Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Gembira, Ude Sikit Pun Tidak Rasa Takut Teman Saya Bersalin – Izreen Azminda

Baru sahaja dikurniakan cahaya mata, Aaron Ibrahim, pelakon Izreen Azminda akui momen bersalin kali ini paling bermakna apabila suami tercinta, Ude Wahid berada disisi saat melahirkan zuriat mereka.

Advertisement

Pada masa yang sama, Izreen turut meluahkan rasa syukur proses bersalin berjalan dengan lancar.

Saya gembira kerana sewaktu melahirkan Aaron, suami ada menemani untuk memberikan sokongan. Tidak seperti saya melahirkan anak pertama, bekas suami tidak dibenarkan masuk kerana pembedahan terpaksa dijalankan akibat situasi cemas.

Ude sikit pun tidak rasa takut sewaktu doktor membedah perut saya. Alhamdullilah, semuanya lancar dan baik. Terima kasih buat semua yang mendoakan saya dan juga anak.

Terdahulu, Izreen pernah berkahwin dengan jurukamera, Muhammad Riza pada 2012 dan berpisah pada  2014. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Muhammad Adrian Umar.

Ude juga memiliki dua orang cahaya mata lelaki iaity Arish Muqri, dan Ariq Muqri, hasil perkahwinan pertama dengan Intan Liana Saleh.

Advertisement

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Amir Naufal Photography

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. bong cit

    July 3, 2019 at 12:03 pm

    nak citer konon laki teruja la tu…ntah2 laki pun x heran bab dh ada anak sblm ni…ko je yg sakai nk bgtau 1 dunia laki ko caring teman ko bersalin tp laki kisah x kisah je…

  2. Anonymous

    July 3, 2019 at 10:33 am

    bertambah geng siti nurhaliza ni… sok buat ig anak yer… alaa2 pipi merah walaupun yg nyata warna coklat jer..

  3. Chinta

    July 3, 2019 at 9:10 am

    cuba tgu tempoh bpantang ni dia cari lain ke tak?

  4. boikot izreen

    July 3, 2019 at 7:52 am

    woiii jering bodoh la statement ko…
    ko lupa ke laki ko dulu, laki nye si intan
    ko lupa ke laki ko dlu ada anak laki 2 org
    ko lupa ke dlu laki ko teman intan bersalin kat prince court
    2x la die masuk OT room…..
    sbb tu la die xde rase takut…die x heran pn perut ko kena potong ke kena toreh ke kena lenyek ke
    sbb die dh ‘biasa’ tengok….silap haribulan rase kesian kat ko pn xde…

    klu dlu 2kali die tgk perut intan kena bedah pun, die boleh lg layan janda gersang
    ini kan pulak ko jering
    ko mesti tau sape janda gersang tu kan….hati2 jering

    adoiii la…ape la nasib kude dpt bini saiko

  5. Anonymous

    July 3, 2019 at 7:41 am

    aduhhhh anak dh 2 pun still buat statement bodoh..ude tu sblm ni dh 2 x teman intan bersalin…prince court lg…aduiii la statement mcm kawen ngn jantan bujang pulak…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top