July 25th, 2018

Apabila pelakon baru Ariff Aziz melamar dan akhirnya bernikah dengan produser terkenal A.aida yang 18 tahun lebih tua daripadanya, ada yang menganggap Ariff hanya ingin mengejar kemewahan dan harta yang dimiliki oleh isterinya itu.

Bagaimanapun, Ariff menegaskan beliau berkahwin dengan A.Aida atas dasar cinta dan bukanlah berlandaskan wang ringgit. Ariff memberitahu beliau juga mempunyai perniagaan sendiri dan mempunyai aset yang dibeli menggunakan hasil titik peluhnya.

Saya berkelulusan dalam bidang multimedia. Selain berlakon saya juga memiliki perniagaan sendiri. Bukan itu sahaja, saya turut mempunyai kereta dan rumah yang dibeli hasil usaha sendiri. Jadi isu berkahwin kerana harta, pangkat ataupun darjat adalah tohmahan tidak berasas segelintir pihak yang tidak mengenali saya dengan lebih dekat.

Tidak pernah sangka akan timbulnya bibit percintaan antara mereka berdua sepanjang tiga tahun berkenalan, Ariff akui sifat manja A.Aida membuatkan hatinya terpikat.

Ariff dan A.Aida selamat diijabkabulkan pada hari Sabtu 21 Julai lalu. Majlis resepsi kedua-dua mempelai  akan diadakan di rumah peranginan A. Aida di Janda Baik, Pahang pada 20 April 2019 sempena tarikh hari lahir produser itu.

Sumber Berita : Utusan Online


45 responses to “Saya Kahwin Bukan Kerana Harta Tetapi Cinta – Suami A.Aida”

 1. Anonymous says:

  a aida kena standby kena henjut org muda. aku ni laki aku 35 mmg bole cramp2 hahaha

 2. Anonymous says:

  berlaki muda, hati sentiasa gundah gelana…

 3. Anonymous says:

  ooh syg ku, ini lakimu,
  laki muda kamu, ingin dimanja kamu,
  ohs syg ku, ini laki kamu,
  ingin di manja kamu,

  dtglah dekat dgn ku,
  jgnlah kau kaku,
  buatlah sesuatu,

  agar kau terpaku..
  ohohoh..syg ku

 4. AKU says:

  bior la dah rezeki dia

 5. Anonymous says:

  orang kata masa bercinta semuanya cantik dan best, nanti dah kawin time bergaduh jangan pulak ko gelarkan bini ko “orang tua” kihkihkih…

Loading...