May 9th, 2019

Selasa lalu, jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri berkongsi rasa bimbangnya apabial  isteri tercinta, Datin Seri Nur Shahida dimasukkan ke wad selepas mengalami pendarahan serius disebabkan oleh tekanan dan berisiko kepada kandungannya.

Ramai juga yang terkejut apabila Aliff mengumumkan isterinya sedang hamil anak kembar. Bagaimanapun, menerusi muat naik terbaru Shahida di akaun Instagramnya, beliau memberitahu seorang bayi mungkin keguguran dan seorang lagi bayi masih dalam pemantaun doktor.

Shahida meminta orang ramai untuk terus mendoakan kesihatannya dan bayi didalam kandungan.

Kami juga mendoakan segala urusan Shahida dipermudahkan dan semoga kandunganya selamat.

Sumber Berita : Astro Gempak

8 responses to “Saya Memang Hamil Kembar Tapi Salah Satunya Mungkin Keguguran – Isteri Aliff Syukri”

  1. Wekkkkkkk says:

    Membarik ikam ni munyak hudah nk komen.

  2. Mr and Mrs AS Clown . says:

    Meluat …Nara apa dia bagi kat kau dok up ceta clown family ni …

  3. ... says:

    cpt nya pregnant lagi

  4. unknown says:

    Annoying dengan attention seeker family nih

  5. damai says:

    in first place, nak tahu juga Dato Aliff dan isteri dia artis ker, mrk kan cuma business yg berjaya tapi kenapa Nara suka up gossip pasal dia, Sajat, Dato Vida dan Safiey Ilas ehk, and noticed yg Nara x baca comment netizen at post yg dia publish, commonlah Nara jadilah blogger yg bijak dan berilmu blh

    • Peace says:

      Sebab dia tau korang semua baca and comment (even negetive comment). Benda ni naikan rating dia. So kita sebagai pembaca la kena bijak and berilmu. Kalau tak suka tak payah bukak or baca or comment. As simple as that ;)