Written by Bella | April 4th, 2017

Kontroversi dan kritikan daripada netizen tidak pernah boleh lekang dengan pelakon Uqasha Senrose, kata orang pasti ada sahaja isu melibatkan beliau.

Menurut Uqasha, meskipun beliau dikecam teruk tetapi beliau tidak pernah diserang di tempat awam. Malah, beliau merasa hairan dengan sesetengah individu yang pernah mengecam beliau tetapi tetap mahu bergambar bersamanya.

Walaupun ramai kecam saya di Instagram tapi tidak pernah pula ada yang kutuk secara terbuka di luar. Lebih menghairankan ada beberapa individu pernah mendekati saya memberitahu pernah mengecam saya di Instagram dan ingin mengambil gambar bersama pula.

Seperti orang lain yang mempunyai hati dan perasaan, Uqasha akui kadang kala beliau agak terguris dengan sindiran dan komen negatif yang dilemparkan kepada dirinya. Walaubagaimanapun, beliau kini enggan lagi ambil pusing mengenai perkara itu.

Saya sudah tidak kisah tentang kritikan masyarakat dan tidak mampu hendak paksa mereka menyukai saya. Lepas isu buka tudung itu, lagi teruk saya dikecam pada awalnya namun sekarang orang sudah mula terima.

Berbicara mengenai tuduhan mengatakan beliau agak sukar untuk memberikan kerjasama dengan wartawan sekiranya timbul sesuatu kontroversi mengenai dirinya, Uqasha menjelaskan adalah lebih baik untuk beliau berdiam diri daripada mengeruhkan lagi keadaan.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Saya Hairan Yang Kutuk Dan Kecam Ingin Ambil Gambar Bersama Saya- Uqasha Senrose

  1. didi says:

    Hahahah.. si pengecam tu mmg nokharam. Dah kau kutuk kawan ni korang nk pose ngan dia. Nampak sgt korang pun nak tumpang glamer. Puiii

    12

    1
    • Anonymous says:

      eee sape nak amik gmbar ngan ko? Tak hingin ak. Muka je cantik tapi otak kosong. Lagipun ko artis malaysia suam2 kuku je. Ingat ak hadap sgt ke? Lainla kalau coldplay ke, beyonce ke. Ni famous pun x. Menyundal je lebih

      24

      4
      • minah latoya vazz mulot longkang says:

        Kan? perasan je lebih. bimbo xde otak. ko ingat ko beyonce, mariah carey, or britney spears ke? ko artis malaysia yg suam2 kuku je. berlakon pun kayu. nyanyi pun suara sumbang. eee menyundal je lebih.

        14

        2
        • Anonymous says:

          pelik, cane die boleh tau org yg nk bgamba ngan die tu adalah org yg same penah kutuk die kt instagram?hebat ek ko ni, boleh ingt muke2 org yg kutuk ko..ramai kut.

          18

          0
      • Kentut lendir tahi says:

        Sapa nak bau kentut keluar tahi ??!
        Tahi lendir susu anmum essentiall ???

        0

        5
        • SR. says:

          to anonymous 4.36pm
          “Lebih menghairankan ada beberapa individu pernah mendekati saya memberitahu pernah mengecam saya di Instagram dan ingin mengambil gambar bersama pula.”

          hang lupa baca perenggan ni.

          4

          11
  2. b_rua says:

    Sebab yang selalu kutuk dan kecam tu yg selaluny gatal dan hypocrite. Kat belakang dialah ustaz kalah zkar naik kutuk mengutuk orang memang pandai. Tapi kalau dapat peluang tambah-tambah dgn artis apalagi….mana tahan beb, nafsu tetap nafsu walapun serban tiga tingkat

    14

    0
    • Bai kentut ??!! says:

      Kenapa bay kentut ?? Ada sape2 kentut ke ??

      0

      2
    • enota says:

      AHHHHHH!!!! alahai terpancut pulak, nasib baik tak terkena jubah.

      Seminit kemudian…”HARAM tengok gambar perempuan tak tutup aurat”

      7

      1
  3. Anonymous says:

    Idok la teman jakun nk bgambor dgn retis.. Setakat nmpk.. ohh artis tu ni.. pastu blah.. xde la nk bgmbr nk pggil bgai.. lg2 nk bg tau kite pnh kecam dia bgai…

    51

    0
  4. anak nogori says:

    ~Lebih menghairankan ada beberapa individu pernah mendekati saya memberitahu pernah mengecam saya di Instagram dan ingin mengambil gambar bersama pula~
    eh, aku pernah kecam org, tp takde lah aku jujur nak bagi tau yg aku penah kecam dia pun….

    32

    0
    • Anonymous says:

      kan..baru sorang tu yang bingai trus nk bagi statement camtu seolah2 semua kaki kecam dia tu sibuk nk bgambar ngan dia…..hahahaha

      9

      0
  5. tak heran sangat la says:

    aku kalau nampak artis yang baik akhlak dan senonoh perangai baru aku ambik gambar…tu pown tgk gak…klu xde mood aku bolayan je artis2 ni…diorg pown manusia biasa gak…beza ngn kita hari2 masuk tv masuk paper masuk blog…tu jer….

    15

    0
  6. tweety2805 says:

    ntahhhh apa2 ntahhh….
    kot aku berlanggor bahu pon aku buat derkk jerrr
    ngan dia nihh….
    huhuuuu…

    6

    0
  7. Anonymous says:

    alaa bru dpt tau sorang yg kutuk nk bergmbr dgn dia trus kecoh. desperate cerita nk up ker konon ramai teruja nk bergmbr. nk up pon jaja lah cerita diri sendiri dr segi bakat, hasil lakon drama filem, kau laku sana sini dlm dalam industri hiburan. stakat org nk bergambr dah kalut nk up.

    7

    0
  8. ara says:

    eeee perasan nak mampus si muka pondan ni….x minat lor ko dgn adik beradik ko tuh

    4

    1
  9. BOOQasha says:

    Eh Uqasha. Dorang ambik gambar ngn ko lepas tu post balik dlm IG: haaa.. ni lah betina nokharam tu.. Paham tak permainan dorang?? Ko jer ya bodo luku!

    7

    0
  10. orgtua says:

    Uqasha kelentong jer kot

    4

    0
  11. suhaimah58 says:

    megah sungguh ayat uqasha ni :( jgn cmtu x elok … suruhan Allah ko x laksanakan tp ayta megah x hengat #aptb

    3

    1
  12. Damien says:

    Kalau aku jumpa minah muka macam bapok siam ni dekat zoo negara, aku rela selfie dengan badak air, lembu, tenuk tapioka, salamender, dan kongkang. #serioustalk

    8

    0
  13. jjay says:

    Perasan lebih

    3

    0
  14. chombi says:

    depa ni makan apa dapat kulit putih mulus ala2 snow white gitu? maaf la, cek tak pandai sgt bab2 ni..tu tanya. jgn kecam na. cek ikhlas ni tanya.

    -5

    9
  15. anon says:

    Bimbo xde otak..
    Vangang tahap first class……

    2

    0
  16. Saper2 je la says:

    Hahahahaaa ade ke spesies yg jumpa dia peh tu ckp – ‘hi i selalu kutuk n kecam u tau lagi2 sejak tudung u dh ngerobang eh jom ambik gambar berdua nak? ‘ kalo ade….kakakkakakakaaakakkakaakakakakaa elok beno la….bimbo bertemu bodosssssss sejak akhir2 ini retis2 murahan di malaysia ni pandai wat jenaka level taik

    6

    -1
  17. hakak cun says:

    badan dia kurus tp tetek dia beso..jeles tgk..erkkk

    0

    7
  18. Diorang nak bergambar bukan bermakna depa suka dengan hang makcik,

    mungkin depa nak tumpang glemer ja boleh update kat IG gambar dengan retis

    hihihi

    4

    0
  19. senjakala says:

    tak masuk akal statement ko mek! jgn bodoh sgt boleh?
    cuba lagi lain kali!

    6

    0
  20. Fishy says:

    Ko dgn nora dnish mmg blh geng.pe yg ckp dan pe yg korang wat suma stupid2 dan trnyta korang hnye gne rupa shj nk glamer.

    1

    0
  21. gedik says:

    ko cam ke muka/ nama org yg kutuk ko tu nk amik gambar dgn ko….lawak bodoh btl la pompuan ni….agak2lah….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    BIMBO Nye statement

    1

    0
  23. faktab says:

    Uqasha, saya pernah kutuk dan kecam awak di ig. jom ambik gambar !

    2

    0
  24. gilaseks says:

    nikmatnya dpt pancut dlm mulut uqasha ni

    0

    0
  25. orang ulu says:

    i like uqasha. beutiful. korg semua mesti muka stok2 ulu kan.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Gmbr yg last tu mcm monkey..geli tgok

    0

    0