Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Mengaku Ambil Gambar Dengan Dia, Jumpa Di ‘Private Party’ – Skandal Aliff Aziz

Gadis seksi yang dikaitkan sebagai skandal terbaru Aliff Aziz akhirnya tampil memberikan kenyataan. Menerusi akaun Instagramnya, dia mengaku mengambil gambar dengan penyanyi itu dalam sebuah ‘private party’.

Advertisement

Bagaimanapun, mereka tidak menjalinkan apa-apa hubungan dan mendakwa foto mereka disebarkan oleh pihak tertentu yang cemburu melihat dirinya bergambar dengan artis.

Mereka tak tahu apa yang saya rasa sebab itu main petik sahaja. Muka saya tebal sebab saya memang tak salah. Gambar itu sebenarnya kami jumpa kat private party abang angkat saya.

Walaupun isu ini sudah hangat dan dia kantoi curang berkali-kali, Aliff nampaknya masih lagi berdiam diri tentang kontroversi skandal terbarunya ini.  Isterinya Bella Astillah pula sudah semakin tawar hati dan mengakui mahu meneruskan kehidupan tanpa Aliff.

Terdahulu, Aliff pernah mencetuskan kontroversi pada tahun 2017 apabila didapati curang dan bermesra serta berhibur dengan pelakon Afifah Nasir di pusat karaoke. Beberapa bulan lepas, beliau kantoi curang kali kedua dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. si nemel tetek

    May 15, 2019 at 10:58 am

    weh private party ko ingat party yg xde cium2 molot ke.. kiss pipi. pelok2 bgai. ko ingat private party dok bsila bce yasin ke ape.. xde wt ape la knon. weyyy ko hengat jus amik gmbar pastu blah?? xde sembang2 pgg2?? xde gelak2 ade baring2 minum..?

    • wekkkkkkk

      May 15, 2019 at 11:27 am

      kihkihkihkih….berzikir ..dlm private room.

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:35 am

      percakapn budak umur 17 tahun lh katakan..

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:39 am

      kali pertama di bohongi oleh budak umur 17 tahun.

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:42 am

      aku dh lali di bohongi umur budak mcm ni, sbb aku mak budak..baya anak aku..semuanya..nak “selamat”..

    • burit

      May 15, 2019 at 11:59 am

      kau merapu wekkkk

  2. meh

    May 15, 2019 at 10:49 am

    well said
    betina ni x salah sebab dia memang bitch!
    si aliff ni mmg bangang tahap cikai
    minah rempit ko nak bedal
    boleh tahan kan ko aliff
    dah kawin ada anak pon gi private party. no komen la part ni
    sendiri boleh pk la kan……………………………………………

  3. Axenz

    May 15, 2019 at 10:44 am

    Klu pakai baju ok lah sikit,
    private patry tak pakai baju…munkin telanjang terus

  4. Anonymous

    May 15, 2019 at 10:22 am

    no worry laaa nismell ker aper nama pun… bella dah tau perangai aliff suka curang dari sebelum kawin lagiii… dah tak heran….
    arini bella marah2… besok dia kutip balik si aliff tu…. gila ko bella nak cerai kang dah biasa makan free tak pasal2 kene g cari keje pulak…

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 10:24 am

      tak lama ssh, pling lama pun setahun jika dh cerai..suruh je aliff bgi nafkah kt anak..

  5. Pemerhati

    May 15, 2019 at 10:14 am

    Zaman skrg ni macam2 orang buat utk hidup bebas. Contohnya private sex party. Lelaki bayar for example 2k while the girls can come for free (ofcoz jadi lauk lah.. party organizer yg untung tak payar supply pelacur berbayar Dan dpt collect duit daripada lelaki durjana) . Can u imagine what party they attend sampai terbuka sexy macam Tu? They are not at the beach or by pool pun. ?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top