Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Mengaku Ambil Gambar Dengan Dia, Jumpa Di ‘Private Party’ – Skandal Aliff Aziz

Gadis seksi yang dikaitkan sebagai skandal terbaru Aliff Aziz akhirnya tampil memberikan kenyataan. Menerusi akaun Instagramnya, dia mengaku mengambil gambar dengan penyanyi itu dalam sebuah ‘private party’.

Advertisement

Bagaimanapun, mereka tidak menjalinkan apa-apa hubungan dan mendakwa foto mereka disebarkan oleh pihak tertentu yang cemburu melihat dirinya bergambar dengan artis.

Mereka tak tahu apa yang saya rasa sebab itu main petik sahaja. Muka saya tebal sebab saya memang tak salah. Gambar itu sebenarnya kami jumpa kat private party abang angkat saya.

Walaupun isu ini sudah hangat dan dia kantoi curang berkali-kali, Aliff nampaknya masih lagi berdiam diri tentang kontroversi skandal terbarunya ini.  Isterinya Bella Astillah pula sudah semakin tawar hati dan mengakui mahu meneruskan kehidupan tanpa Aliff.

Advertisement

Terdahulu, Aliff pernah mencetuskan kontroversi pada tahun 2017 apabila didapati curang dan bermesra serta berhibur dengan pelakon Afifah Nasir di pusat karaoke. Beberapa bulan lepas, beliau kantoi curang kali kedua dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. apaapajer

    May 15, 2019 at 12:39 pm

    He taste from artis to minah rempit.. Pas tu try lain bangsa pulak la… Kalau da kawin tu apsal nak gi party party lagi? Tak boleh ke cari nafkah then balik layan isteri n anak? Otak asik fikir pompuan jer.. asal nmpk jer nak celup. Da tkde artis nak kat dia, so now he channel to minah rempit.. surely budak tu suka la .. artis lah kononnyer… tak rugi klau tinggalkan lelaki mcm nie.. byk bekas gigitan pompuan jalang… eeekk geli la.. Bella you deserve a much better man. U all sedar tak yg Alif nie klau senyum mulut dia mcm Joker from crita Batman.. To him marriage is just a joke bab dia mmg an idiot joker. What handsome yg pompuan pandang kat this fellor

  2. Anonymous

    May 15, 2019 at 11:50 am

    Hak2 isteri slps perceraian :

    1. Mutaah
    2. Harta sepencarian
    3. Nafkah eddah
    4. Nafkah anak (sampai anak dewasa)

  3. Anonymous

    May 15, 2019 at 11:34 am

    kawan aku bgtau bella ni dulu manager aliff ye?

    • wekkkkkkk

      May 15, 2019 at 11:37 am

      apa qualification utk jdi manager Aliff..mesti ada resume kencangkan, sbb Aliff tu mesti lagi power background or cert..

      hehehhehe

    • burit

      May 15, 2019 at 11:57 am

      yes manager , pasal bella tak nak lepas dengan aliff aziz, pasal tu jadi ekor. dia jadi manager aliff selepas couple

  4. .........

    May 15, 2019 at 11:31 am

    ape memang dari first curang tu, perempuan yang kantoi je kena cover kesalahan dia ni. besar sangat cable ni

  5. Anonymous

    May 15, 2019 at 11:05 am

    aku rase aliff ni provoke dgn cara cmni supaya bella cepat2 mintak cerai, tapi si bella tetap nak defend marriage diorg, lain situasi if bella diceraikan n bella sendiri yg mintak cerai, pandai aliff ni susun drama, maybe ade law yg aku xtau kalau bini yg minta cerai so aliff xpayah bayar ape2, sape2 tau maybe bley explain kat sini kot?

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:33 am

      dia minta cerai, sbb laki dh berulang2 kali curang..maka cerai itu boleh..rasanya boleh dpt nafkah utk anak shj..itupun jika bella minta dn inform di Mahkamah. Tpi sbagai seorg bapak, pertalian anak tetap ada sampai tiada penghujugnya. Maka sebagai bekas bini kalau nk paksa2 juga minta utk anak dn Aliff x mahu bagi, tak kn bapa x ada belas kasihan langsung, haiwan pun syg anak ye..
      pjelasan aku kurang bgus, mgkn ada yg lain boleh bantu..
      next..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top