January 22nd, 2019

Kontroversi finalis Dewi Remaja 2018/2019 berparti sakan di kelab malam dan meminum arak sehingga ada yang membuka tudung antara isu yang paling hangat sepanjang minggu lalu.

Pelbagai spekulasi timbul dan umum mengetahui keputusan drastik sudah dibuat dimana gelaran Dewi Remaja Haneesya Hanee ditarik balik manakala Ernisha dan Fazreen tidak lagi dibenarkan menggunakan gelaran  Finalis Dewi Remaja untuk karier mereka pada masa akan datang.

Ernisha antara yang teruk juga dikecam netizen kerana membuka tudung tampil seksi di kelab malam dengan memakai bini telah tampil memohon maaf. Katanya, beliau akan cuba untuk berubah menjadi seorang insan yang lebih baik.

Pernah mendakwa ada pengkhianat didalam Dewi Remaja yang menyebarkan video kontroversi itu, Ernisha yang sudah memaafkan ‘pengkhianat’ itu berdoa agar satu hari nanti invidu tersebut tidak ditimpa perkara yang sama.

Dalam pada itu, Ernisha juga mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang sering memberikannya kata-kata semangat ketika dihimpit kontroversi.  Buat Ernisha, apa yang berlaku ada hikmahnya.

Sumber Berita : Twitter & Oh Bulan


56 responses to “Saya Minta Maaf, Kepada Yang Khianat, Saya Doakan Awak Tidak Dikhianati – Ernisha”

 1. Abg 10 Inci says:

  Doa2 org terkhianat ni selalu dimakbulkan ye tak?
  Oke la tu bole cuci dosa minum arak, fake tudung..
  BTW ernisha pm abg ye, tetek tu ranum gak.
  Jd yg 100 yg main dgn u pon xpe, janji dpt rasa 1 malam.
  RM1k abg sanggup bagi.

 2. huhu says:

  pegilah mampos

 3. ikan says:

  kene khianat la tu. agaknye ada orang sorokkan baju ngan tudung dia sbb tu pakai bra je. ish3 sapalah yang kianat tu.

 4. peratijangantakperati says:

  perangai tak semengggah!!bagi statement pun berterabur ayat

  lolz!

Loading...