Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Disingkirkan, Bukan Tarik Diri – Wanie Mentor 6

Kalau dulu tragedi yang hampir sama telah terjadi kepada protege Ziana Zain, kini ianya terjadi kepada Wanie. Semalam di konsert pertama, Wanie telah digantikan oleh protege Ferhad yang baru iaitu Tisha. Menurut info daripada pihak TV3, Wanie dinasihat untuk menarik diri kerana memiliki “low blood pressure”. Namun Wanie menafikan dia dengan rela hati menarik diri sebaliknya disingkirkan.

wanie mentor 6

Advertisement

Wanie tidak menyalahkan mentornya Ferhad kerana baginya Ferhad sudah cukup banyak menerima tekanan daripada pelbagai pihak. Semalam semasa konsert Mentor berlangsung pun Abang Nara dapat nampak riak wajah Ferhad agak kurang selesa.

wanie mentor 6

Malah hari ini Wanie telah memberikan kenyataan pada portal GUA yang dia sebenarnya tidak memiliki “low blood pressure”. Kata Wanie:-

Saya tak puas hati. Bagi saya keputusan ini tidak adil sebab saya tak sempat nak tunjuk bakat saya lagi. Saya akui saya pengsan dua kali tapi saya dah okay. Saya pengsan bukan sebab tekanan darah rendah tapi kerana saya demam ketika itu. Saya demam kerana masih dalam proses nak menyesuaikan diri dengan cuaca di Semenanjung. Jika mereka dah tahu saya ada penyakit, kenapa mereka masih ambil saya masuk awal-awal dulu.

Ada betulnya juga kata-kata Wanie itu. Mungkin sudah bukan rezeki Wanie untuk berjuang di dalam Mentor. Kalau benar-benar berminat untuk menjadi seorang penyanyi, banyak lagi caranya. Mungkin Wanie boleh cuba masuk pertandingan yang lain pulak. Tak gitu?

P.S: 10 gambar street adversiting yang kreatif.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 Comments

  1. SAKIT HATIKU,.

    March 27, 2012 at 6:58 pm

    AKU DR KL KE LONDON TAK DEMAM PUN..OK JE..AHAKKKSSSS!!!!

  2. Kipas Susah Mati Neelofa

    March 27, 2012 at 6:31 pm

    Takper, banyak lagi pertandingan nyanyian mcm Mentor tu, tahun depan cuba lagi..

  3. Wanie

    March 27, 2012 at 12:29 pm

    Well, Sy xdelah ikut mentor ni sbb nak jadi artis. Sy buat smua ni sbb nak lawan diri sendiri dngan pnyakit yg sy ada. Sy nak buktikan yg sy boleh survive dengan anemia ni. Mmg slah timing la demam panas sy tu dtg. Lagi satu, sy tak suka buat keje sparuh jalan. Sb tu la sy buat mcm ni. Ye, sy mmg nak smbg blaja. Sy tak sandarkan nyanyian sbagai satu2nya harapan untuk sy hidup. So guys, sy buat smue ni bersebab. Bukan sebab populariti or publisiti.

    • yo yo orr jerrr

      March 27, 2012 at 9:26 pm

      haha…kelakor laa alasanmu itu…kalo yer pun nak cabar diri sndiri sbb penyakit yg ade…banyakkk lagi bende yg boleh dibuat…yang terbaik jadi sukarelawan kat mana2 tempat yg boleh buat khidmat masyarakat…pahala pun dpt…. tak ikut mentor sbb bukan nk jd artis…abis tu nak jadi ape? polis? kakakakakaak…. lagi tak bleh blah bukan sbb populariti or publisiti… habis tu yg ko bg statement skang ni buruk2kan produksi mentor tak mencari publisiti murahan namanyer?? derrrrrr

  4. gigi kayu

    March 27, 2012 at 9:47 am

    pegi la ko mampos…..sebok nau nak jadi penyanyi…p blajar n jd jurutera ke cikgu ke lagi bagus…bangang punya wanie

  5. wawa

    March 27, 2012 at 9:24 am

    aku kalo setiap kali turun kl walau hanya 2 hari.. mesti muka naik jerawat ngan gatal gatal. udara kat kl kotor..

    • lolz

      March 31, 2012 at 10:17 pm

      Abestu….ade rakyat mesia pedulik jerawat ko tumboh kat mana poon????

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama