Written by Bella | July 2nd, 2019

Baru sahaja dikurniakan cahaya mata, Aaron Ibrahim, pelakon Izreen Azminda akui momen bersalin kali ini paling bermakna apabila suami tercinta, Ude Wahid berada disisi saat melahirkan zuriat mereka.

Pada masa yang sama, Izreen turut meluahkan rasa syukur proses bersalin berjalan dengan lancar.

Saya gembira kerana sewaktu melahirkan Aaron, suami ada menemani untuk memberikan sokongan. Tidak seperti saya melahirkan anak pertama, bekas suami tidak dibenarkan masuk kerana pembedahan terpaksa dijalankan akibat situasi cemas.

Ude sikit pun tidak rasa takut sewaktu doktor membedah perut saya. Alhamdullilah, semuanya lancar dan baik. Terima kasih buat semua yang mendoakan saya dan juga anak.

Terdahulu, Izreen pernah berkahwin dengan jurukamera, Muhammad Riza pada 2012 dan berpisah pada  2014. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Muhammad Adrian Umar.

Ude juga memiliki dua orang cahaya mata lelaki iaity Arish Muqri, dan Ariq Muqri, hasil perkahwinan pertama dengan Intan Liana Saleh.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Amir Naufal Photography

26 responses to Saya Gembira, Ude Sikit Pun Tidak Rasa Takut Teman Saya Bersalin – Izreen Azminda

  1. kilarimau says:

    kisah ke? next pls.

  2. puki masam says:

    so? kau rasa kau penting ka di dunia ni?

  3. Noor says:

    Tahniah izreen & Uda dpt baby boy

  4. pembenci jering says:

    bodoh punya statement..kau lupa ke si kude tu dulu laki org yg kau kebas,ada anak 2…kalau dia bujang yg tak pernah hadap semua tu boleh la kau sembang sampai ke langit…jgn ingat org boleh lupa dgn mudah apa yg kau berdua pernah buat dulu

    • apa-apa aje says:

      tahnye..tolol je statement dia dak..mcm la ude tu xpernah tengok intan tu bersalin sebelum ni..macam nokharam ayat dia..

  5. Lol says:

    Ko ni mcm dedua bujang x pernah ada anak sebelum ni. Mcm jakun

  6. Jering meroyan says:

    Kahkah jering baru 3hari bersalin dh gila sensorang… Ko lupa ke ude tu dh pernah hadap isteri dia bersalin..bukannya ude tu baru ilang teruna sbb nikah ngan ko.. owh lupa ..orang rampas hak orang memang sentiasa gila.. riso karma …

  7. Anonymous says:

    Puji jangan tak puji selagi boleh puji. Esok bila dah cerai mcm masa dia dgn Intan.. sampai ke lubang kubur pun segala dia selak nanti

  8. Xxxx says:

    Boleh X kau X yah cakap apa2..rasa nk muntah hijau.

    • Anonymous says:

      Dia takut ude buat mcm mana dia dgn ude buat dulu masa dgn intan tu…. kan mereka berzina masa ber ganza dulu
      Takut ude lari masa dia dlm pantang tak boleh berjimak ude
      Terpaksa emak ude pinang perempuan lain kawan ude berjimak…..emak ude best sporting

  9. Anonymous says:

    paling gembira ctdk lah… dpt geng perampas kalangan artis.. yg penting dpt anak dgn hasil kebas laki org…
    tp ctdk still winner laaa… alang2 rampas dpt tinggal banglo bak istana… artis lain ramaj bongok jgn ikut izreen takat rampas dpt tinggal aprtmt jer

  10. sos says:

    paling gembira ctdk lah… dpt geng perampas kalangan artis.. yg penting dpt anak dgn hasil kebas laki org…
    tp ctdk still winner laaa… alang2 rampas dpt tinggal banglo bak istana… artis lain ramaj bongok jgn ikut izreen takat rampas dpt tinggal aprtmt jer..

  11. Arrrrrrhhhhggg says:

    Wow, galak betul peminat dislike komen

  12. Elliza Razak says:

    BETINA JALANG INI LAGI

  13. Aaa says:

    Alhamdulillah.. Tahniah izreen n ude..

  14. Anonymous says:

    Next…x payahla nara nak up pasai dua ekoq nie.menyampah adala tengok.

  15. Tudung saji says:

    Sila cencor tahi lalat tu… Puik

  16. Anonymous says:

    aduhhhh anak dh 2 pun still buat statement bodoh..ude tu sblm ni dh 2 x teman intan bersalin…prince court lg…aduiii la statement mcm kawen ngn jantan bujang pulak…

  17. boikot izreen says:

    woiii jering bodoh la statement ko…
    ko lupa ke laki ko dulu, laki nye si intan
    ko lupa ke laki ko dlu ada anak laki 2 org
    ko lupa ke dlu laki ko teman intan bersalin kat prince court
    2x la die masuk OT room…..
    sbb tu la die xde rase takut…die x heran pn perut ko kena potong ke kena toreh ke kena lenyek ke
    sbb die dh ‘biasa’ tengok….silap haribulan rase kesian kat ko pn xde…

    klu dlu 2kali die tgk perut intan kena bedah pun, die boleh lg layan janda gersang
    ini kan pulak ko jering
    ko mesti tau sape janda gersang tu kan….hati2 jering

    adoiii la…ape la nasib kude dpt bini saiko

  18. Chinta says:

    cuba tgu tempoh bpantang ni dia cari lain ke tak?

  19. Anonymous says:

    bertambah geng siti nurhaliza ni… sok buat ig anak yer… alaa2 pipi merah walaupun yg nyata warna coklat jer..

  20. bong cit says:

    nak citer konon laki teruja la tu…ntah2 laki pun x heran bab dh ada anak sblm ni…ko je yg sakai nk bgtau 1 dunia laki ko caring teman ko bersalin tp laki kisah x kisah je…

  21. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    sakai

Tinggalkan Komen Anda Di Sini