Saya Dengan Fazura Bersahabat Sahaja, Tak Lebih Daripada Itu – Fattah Amin

Hiburan

Saya Dengan Fazura Bersahabat Sahaja, Tak Lebih Daripada Itu – Fattah Amin

Ala shy shy cat pula Fattah Amin apabila ditanya tentang hubungannya dengan Nur Fazura. Iyerlah, mana tak semua orang tertanya-tanya apabila Fattah Amin menghadiahkan 500 kuntum bunga kepada pelakon jelita itu bersempena hari jadinya baru-baru ini. 500 beb!!! Bukan 5, bukan 50, bukan 55 tetapi 500. Kalau bukan someone special, takkanlah kita nak hadiahkan hadiah yang special macam ini kan?

fazura

Advertisement

Namun menurut Fattah Amin, hadiah tersebut adalah merupakan tanda ingatan sebagai seorang sahabat. Bagi Fattah, Fazura adalah seorang sahabat baik dan hubungan mereka tidak lebih daripada itu. Kata Fattah Amin:-

Janganlah… nanti jadi isu baru pula! Saya dengan Fazura bersahabat sahaja, tak lebih daripada itu. Sejujurnya, saya selesa dengan dia kerana kami pernah berlakon bersama dan dia juga seorang sahabat yang baik.

alau nak tahu, angka 500 kuntum bunga mawar itu tidak membawa apa-apa maksud, itu hanya hadiah tanda persahabatan kami. Kalau saya nak bagi dua kuntum sahaja pun tak ada masalah, tak tahulah macam mana boleh timbul idea nak bagi 500 kuntum tu. Sebelum ini dia pernah buat kejutan semasa hari jadi saya, jadi saya rasa perlu balas semula

fazura

Abang Nara rasa satu Malaysia terutamanya pengikut kedua-dua selebriti ini akan bersetuju dan bersorak gembira sekiranya Fattah Amin dan Nur Fazura benar-benar bercinta. Tak apa awal-awal ini kawan dulu. Nanti lama kelamaan rasa cinta itu pasti akan timbul. Kalau ada jodoh, tak akan ke mana. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk #Fattzura. Sumber Mstar Online.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

81 Comments

  1. Games For Girls

    May 25, 2018 at 12:55 am

    It’s an remarkable piece of writing designed for all the internet people; they will take
    advantage from it I am sure.

  2. FIFA 18 Hack

    April 25, 2018 at 7:56 pm

    For newest information you have to pay a visit world wide web and
    on world-wide-web I found this site as a most excellent website for newest updates.

  3. Printable Templates

    April 20, 2018 at 4:04 pm

    naturally like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of your posts.
    Several of them are rife with spelling issues and I to
    find it very troublesome to inform the reality then again I’ll surely
    come again again.

  4. Anik Singal Lurn Summit

    April 17, 2018 at 11:48 pm

    I make certain you won’t require an additional folks or me to get begun on itemizing
    you every of eCom Success Academy advantages in addition to attributes.

  5. humminbird 170 fish finder

    April 13, 2018 at 2:15 am

    For maximum depth, use decrease frequencies.

Loading...