Saya Masih Bersama Zul, Tidak Pernah Bergaduh – Zahirah Macwilson

Hiburan

Saya Masih Bersama Zul, Tidak Pernah Bergaduh – Zahirah Macwilson

Sebelum ini timbul sedikit salah faham antara Zainol Macwilson dan Zul Ariffin. Dalam satu kenyataan, Zainol mengakui tidak mahu anaknya Zahirah Macwilson menjalinkan hubungan percintaan dan mahu beliau fokus kepada karier lakonan.

Advertisement

Tidak mendapat restu bapanya, ramai yang tertanya apakah status hubungan Zahirah dan Zul kini? Adakah sudah berakhir seperti yang didakwa?

Apa yang boleh saya katakan, hubungan kami masih berjalan dengan baik. Kami tidak pernah bergaduh atau bermasam muka. Cukup saya katakan, kami masih berkawan. Saya minta maaf kerana tidak dapat komen lebih lanjut.

Demi menjaga hati banyak pihak, Zahirah berharap kisah peribadinya tidak menjadi perhatian ramai. Baguslah kalau cinta mereka masih utuh dan hubungan mereka masih kekal. Semoga jodoh mereka berpanjangan untuk ke fasa yang lebih serius.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

49 Comments

  1. livingonajetplane

    March 9, 2018 at 9:36 pm

    mcm x jadi ja hashtag #zulofa.. wakakakakaa kecian

  2. kiah

    March 9, 2018 at 2:57 pm

    kau tu nobody dik tunggulah kak aji lopa caras balak kau nanti ..mesti abg zol terkesima dgn kak aji sebab kak aji is somebody okayyy

    • bedah

      March 9, 2018 at 5:39 pm

      a’ah…somebody yg kne tegur ngn mufti. LOL

    • Anonymous

      March 9, 2018 at 6:08 pm

      somebody sbb anak paki unhcr… dah laa tu nsib baik laa zaman mahathir dulu bapak pendatang asing lahir sini anak dpt warganegara.. skrg dpt penduduk tetap jer lah.. she should be humble to whom she is okey…

  3. Jiran Melati

    March 9, 2018 at 12:10 pm

    Zahirah is better than Lopak. Semua pelakon lelaki dia sondol…

    • Anonymous

      March 9, 2018 at 1:18 pm

      aku setuju lofa mcm perempuan murah… skrg jd hajah zouk pulak.. taklayak dgn gelaran muslimah buat malu wanita bertudung

  4. Anonymous

    March 9, 2018 at 11:57 am

    U r so much better than him.
    Biar jer dia dgn lofa… nak sangat…

  5. Anonymous

    March 9, 2018 at 11:23 am

    zahirah one of the female actress yg cantik tapi sgt low profile and x sexy or mengade, even tho die mix and penah duk aussie lame tapi cakap xde slang bagai, paling aku suke die berlakon cucu tokey beras tu. pasni dgn syafiq kyle aku harap lg meletop dr drama lopak hahaha

    • lol

      March 10, 2018 at 4:19 am

      syafiq kyle X zahirah Macwilson laaaa lg best

Loading...