“Saya Je Ke Rasa Macam Ni..” – Neelofa Rasa ‘Dipenjara’ Ketika Berpantang?

Hiburan

“Saya Je Ke Rasa Macam Ni..” – Neelofa Rasa ‘Dipenjara’ Ketika Berpantang?

Selepas selamat melahirkan cahaya mata pertama berjantina lelaki beberapa minggu lalu, selebriti terkenal iaitu Neelofa kini sedang menjalani tempoh berpantang.

Bagaimanapun, posting beliau di Instagram Story tadi telah mengundang perhatian warganet apabila dia seakan-akan meluahkan perasaannya yang kita sedang bercampur-baur.

Advertisement

Menerusi hantaran Story tersebut, bekas pengacara MeleTOP itu seolah-olah memberitahu orang ramai, kini dirinya sedang bertarung dalam situasi yang terkurung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor berkongsikan sekeping gambar penjara berwarna hitam dan putih seperti menggambarkan situasi beliau sekarang ini dipenjara.

Kenapa fasa berpantang terasa seperti duduk dalam ini? Saya seorang yang rasa begini atau ramai juga melalui perkara sama?

Biarpun beliau tidak memberitahu secara terperinci keadaannya ketika ini, pengacara serta pelakon itu seperti ingin kongsikan keadaan emosi dan fizikalnya.

Dalam pada itu, Neelofa turut meminta pendapat dan nasihat dari orang ramai terutamanya kaum ibu yang pernah melalui fasa yang sama dengannya.

Sekadar info, pada 29 Januari lalu, Neelofa dan suami selamat dikurniakan cahaya mata pernama bernama Muhammad Bilal di sebuah pusat perubatan swasta di ibu negara.

Haris Neelofa
10 bulan lalu

(TAHNIAH) Selamat Bersalin Anak Lelaki, Neelofa Dan Haris Pilih Nama Muhammad Bilal

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    February 17, 2022 at 10:14 am

    kalau sdh bosan mengadap anak maka Langkawi lah mengira Nilai karpet untuk selimut Bilal sambil minum teh

  2. terkomen

    February 17, 2022 at 9:36 am

    klau org tu mmg kaki jalan..x boleh duduk diam2 kt umh..
    so ble berpantang kau x boleh stay satu tempat mmg akan rse mcm bosan.. apepn jgn duduk sorang2 takut ade bisik2..sy penah alami klau sorang2 dlm bilik..huhu..apepn its normal..jgn langgar pantang sudah..

  3. Anonymous

    February 17, 2022 at 8:27 am

    si lopak sengaja minta org pengampu dia supaya org aktif ikut ig dia.

  4. Nora Aidil

    February 17, 2022 at 5:04 am

    Melayu berpantang terlebih! Orang barat takada pantang, cuma berehat sejejap saja, diia orang lagi umur panjang dan lagi kuat. Dia orang senaman, makan ubat khas hospital untuk ibu lepas bersalin dan vitamins. Makanan pun makan yang berkhasiat bukan mcm Melayu kita makan nasi dgn ikan kering, macam mana badan nak sembuh cepat?

  5. Aku

    February 16, 2022 at 10:14 pm

    Berpantang berpada pada..bukannya jadi invalid terus..its 2022 girl..go live your life..

    • Anonymous

      February 17, 2022 at 10:26 am

      agree. pergi laa berpantang tmpt2 yg ada nice view and fresh air and u bleh take a stroll dgn ank sambil indulging in nature. yg pnting badan sihat mentally and spritually.

Loading...