May 4th, 2016

Sudah lama juga Zizan Razak memberitahu beliau bakal mendirikan rumah tangga dan sudah pun berbincang dengan pihak keluarga perempuan tetapi enggan mendedahkan butiran lanjut mengenainya. Mereka cuma sedang mendapatkan tarikh yang sesuai dan majlis perkahwinan tetap akan jadi.

Walaubagaimanapun, peminat mula tertanya-tanya bila agaknya Zizan bakal berkahwin?

Namun, Zizan memberitahu beliau sudah merasa bosan dan letih apabila sering dihimpit dengan soalan berkenaan. Buat Zizan beliau tidak mahu membicarakan perkara yang tidak pasti.

Saya serik berbicara tentang hal ini. Sesuatu yang saya tidak boleh pastikan, tak perlulah saya memberi komen. Paling penting, saya hendak fokus apa-apa yang dah ada depan mata seperti kerjaya atau perniagaan. Itu lebih baik.

Letih sebenarnya nak menjawab soalan ini. Itulah pendekatan terbaik bagi menjelaskan situasi tersebut jika ditanya lagi.

Peminat bukannya hendak memaksa atau sengaja bertanyakan soalan tersebut kepada Zizan, tetapi maaf kami katakan, sebelum ini Zizan juga beria yang memberitahu beliau bakal menamatkan zaman solonya, tetapi masih belum ada perkembangan terkini. Hmmmphh..

Sumber Berita : Utusan Online


Comments are closed.

Loading...