March 15th, 2012

Logik juga kata-kata Melia Aimiellia di dalam video yang dibawakan khas oleh KRUTv ini. Selama ini ada pihak yang mendakwa wujudnya video 30 saat penuh kontroversi milik Melia Aimiellia , namun Melia sendiri tak pernah melihatnya. Hanya sekadar gambar yang boleh disuperimposekan pernah dipaparkan di blog tersebut.

Cakap banyak tak guna, korang layan sendiri video temubual ekslusif program Propaganza terbitan KRUTV yang akan muncul di Astro Ria tidak lama lagi. Jangan lupa LIKE Facebook Propaganza untuk info lanjut.


143 responses to “Saya Hanya Pernah Tengok Gambar Sahaja – Melia Aimiellia”

  1. Reena says:

    Eleh..sikit2 superimpose..ko tu sapa org nak superimpose..nak bg statement superimpose tu agak2lah sikit..ni bukan zaman *krew* bersaudara dgn minah menggelepar tu..aku suggest drpd ko berbalas2 statement yg akhirnya akan menjerat diri secara terang2an, adalah lebih baik ko mulakan perniagaan menjual karipap2 instant sekiranya ko tak pass wat karipap manual. Lebih mulia menjual karipap daripada menjual cip** (jgn babitkan cipan dlm hal ini).

  2. Peah says:

    kalau aku org tuduh tu video aku..mesti aku nak tengok..nak cari bukti untuk buktikan tu bukan video aku..apelahh..sendiri xpernah tengok..

Loading...