“Saya Memang ‘Straight’, Dah Banyak Kali Putus Cinta..” – Fify Azmi

Hiburan

“Saya Memang ‘Straight’, Dah Banyak Kali Putus Cinta..” – Fify Azmi

Sering melakonkan watak lasak dan tomboi, pelakon Fify Azmi sering kali terpalit dengan kontroversi dimana netizen mengatakan dirinya mempunyai nafsu songsang.

fify azmi
8 bulan lalu

Sering Terima Mesej Peribadi Dari Golongan Sejenis, Fify Azmi Bertegas Minat Lelaki

Advertisement

Fify atau nama sebenarnya, Nur Afiqah Mohammad Azmi berkata dia menyedari dengan dakwaan tersebut namun dia tidak menyalahkan sepenuhnya kepada peminat-peminatnya.

Saya tahu ramai yang cakap macam itu tapi sebenarnya saya memang seorang yang straight. Saya memang tak salahkan mereka pun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fifyazmi (@fifyazmi)

Fify turut berkata bahawa segala cerita tentang dirinya, mahupun baik atau buruk dia akan terus bercerita kepada ibunya dan ibunya akan menyokong dirinya serta tahu keperibadian anaknya itu.

 Semua cerita baik atau buruk saya cepat-cepat inform mama. Mama sentiasa bagi sokongan dan tahu anak dia ini macam mana orangnya.

Fify AzmiSumber : Instagram Fify Azmi  

 

Tambahnya lagi, sebelum ini sudah beberapa kali dia gagal dalam percintaan dan sekarang ini dia hanya mahu fokus untuk kerjayanya serta membanggakan ibunya sahaja.

Advertisement

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. anonymous

    July 13, 2021 at 11:20 am

    LOL

  2. Sabahan Dusunese

    July 12, 2021 at 11:41 am

    luan bida………….. iatah ndak laku tu bah!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Orangutan Sabah

      July 12, 2021 at 11:28 pm

      Boleh tak kalau nak komen tu guna Bahasa Melayu atau Inggeris. Kau cakap bahasa monyet tu dengan orangutan kat sepilok bolehlah. Datang sini cakap bahasa monyet buat apa?

      SEMAK, BODOH !!!

Leave a Reply to Sabahan Dusunese Cancel reply

Loading...