Written by Bella | May 15th, 2019

Gadis seksi yang dikaitkan sebagai skandal terbaru Aliff Aziz akhirnya tampil memberikan kenyataan. Menerusi akaun Instagramnya, dia mengaku mengambil gambar dengan penyanyi itu dalam sebuah ‘private party’.

Bagaimanapun, mereka tidak menjalinkan apa-apa hubungan dan mendakwa foto mereka disebarkan oleh pihak tertentu yang cemburu melihat dirinya bergambar dengan artis.

Mereka tak tahu apa yang saya rasa sebab itu main petik sahaja. Muka saya tebal sebab saya memang tak salah. Gambar itu sebenarnya kami jumpa kat private party abang angkat saya.

Walaupun isu ini sudah hangat dan dia kantoi curang berkali-kali, Aliff nampaknya masih lagi berdiam diri tentang kontroversi skandal terbarunya ini.  Isterinya Bella Astillah pula sudah semakin tawar hati dan mengakui mahu meneruskan kehidupan tanpa Aliff.

Terdahulu, Aliff pernah mencetuskan kontroversi pada tahun 2017 apabila didapati curang dan bermesra serta berhibur dengan pelakon Afifah Nasir di pusat karaoke. Beberapa bulan lepas, beliau kantoi curang kali kedua dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose.

Sumber Berita : mStar Online

33 responses to Saya Mengaku Ambil Gambar Dengan Dia, Jumpa Di ‘Private Party’ – Skandal Aliff Aziz

  1. kakikucinghitam says:

    yang pasti ni bukan kali ketiga aliff curang… tapi lantaklah bukan masalah aku

    6

    10
    • faraj says:

      ini semua salah PAS…kikiki

      1

      14
      • Anonymous says:

        komen kau ni takde yang boleh diterima akal….semua nampak sgt kebodohan kau….mmg sesuai dgn nama kau…. buat malu mak ko je…..

        0

        1
        • faraj says:

          dh memang PAS ..talam 20 muka….kikiki

          4

          12
        • Anonymous says:

          pas talam 2 muka ni aku setuju….
          aku duk tunggu jer berani ker PAS announce banned sajat dari masuk kelantan… xnak LGBT konon… sajat masuk kelantan bersorak2 warga PAS… bukan talam 2 muka jer tp jenis talam tebal tempayan..

          lagi si Hadi tuh umum bergadung dgn umno… dulu ahli Pas lupa nama kene pecat dek Hadi nih sbb ckp Pas nak gadung umno… segala tazkirah haram syirik berdosa bla bla… skrgggggg Hadi sendiri dah umum nak gabung…. org Pas ni ckp kencing2 kt PH padahal sendiri kencing hancinggg…

          5

          2
      • www says:

        mak kau PAS.

        0

        11
        • Anonymous says:

          tnm padi waktu mlm, dh tahu mlm2 ular cari katak utk sajian, tetiba kaki petani kena patuk ular..ini gara2 sapa..petanilah yg setuju..

          1

          0
      • mang says:

        ini semua DAP punya pasal

        3

        1
  2. Anonymous says:

    mana gmbar hotel cikai tu.., private party mmglah kena buka baju kan..

    4

    10
  3. faraj says:

    Laki org lah syok main…..terasa nikmat , takut2 sedap…kikikiki

    3

    13
  4. Anonymous says:

    sudah lah betina, ko ingat kami caya ke, bkn semua netizen remaja dlm blog ni..baya mak ko pun ada ye..yg salah org yg viral, ko dan aliff x salah.

    7

    12
  5. Anonymous says:

    laki nk main dgn bini pun dlm private roomkan..itu pun party juga..

    2

    10
  6. Pemerhati says:

    Zaman skrg ni macam2 orang buat utk hidup bebas. Contohnya private sex party. Lelaki bayar for example 2k while the girls can come for free (ofcoz jadi lauk lah.. party organizer yg untung tak payar supply pelacur berbayar Dan dpt collect duit daripada lelaki durjana) . Can u imagine what party they attend sampai terbuka sexy macam Tu? They are not at the beach or by pool pun. ?

    7

    0
  7. Anonymous says:

    no worry laaa nismell ker aper nama pun… bella dah tau perangai aliff suka curang dari sebelum kawin lagiii… dah tak heran….
    arini bella marah2… besok dia kutip balik si aliff tu…. gila ko bella nak cerai kang dah biasa makan free tak pasal2 kene g cari keje pulak…

    4

    0
  8. Axenz says:

    Klu pakai baju ok lah sikit,
    private patry tak pakai baju…munkin telanjang terus

    1

    10
  9. meh says:

    well said
    betina ni x salah sebab dia memang bitch!
    si aliff ni mmg bangang tahap cikai
    minah rempit ko nak bedal
    boleh tahan kan ko aliff
    dah kawin ada anak pon gi private party. no komen la part ni
    sendiri boleh pk la kan……………………………………………

    6

    0
  10. si nemel tetek says:

    weh private party ko ingat party yg xde cium2 molot ke.. kiss pipi. pelok2 bgai. ko ingat private party dok bsila bce yasin ke ape.. xde wt ape la knon. weyyy ko hengat jus amik gmbar pastu blah?? xde sembang2 pgg2?? xde gelak2 ade baring2 minum..?

    4

    10
  11. Anonymous says:

    aku rase aliff ni provoke dgn cara cmni supaya bella cepat2 mintak cerai, tapi si bella tetap nak defend marriage diorg, lain situasi if bella diceraikan n bella sendiri yg mintak cerai, pandai aliff ni susun drama, maybe ade law yg aku xtau kalau bini yg minta cerai so aliff xpayah bayar ape2, sape2 tau maybe bley explain kat sini kot?

    4

    10
    • Anonymous says:

      dia minta cerai, sbb laki dh berulang2 kali curang..maka cerai itu boleh..rasanya boleh dpt nafkah utk anak shj..itupun jika bella minta dn inform di Mahkamah. Tpi sbagai seorg bapak, pertalian anak tetap ada sampai tiada penghujugnya. Maka sebagai bekas bini kalau nk paksa2 juga minta utk anak dn Aliff x mahu bagi, tak kn bapa x ada belas kasihan langsung, haiwan pun syg anak ye..
      pjelasan aku kurang bgus, mgkn ada yg lain boleh bantu..
      next..

      4

      0
  12. ......... says:

    ape memang dari first curang tu, perempuan yang kantoi je kena cover kesalahan dia ni. besar sangat cable ni

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kawan aku bgtau bella ni dulu manager aliff ye?

    1

    0
    • wekkkkkkk says:

      apa qualification utk jdi manager Aliff..mesti ada resume kencangkan, sbb Aliff tu mesti lagi power background or cert..

      hehehhehe

      0

      1
    • burit says:

      yes manager , pasal bella tak nak lepas dengan aliff aziz, pasal tu jadi ekor. dia jadi manager aliff selepas couple

      1

      0
  14. Anonymous says:

    Hak2 isteri slps perceraian :

    1. Mutaah
    2. Harta sepencarian
    3. Nafkah eddah
    4. Nafkah anak (sampai anak dewasa)

    2

    0
  15. apaapajer says:

    He taste from artis to minah rempit.. Pas tu try lain bangsa pulak la… Kalau da kawin tu apsal nak gi party party lagi? Tak boleh ke cari nafkah then balik layan isteri n anak? Otak asik fikir pompuan jer.. asal nmpk jer nak celup. Da tkde artis nak kat dia, so now he channel to minah rempit.. surely budak tu suka la .. artis lah kononnyer… tak rugi klau tinggalkan lelaki mcm nie.. byk bekas gigitan pompuan jalang… eeekk geli la.. Bella you deserve a much better man. U all sedar tak yg Alif nie klau senyum mulut dia mcm Joker from crita Batman.. To him marriage is just a joke bab dia mmg an idiot joker. What handsome yg pompuan pandang kat this fellor

    2

    0

Leave a Comment

Optional