Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Dan Suami Tidak Teburu-Buru Dapatkan Cahaya Mata – Izara Aishah

Lebih setahun mendirikan rumah tangga, pelakon jelita Izara Aishah dan suaminya, Adib Khalid mengakui sudah bersedia untuk mendapatkan anak. Namun, mereka tidak mahu terburu-buru meskipun sering diajukan soalan tentang cahaya mata.

Advertisement

Tidak pernah merancang, pasangan ini tidak kisah sekiranya dikurniakan zuriat cepat atau lambat.

Saya dengan Adib tidak terburu-buru pun untuk mendapatkan cahaya mata. Kami pun tidak pernah merancang apa-apa. Kerana kami tidak pernah merancang, jadi saya dan suami menerima dengan hati terbuka sekiranya dikurniakan cahaya mata dalam masa terdekat.

Berkahwin pada 17 November tahun lalu, pengalaman bergelar isteri dan berumah tangga adalah yang paling indah buatnya.

Advertisement

Pastinya setiap pasangan yanng sudah berkahwin akan memasang impian untuk menimang cahaya mata. Namun rezeki semuanya terletak di tangan Tuhan. PerancanganNya adalah yang terbaik.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Anonymous

    December 26, 2018 at 9:37 am

    saja nak cakap, izara antara artis yang kita tak minat. next

  2. Anonymous

    December 24, 2018 at 11:10 pm

    Tak suka Izara ni, tengok waktu interview percakapan amat low class!

    • Akak Kantin 2.O

      December 25, 2018 at 2:42 pm

      xsemua orang boleh public speaking…Jangan kata artis..golongan profesional Dr/menteri pun ada yang berucap mcm entah ape2..Contoh akak boleh bagi mcm Zahid Hamidi..ucapan dia sangat kosong dan adakala terpesong..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top