaha says:

    Dari sumber2 yg tk blh dipercayai.. Semlm rating meletops naik mencanak..tk prnh terjadi dlm sejarah meletops ramai sungguh penonton tunggu depan tv…dan dgr citer ada segerombolan rombongan cik kiah hadir ke set meletops..gara2 nk melihat wajah fatah amin yg sgt2 mereka rindui…syabas fatah amin..hidup rakyat telok intan

    23

    0
  65. boboy says:

    Mcmana nk ckp yeee..sebenarnye fatah terpaksa tinggalkan set sebab dia kena balik basuh bj. Esok xde stok baju nk pki…eh! Tu aku. Silap. Confuse ;)

    2

    1
  66. Kakfake says:

    Fatah amik fazura mmg utk dikongsi eh? Smlm kfbong pivit2 urut2 belai fazura. Harini dipeluk Oleh nazreem Abg ummi nazeera yg pondss Tu plk .. yg celaru jantina kejap mcm pompuan kejap jantans . .Fatah suka Bini dikongsi ? Fanss sibuk dgn cinta halal . .semua jantans halal bg faz ke?

    0

    9
    • Y says:

      Nape ko rse isu meletop x ckup brkesan nk jatihkan fattzura ke…ko up isu len..mmg sah wei..peminat hajah lopak ni sakit jiwa….nape ko hadap sgt ye nk lopak kwen ngn fattah tp ajet2 cam lopa x sesuai ngn fattah..tp bile lopak seringkali di elak oleh fatah korg meroyan terhina..busk hati dowh

      3

      0
    • ash says:

      kakfake… mmg ada masalah hati ni… motif kau komen tak ada kaitan dengan post ni? nampak sangat kau hadap jugak video diorang tu kat instagram kan… tak suka tapi hadap…sebab nak carik point supaya orang boleh kecam fattah n fazura kan?

      1

      0
  67. telor masin says:

    fatah kecemasan sbb telor tertinggal kat umah…. ahahhahah

    0

    3
  68. Anonymous says:

    astro yg jahattt

    3

    0
  69. Dina says:

    Her fans insulted him and she did not even tell them to stop!
    Memang busuk hati betul neelofa ni.

    6

    1
  70. Jj says:

    Aku dah kaji dah….dlu mase si fattah dok nk sgt ngn lopak..lopak bajet hot mcm dikejar2 …pastu up kawan ngn rms…wek…pastu ble hsc start…fattzura sweet2
    .hajah terancam…nk dpt semula attention fattah..buat vid true love…fattah buat bodo je.komen pon x…then nk folo satu flight ngn fattah
    ..fail lagi…fatah tukar flight lain..tup tup fattzura kawen…hajah pon x ley wat pape..tp fans2 die tali barut sakai x puas hati ..abb lopak still xde sape2 ..tp yg direject tu bahagia da skrgM….n dpr pulak musuh hajah jugak….hahhahaa..kelakar okey

    8

    0
    • Ok says:

      Kannn…tu laa dulu masa fattah syok kat dia jual mahal..famili pun tolak..haa skrg nmpk tk..satu keluarga dh mcm gila talak…kah kah..fattah happy dgn fazura..dia juga lonely..alone forever..dia tunjuk la muka happy mcmana pun..pencapaian tinggi mcmana pun..tetap nmpk tk happy..doa utk lofa semuga awak cpt dpt jodoh..

      7

      0
  71. nuyu says:

    well well well….kebenaran akan muncul jua..tp aku mula rasa yang benar akan nampak juga, sbb……………fattah berjaya patahkan agenda2 kotor oleh pihak produksi,syabas fattah amin! tp still meletop naik rating sbb kontroversi…huh..

    5

    0
  72. Anonymous says:

    its funny to think that people still blaming neelofa even she’s not the one who run away?! i mean, many says ‘fattah di tarik oleh pihak management’ so, who’s not professional? boooo even im not lofa’s fan, i totally agree this guy is sooooo overrated! i agree we should be happy for his weeding, but to not showing on the show u agree? it is plain not professional! even the production change how to do the segment, if u are professional, u should go for it, dont simply said i would not agree to meet her, my gosh, teruskan lah putuskan silaturrahim fattah amin. teruskan buat Allah murka!

    2

    3
    • ex fans lofa says:

      if produksi stick to the plan yg fatah n fahrin opening meletop, im sure diz issue takkan timbul pun. but. produksi tukar plan saat akhir. fatah tak ready. die pun manusia biasa. kita tak tau wht happened between them. so. fatah has the right utk blah sbb produksi tukar plan saat akhir. plus. lofa bawak kerabat die ke set meletop smlm motiff sgt ????

      2

      0
    • Anonymous says:

      Why don’t u ask her why she brought her evil family clan and sick fans to fill up the studio?

      0

      0
  73. Neelofake says:

    Maturity is when you understand whatever you do, you do for your own peace. Good for you, Fattah! Jangan layan Neelofa and her petty family/fans. It’s an obvious witch hunt. Shame on you MeleTOP.

    4

    0
  74. Fidot says:

    Takut aku tgk peminat2 fanatik lofa ni…aku rs artis2 ni relax je, tp peminat perangai hazab. Ape yg korg dapat bila sanjung org smpi mcm tu sekali weh??? Pihak produksi plak dh kenapa x professional tukar2 last minit mcm mmg nk melaga-lagakan artis je nak naikkan rating.

    1

    1
    • Anonymous says:

      ni baca atau x? rata2 org kutuk lofa..stil ckp fans lofa jahat…im not her fans, tp semua benda asyik nak salahkan fans lofa..hello, rata2 sini fans fattah yang salah kan neelofa..

      2

      1
  75. Lovi says:

    Nampak gayanya..team lofa yg menang…

    0

    3
  76. mampu baca jerrr says:

    Sungguh kagum aku baca komen2 netizen dalam ni.. Udoh rupa penyiasat persendirian.. Ke kome2 sume ambik course kewartawanan?? Power betoi knowledge kome2 sume.. Habis sejarah2 industri kome2 kupas balik.. Hihihi.. The power of netizenssss..

    2

    0
  77. Kamjat says:

    Datang sini cuma nak baca komen hangpa semua..Good Job & well done!!
    #KamjatMusibat

    4

    0
  78. ayam kepsi says:

    aku bukan peminat lofa, bukan peminat fattah.. bagi aku yg brsalah, produksi meletop.. dah taw skrg ni tengah hangat pasal lofa n fattah xperlu kot nak panggil fattah promote drama tu, boleh je suruh pelakon lain promote drama tu. kalo nak jugak2 pelakon utama kenapa tak panggil janna nick ? kata la kalo ikut plan asal, fattah dengan fahrin yg promote tanpa nabil n lofa, mesti org yang tak tahu cerita (fans fattzura) cakap lofa tak blh move on tu sbb xnak jumpa fattah.. skrg, plan dah berubah org salahkan fattah plk (fans lofa) sbb tak profesional.. hmmmm

    4

    0
  79. armin says:

    setuju dengan ayam kepsi.. produksi yang bangang sebenarnye.. haha.. tp pepn kalo betul2 profesional.. pttnye bro fatah wat rilek je.. masuk je la set meletup tu.. wat biasa sudah…. kalau itu yang berlaku.. mmg win…lg org respect.. tp unfortunately..

    1

    1
  80. Kipas says:

    ASTRO last min plan kononnya nk naikkan rating dgn harapan Fattah redha dipertemukan dgn Lofa n then naik rating show..tp Fattah move away n hilangkan diri n xpsl2 jd kontroversi nk kne mnjawab lak ngn netizen..That’s why statement ASTRO backup Fattah sbb korg yg xtepati jnji. Please la respect org sket wahai ASTRO!

    0

    0
  81. Anonymous says:

    ASTRO last min plan kononnya nk naikkan rating dgn harapan Fattah redha dipertemukan dgn Lofa n then naik rating show dorg..tp Fattah move away n hilangkan diri n xpsl2 jd kontroversi nk kne mnjawab lak ngn netizen..That’s why statement ASTRO backup Fattah sbb korg yg xtepati jnji. Please la respect org sket wahai ASTRO!

    2

    0